• prefontaine
    4.7k
    Ajmooooooooo
    lineup.png

Zamjene, neovisno o rezultatu:
    61.min: Kulenović-->Beljo
    Zajc-->Ljubičić
    68.min: Hoxha-->Bakrar
    71.min: Lisica-->Varela

U slučaju lošijeg rezultata:
    74.min: Bennacer-->Stojković
  • Time
    1.5k
    Nevistic(jos jedna sansa)-Valincic, Dominguez,Galesic,Vinlof-Bennacer,Villar,Stojkovic-Hoxha,Beljo,Bakrar
  • Teofil Kateran
    3.4k
    Ovo je prava prilika za rotacije. Nadam se znatno ofenzivnijem veznom redu s Vidovićem ili Stojkovićem u prvih 11. Vinlof u ovakvoj utakmici isto mora početi, a bit će jako glup potez ako će se forsirati Domingueza da igra ovu utakmicu.

Nešto se jednostavno mora mijenjati jer probijanje bloka se pokazalo kao vrlo ozbiljan problem ovoj ekipi. Vjerujem da će tu Vidović/Stojković u veznom redu ipak dosta pridonijeti, a i nadam se Vinlofu s hrpom ubačaja na Belju.
  • vlatkomarkovic
    2.1k

It’s funny because it’s true :lol:
  • antecacic
    189
    Ono što mene zabrinjava je nekakva paradigma da protiv Vukovara svi očekuju rotacije i ići će se (makar i populizmom) u tom smjeru da se sad mijenja i pokaže da se može (tri mjeseca nakon početka prvenstva).

E sad, po meni je postava iz Švedske ona koja je trebala startati protiv Vukovara. Ako Dinamo hoće dominirati ovakav Vukovar, prvo mora bit pametan i ne nasjedat na njihov “run and gun” đir. Oni žive od brzine i kontri, čim uzmu loptu, odmah idu četvorica ili petorica naprijed i izuzetno su neugodni (nemojmo sada infantilno ignorirati prvo poluvrijeme u Maksimiru). Znači, istovremeno bi morali igrati pametno (Bennacer i Mišić/Zajc) i držat ritam pod kontrolom, dok s druge strane treba imati i dinamiku da odgovorimo na te fizičke izazove (Ljubičić i Lisica, koji su bili najtanji u Malmou). Trebat će nam i stabilan lijevi bek odzada, a sjetimo se kako je Vinlof izgledao u Maksimiru u prvoj utakmici, s obzirom da je zamijenjen na poluvremenu. A sad se uvelike zaziva jer je Goda i potrošen i u blagom padu forme.

Trener im je Čabraja, on zna igrati protiv velikih i očekujem da našpana ekipu na 200 % jer nas je dobio veliki broj puta (a on i Kovačević su stvarno bili veliko rivalstvo u nižim ligama). U napadu, u momentima kad se postave, kroz sredinu neće ići, tako da bi mogli zaboraviti veliki doprinos Vidovića koji je i u prvoj utakmici (unatoč golu) bio najslabiji jer ritmom ne može odgovoriti njihovoj pokretljivosti. A sad ga se ponovno zaziva. Osobno bih volio vidjeti Varelu s više minuta, ali i Bakrara/Kulea u špici, jer taj Beljin loš govor tijela i tanak doprinos u igri (to opet ide Kovačevića) su lagano krenuli ići na živce, pogotovo u kontekstu tog sramotnog žutog za kojeg ga treba propisno popičkarati.

Ukratko, očekujem te 3-4 rotacije koje nam trenutno zapravo ne trebaju za ovu utakmicu. Odnosno “krive rotacije” . Ako ova ekipa majstora bude preumorna i ne može odraditi takvu tekmu, onda smo uludo bacili novac na njih. A tu opet pričamo o planu i odgovornosti Zvone pa i Kove naposlijetku.

Vidjet ćemo što će biti. Ja bih izveo :

Filipović/Zagorac, Goda, Dominguez, Mckenna, Valinčić, Mišić, Bennacer, Ljubičić, Lisica, Hoxha, Bakrar/ Kule.
  • pešća
    523
    4-3-3

Filipović, Valinčić, Dominguez, McKenna, Vinlof, Bennacer, Mišić, Stojković, Hoxha, Bakrar, Kulenović
  • mlinchica
    4.2k
    Znam da je ovaj sastav sprdnja :grin: ali mislim da ne bu Vukovar u takvom bunkeru kao Malmo, pa bi pretjerane rotacije opet mogle biti krivi potez.
    Hrabri su, brzi su, onaj fetica Rodriguez je baš dobar, a sad im je i Silvio na klupi.
    Ne trebamo baš strahovati ali mislim da bu bila drugačija tekma s njihove strane.
    Tak da.. možda si pogodio sve.
    Ali Kelava na golu je pobjeda :lol:

Edit: vidim sad da je i Čačke iznad na sličnom tragu. :smile:
  • El Madrigal
    656

Ja bih istu ekipu stavio!
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.