• Makedonion
    94
    Ocekujem da Kova krene sa tri osmice, Vukovar stane u niski blok i duplira bekove, a Kovacevic promatra muku i reagira tek u 60min mjenjajuci Kuleta za Belju.

Ocekujem muku do 85.min, nakon koje Kova napokon mjenja formaciju te uvodi ofenzivnog veznog.

Ocekujem muku do posljednjeg zvizduka.

Ocekujem da mi Kovacevic nakon utakmice kaze kako su jos uvijek u procesu i da je momcad nova.
  • Nolifer
    12.9k

Naravno, ali nije ni on jedino kriv kaj ne dobiva minutažu, onda nije ni trebao bit doveden.

Ima isto par kandidata osim njega ako ćemo po toj logici..
  • marcio amoroso
    46.4k
    Priželjkujem ovo:
    Filipović- Valinčić, Galešić, McKenna, Vinloef- Bennacer, Villar, Stojke- Varela, Beljo, Hoxha

Očekujem ovo:
    Nevistić- Valinčić, Sergi, McKenna, Goda- Mišić, Bennacer, Stojke- Lisica, Kule, Hoxha
  • CastAway1986
    4.2k
    Jedino sto želim i priželjkujem su 3 boda bez stresa ma tko god igrao u prvih 11..
  • Nolifer
    12.9k

Upravo to, briga me za ljepotu igre, bitnije mi je da se trude, da promjene pristup, da pokažu volju i trud i da na kraju krajeva sretno i spretno dodjemo do tih 3 boda. I nema podcjenjivanja Vukovara i sve bu ok, bilo bi dobro da se neki igrači odmore...
  • Crni86
    16.3k
    Ako krene kule protiv vukovara onda stvarno ne znam. Beljo u zadnje 2 tekme ima ukupno 70 minuta, a ti ocekujes da ti bude u formi i cijelo vrijeme konstantan.
  • Mihael2305
    597
    Jel ima bar neke šanse da mudri započne protiv vukovara, dat dečku priliku.
  • Blueshadow86
    4.3k
    Nije još vrijeme za Mudražiju. Gdje da igra on pored Mišića, Bennacera, Zajca, Villara, Stojkovića i Vidovića?
    Igramo ozbiljnu tekmu protiv Vukovara, a ne kup utakmicu protiv Velike Mlake.
  • Mr Anderson
    14.5k
    Jel ima bar neke šanse da mudri započne protiv vukovara, dat dečku priliku.Mihael2305

S njim bi se baš usrećili. Prije je onda Vidović zaslužio priliku na desetki.
  • kadsemasazatalasa
    246
    Čeka nas dosta zajebana tekma. Teren u užasnom stanju, ekipa koja će se postavit u bunker...ove godine smo pokazali da s tim imamo problema...

Vinlof, Villar, Stojke i Bakrar moraju krenuti. Ja bih odmorio Mišića, frajer je igrao gotovo sve minute ove sezone, pitanje je trenutka kad će se ugasiti. Kadar ogroman, igrači dobri, rotiramo non stop isto.

Uglavnom, moramo dobiti, al da će bit lagano - neće.
  • LilScav
    26
    Želim vidjeti:

Filipović
    Valinčić, Galešić, McKenna, Vinlof
    Bennacer
    Villar, Stojković
    Lisica-Beljo-Vidović

Ulaze: Bakrar, Kulenović, Varela, Mudražija, Soldo

Odmoriti: Nevistić, Goda, Mišić, Ljubičić, Zajc, Hoxha.
  • deda
    42k
    Važan info:

početak utakmice pomaknut je na 19 sati.
  • Paulie
    225

želim vjerovat da je to na zahtjev navijača a ne max tv-a
  • Crusades
    19.5k
    Nema na čemu.

Crusades
    19.5k
    "S jedne strane je dobro jer će ekipa ima dan više odmora nakon Švedske, a s druge strane neće moći bit na tekmi svi koji bi htjeli. Da su bar onda stavili u 19 ili 20 h pa da stigne ekipa i poslije posla zapalit za Vinkulju. Ovako naknap."
  • kadsemasazatalasa
    246
    Rijeka je pomaknuta na ponedjeljak u 16:30 (jer danas nastavljaju tekmu sa Spartom) pa se miče i Dinamo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.