• Noel
    14.5k

Napisao si da nije bilo Hrvatske nebi bilo ni Dinama. Prije obrnuto. Dinamo je kao ime nastao u Jugoslaviji kao nasljednik GRAĐANSKOG i kao takav je u toj otužnoj Jugoslaviji Dinamo kao ZAGREBAČKI klub bio simbol HRVATSTVA. Za taj ZAGREBAČKI KLUB navijali su Purgeri i Zagrepčani koji su se osjećali kao Hrvati i svi oni izvan Zagreba i HR koji su se osjećali tako.
  • don
    15.1k
    koji su se osjećali kao HrvatiNoel

kao HRVATI, dakle ista mantra.

Napisao si da Dinamo nije bilo Hrvatske nebi bilo ni DinamaNoel

Da, moje duboke isprike ako san mora naglasit da ne mislin na samostalnu državu.
  • Noel
    14.5k
    Uglavnom mislim da se svi slažu ovdje da je Hajduk splitski i jugoslavenski klub.
  • don
    15.1k
    :hearts:
  • Marley
    4.7k
    Koju sam ono jučer pjevala, Marley, na početku tamo? :lol:mlinchica
    Necu izdat ja :pray:

Usput, reci kolegi jel ti bilo neugodno zbog mene, sram ili ne želiš više samnom dijelit tribinu?mlinchica
    Pravo je pitanje je li tebi bilo neugodno zbog mene :rofl:
    Uostalom, sta bi tek bilo da smo dvije ovakve?! Pa netko bi zavrsio lansiran u terenu (moze ja, hvala).

Ona se diže i urla na njegove pjesme, ja ju pazim da ne padnemlinchica
    I moram ti reci da dosta dobro to radis! Puno bolje nego Sinisa recimo. Njega bi samo bilo sram i onda bi se pravio da me ne poznaje...
  • mlinchica
    3.7k
    dođe @Mastoi sve nas ponovo spoji samo jednim klipom. :blush:

Jesi počeo planirati put na tekmu s Istrom? Nemoj da opet neke drame budu! :grin:
  • Masto
    39
    to kad bi odradio bilo bi vrhunski al se vraćam svojoj svakodnevici u njemačkoj
  • Kumerle
    1.1k
    Ništa protiv tih pjesama nemam. Ja jesam Hrvat, ali nisam veliki domoljub, niti sam ratno dijete, niti su moji bili u ratu, niti sam katolik. Trenutno u ovoj fazi života nemam poriv pjevati domoljubne pjesme s motivima Hrvatske. :monkey:

EDIT: Eno npr. u Osijeku prošli tjedan. Hrpetina osječkih pjesama s motivima Osijeka. Vjerujem da je njima čisti gušt tamo.
    Majki2111

To samo znači da nisi uobičajni Dinamov navijač.
    Ako se osjećaš neugodno imaju u Zagrebu i klubovi poput Zagreb 041, možda se tamo osjetiš prihvaćeno.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.5k
    Svi kaj pjevaju o "zagrebačkom, a tek onda hrvatskom i slično" postavio bih samo pitanje: postoji li za vas pridjev zagrebački, a da nije hrvatski uz to? Možda mađarski, austrijski, jugoslavenski? To su neodvojive stvari. Naši ljudi u Sydneyu navijaju za Dinamo jer je simbol Hrvatske, ne znaju ni gdje je Zagreb na karti.

Edit: ako je kriterij samo "zagrebački" onda postoji i NK Zagreb i bilo koji kvartovski klub
  • Noel
    14.5k

Tak je i Rakitić sa svojim tatom navijal za Croatiu a ne Dinamo protiv Grashophera. Pitanje jel i danas zna di je Zagreb i kaj znači i kaj je značio Dinamo. Najdraži su mi ti veliki navijači Dinama koji ne znaju di je Zagreb.

Najbolje da za ljude iz Sydneya utakmice igramo u Austrelija. Ako može u dresovima hrvatske reprezentacije i pod nazivom Croatia.
  • Hnlovac
    2.9k
    Nije đabe ime kluba DINAMO ZAGREB

Nije ništa jedno prije drugog, ali je smiješno umanjivati zagrebačku važnost i pripadnost kluba
  • Paggini
    63.5k
    Dosta glupa rasprava
  • Medvedgrad
    665
    Nije đabe ime kluba DINAMO ZAGREBHnlovac

Mislim da je ime kluba Građanski nogometni klub Dinamo.

Ili se varam?
  • Hnlovac
    2.9k
    ziher? Dobro budimo realni previše su se pogotovo zbog Daltona imena mijenjala

Meni smo ionak Dinamo Zagreb, pogotovo jer se tak na tribinama deremo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.