Necu izdat ja :pray:Koju sam ono jučer pjevala, Marley, na početku tamo? :lol: — mlinchica
Pravo je pitanje je li tebi bilo neugodno zbog mene :rofl:Usput, reci kolegi jel ti bilo neugodno zbog mene, sram ili ne želiš više samnom dijelit tribinu? — mlinchica
I moram ti reci da dosta dobro to radis! Puno bolje nego Sinisa recimo. Njega bi samo bilo sram i onda bi se pravio da me ne poznaje...Ona se diže i urla na njegove pjesme, ja ju pazim da ne padne — mlinchica
Ništa protiv tih pjesama nemam. Ja jesam Hrvat, ali nisam veliki domoljub, niti sam ratno dijete, niti su moji bili u ratu, niti sam katolik. Trenutno u ovoj fazi života nemam poriv pjevati domoljubne pjesme s motivima Hrvatske. :monkey:
EDIT: Eno npr. u Osijeku prošli tjedan. Hrpetina osječkih pjesama s motivima Osijeka. Vjerujem da je njima čisti gušt tamo. — Majki2111
Nije đabe ime kluba DINAMO ZAGREB — Hnlovac
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.