• dzg7
    430
    Otkud to da taj mali golman kaj će branit zvezdas ?
  • Filip85
    418
    Ako nije u ovih 27 godina - što je lijep uzorak - onda nikada niti neće. A neće zato jer je cijela mirna reintegracija (jedna od nekoliko kobnih FT-ovih pogrešaka, uz potpisivanje Daytona) provedena po principu kao da u Podunavlju žive Srbi i ostali, a ne Hrvati i ostali. Dakle, nipošto se Srbima nije smjelo dopustiti odvojene škole, vrtiće, a vrhunac ludosti (gluposti) je da oni u Boboti i Borovu Selu uče da je rat bio građanski, a naša djeca u Vukovar da je rat Domovinski. Dok se sam korijen mirne reintegracije ne izmjeni neće se ništa promjeniti niti sljedećih 270 godina.
  • Mentalni Gimnastičar
    1.3k
    Imao je Vukovar objavu na instagramu gdje su ga označili, prati zvezdaške profile i par od delija.
  • vjeko1701
    17.2k
    Mislim da bi bilo dovoljno o tome sad na temi utakmice.
  • Dudu 9
    843

Na pripremama je bio top, ali protiv Osijeka realno loš. Vidjeti ćemo koliko će mu trebati da pohvata konce, vjerujem da će biti pojačanje.
  • IvanPerić1945
    173
    Na instagramu prati sve zvezdine stranice, čak jednu pod nazivom "četnici_1941".
    On brani u petak umjesto Đakovića, trebamo ga napunit
  • Tvrdica McTvrdi
    1.4k
    Trebalo bi zakonski zabranit da mali čedo uopće može bit u rosteru, ali da ne off topičarimo...

Mislite li da će ista postava bit? Meni je jedina nepoznanica Vidović, hoće li na klupu, u sredinu ili sve ostaje isto, obzirom da je bio vjerojatno najslabija karika, a Stojke je iskoristio svoje minute
  • Masto
    14
    mislim da ce pustit da se uigrava ista postava kao protiv Osijeka
  • Fan
    1.3k
    Ovi kraljevi koji bi rotirali sastav i dozirali minutazu igracima u drugom kolu su vrh. Legende pa sta vi mislite kako ce se decki uigrat osim na utakmicama? Nije ovo Football managerDiddyGuela

Meni su recimo fascinantni kraljevi (skupa sa nekim igračima!) koji trube kako su umorni nakon priprema, kako su teške noge i vidno su usporeniji od drugih upravo zbog tih priprema i eto, ajmo ih onda i dalje ubijat :)
    Mišić je jedan od tih za koje znamo da ima kredita za prvih 11 (ne kažem da je siguran, samo da ima kredita), ali vidno je bio indisponiraniji i umorniji od ostalih i nije mogao pratiti tempo pa ne vidim problem da jedan igrač odmori.
  • rioda
    9.5k
    Mislim da će izaći ista postava, ali očekujem drukčije zamjene, prve minute za Bakrara, možda i Zajca...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.