• kajsitilud
    1k
    pa ne kuzim kakvo natjecanje. Odgovorio sam da sam ovo jutro trco po teskoj pljuscini. Imam dojam ko da nekad igraci stisnu zube na teze stvari od prehlade.
  • Crni86
    16k
    ma slazem se.
  • Bernard
    983
    Mario ovo je tvoj poraz.
    Neću uopće čitati komentare niti analize dok se vraćam se tekme boli me kiki.
    Mario ovo je tvoj poraz
  • Pacho
    7.6k
    Fali muda
  • Dino
    4.5k

sretno s oporavkom hahah. pa neće se riskirati produljenje oporavka s profi nogometašem, nego je cilj da što prije bude 100% spreman.
  • Keyser Soze
    16.4k
    Trenerov poraz. Ako će mu falit muda za rotacije, na ovakvim ćemo porazima gubit prvenstvo.
  • puxigadjurdja
    2.5k

Kajsitilud, svaka čast
  • kajsitilud
    1k
    hvala. Kasalj malo je jaci, al dzabe kad je zelja za terminom na velikom nogometu jaca od razuma :sweat: ma sve ok. Ovo uopce nije bila kritika neka, samo mi je nekako malo to mlako sve. Ionako sad imaju malu pauzu pa vjerujem da bi se oporavio.

Opet sad citam da ima koronu. To je onda skroz drugi par rukava.

Ja generalno imam stvarno dobro misljenje o Galesicu i na neki nacin mi je zao kaj ispasta zbog odlicnog Domingueza.
  • Masto
    250
    Ne daj se kova
  • Špan
    82
    Branio sam Kovacevica najvise na forumu i bio u teškoj euforiji oko njega al mi je prvo na kurac isla fora s Beljom za stopere jer si je poceo glumit Dalića s tom kao poniznosti i dobrotom fuj.
    Dva puta si nasamaran doma od prosjecnih ekipa stari moj a u Europi kad je ekipa nalozena je lako kupit kajmak. Ne znam sta Zvone ima za rec al nadam se da ce bar bit brifing. Lud sam kao i 99 posto ljudi jer se iste stvari ponavljaju trecu i cetvrtu sezonu u nizu jebo te…
  • Str1nger Bell
    2.8k
    pa neće se riskirati produljenje oporavka s profi nogometašem, nego je cilj da što prije bude 100% spreman.Dino

Pa u pitanju je prehlada, nije da ima načeto koljeno il mišič.

Nek si obuce dve podmajce, dugi dres i nek si rukavice stavi ak hoce.

Ja bi na mjestu Galešica u njegovoj situaciji inzistirao da igram, al kifla kad su danasnji nogometasi ko od pekmeza.
  • Odani Zgd
    863
    Od pukovnika do pokajnika u 3 dana.Ništa,glavu gore,idemo dalje jako.Podrška treneru i ekipi!
  • kajsitilud
    1k
    e pa ovakvog sam nekakvog misljenja. Da je KTC prehladen, cisto sumnjam da bi on preskocio :sweat: al eto, ak je fkt korona onda se mozes slikat.
  • NVKOD
    8.3k
    Odigrala se jedna jako teška utakmica prije manje od 72 sata i to na gostovanju, igrači su fizički i mentalno ispuhani i onda praktički istu ekipu izvodiš na teren protiv Lokosa. Normalno da neće dobro proći.

Osim toga, priče o širini klupe su teška izmišljotina. Badava ti širina klupe ako ti konstantno igraju jedno te isti igrači. Budimo realni, nama na klupi sjede igrači koji bi u svim klubovima bili starteri, a kod nas ne dobivaju ni minute. Kako očekivati podražaje od igrača s klupe ako nisu dobivali minute tijekom prijašnjih utakmica? U rotaciji mora biti 18-19 igrača, a ne 15.

Ljudi nemaju kontinuitet utakmica i očekivati da će nešto drastično promijeniti je zabluda. Zašto Mišić igra svaku utakmicu po 90'? Zašto se nije probala kombinacija s Bennacerom i Villarom? Ide se ziheraški s mantrom da se pobjednička ekipa ne mijenja, a ta ista ekipa disala na škrge u 30'.

Treneru, skupi muda i riskiraj. Stavi Jakira Jr. u vatru, izmiješaj taj vezni red. Goda odigrao sad jako puno utakmica u nizu, a MPV ti trune na klupi u HNL-u. Logično da takvim igračima pada koncentracija i da su veće šanse da će napraviti grešku. Nisam pobornik rotacije cijele momčadi, ali da se 5-6 izmjena moglo napraviti, moglo se je.

Kovačeviću, ovo je tvoj poraz.
  • Pacho
    7.6k

Ovo ni meni nije jasno. Imas malog Jakira koji je navodno top talent u situaciji kad ti fale dva stopera i ti radije raubas KTC-a nego da mu das sansu protiv jebene Lokomotive na Maksimiru.

Lik ce si tim strahom od poraza osigurati otkaz.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.