• fakin
    2.8k
    Fcsb je očajan, u prvenstvu su losi, u Europi takodjer, svi ih kantaju tako da danasnja pobjeda mora biti ocekivana, a ne neki veliki uspjeh.
    Dinamo je danas veliki favorit i sve osim nase pobjede bit ce veliki debakl.
    Fcsb je trenutno 9. momcad rumunjskog prvenstva
  • Noel
    18.5k
    Ona stara KL je čak i zahtjevala neki effort da prezimiš.emilperska

Ispadanje Bišćana u zadnjim sekundama od Aeka je sramota i za momentalni otkaz, a jedva izboreno proljeće u smiješnoj konferencijskoj ligi u skupini sa Plzenom,Balkanijem,Astanom je uspjeh i za to je trebao kak veliš "neki effort".

Di je tu ona priča o snižavanju kriterija i ciljeva o kojoj trubite ovdje po forumu odkad je dinamovo proljeće pobjedilo na izborima? Ili to ne vrijedi kad se glorificiraju Jakirovićeve europske sramote i ponižavajuće predstave kao trenera Dinama?

Koja prozirna spika, nemreš vjerovat...
  • emilperska
    13.8k
    Di je tu ona priča o snižavanju kriterija i ciljeva o kojoj trubite ovdje po forumu odkad je dinamovo proljeće pobjedilo na izborima? Ili to ne vrijedi kad se glorificiraju Jakirovićeve europske sramote i ponižavajuće predstave kao trenera Dinama?

Koja prozirna spika, nemreš vjerovat...
    Noel

O čem trkeljaš ti?
    Ja sam bio ovdje valjda i najveći kritičar Jakira.
    Da ne govorim da smo ga vrijeđali po svim osnovama.
    Napisao sam da je ondašnja KL zahtijevala da budeš barem 2. u grupi od 4. A današnja zahtjeva 24/36 što olakšava tzv. prezimljavanja u odnosu na 2024. Iako je valjda iz posta vidljivo da ne glorificiram to natjecanje.

S druge strane, covjek je sluzbeno prezimio Europi. Upisano je u knjigama kluba. Treci rang natjecanja, ali proljece je tu kakvo je da je. 4. i zadnji trener kojem to uspjelo, nadam se da je Kova 5.

A sad odi u tu rupu iz koje si izašao s ovim vrijeđanjem bez ikakve osnove..
  • Droljo
    24.4k
    Jbte prezimljavanje u Europi mi upisujemo zlatnim slovima u knjige kluba. Osjećam se kao navijač banik ostrave.
  • emilperska
    13.8k
    30 godina se plakalo o famoznim proljećima u Europi. Sad ganjamo 5. u 8 godina.
    Pošto je nerealno da ćemo se skoro dovuć do nekog euro trofeja. Ona nam trenutno jesu neko mjerilo relevantno uz odmak da nije isto to napravit u LP/EL/KL tim redom. Nešto što ograničeni kolega gore ne shvaća nego odmah vidi napad na DP i prikrivenu mamićevštinu.
    U LP recimo nismo još uspjeli, to bi trebalo biti sljedeće.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.