• Noel
    18.4k

Ima puno velikih trenera koji imaju ili su imali identičan problem sa engleskim jezikom, ali mi je malo nevjerojatno da su mu se morala prevodit ova današnja pitanja koja su stvarno bila prejednostavna.
  • Zg123
    3.4k
    Ja se iskreno pitam kako izgleda njegova komunikacija sa stranim igracima, jel vuce za rukav Bloudeka i nekog od pomocnika pa mu ovi prevode ili ima angaziranog prevoditelja samo za njega kao Kaneko onog Japanca nekad?
  • Pacho
    13k

Da. Zato i je smijesna ta opaska da uci jezik.
  • Efes Pilsen
    14.6k
    Mislim da sam ga uhvatio u prijenosu jedne utakmice kako Domingueza doziva Sergi, Sergi i onda pokazuje rukama :rofl:
  • Ijayi Atiemwen
    5.2k
    Šteta. Ova ekipa ima nevjerojatan potencijal i kvalitetu, a trener se nezna sporazumijet s igračima. Što nam je to trebalo da se idemo kockat s Kovačevićem…
  • NKDZ86
    7.3k
    Ja se iskreno pitam kako izgleda njegova komunikacija sa stranim igracimaZg123

Nikako. Ima sreće kaj većina zna igrat bez uputa
  • Fatos Beqiraj
    971
    Kako mu je frizura losa nmg vjerovat da smo njega za trenera postavili
  • Mr Anderson
    16.7k
    Kako mu je frizura losa nmg vjerovat da smo njega za trenera postaviliFatos Beqiraj

A tek obrve, stari nemreš mi s takvim obrvama biti
    trener Dinama.
  • Droljo
    24.3k
    Droljite bezveze a dobro znate da dečko nije za trenera našeg kluba.
  • Fatos Beqiraj
    971
    nevjerovatno, kakva prevara. Sa nekim tko je bio na presadjivanju kose i prica engleski sigurno bi bili prvi na tablici, i borili se za prolazak u europi.

A da cekaj..
  • Kujtim Shalla
    8.2k
    a gdje mu je Bolek , to je trebao biti Beljo danas ili? :lol:
  • Fatos Beqiraj
    971
    mora da je AI bio, ili je snimljeno sa njim prije pa su sad pustali zvuk sinkrono sa slikom
  • Mali dioničar
    19.3k
    Citirat ću kolegu koji je na utakmici u Munchenu izjavio: "Jbte ovo je kao kad gledaš dječju utakmicu i vidiš da te pune do iznemoglosti i moliš Boga da sudac svira kraj čim prije."

Osim toga, ono što je bilo šokantno je da trener Dinama nije bio svjestan novih pravila u LP pa je neverbalnom komunikacijom pitao Kompanyja zašto ne smanje nogu s gasa ne imajući na umu da klubovi u novom sustavu love i bodove i gol razliku.
  • fakin
    2.8k
    Šteta. Ova ekipa ima nevjerojatan potencijal i kvalitetu, a trener se nezna sporazumijet s igračima. Što nam je to trebalo da se idemo kockat s Kovačevićem…Ijayi Atiemwen

to je najveća enigma otkad je boban u klubu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.