• rokikaciga
    8.4k
    definitivno najgori trener u zadnjih 30 godinafakin

Jedno ime stoji iznad svih. Osvaldo Ardiles
  • Pacho
    12k
    Nadam se da je ovo zadnja utakmica jablanickog nogometnog terorista
  • Praskaton
    4.8k
    Nadam se da je ovo zadnja utakmica jablanickog teroristaPacho

Nema šanse.Siguran sam da ostaje.
  • Sibirski plavac
    7.6k

Napisao je kolega na prošloj stranici ove teme da nema govora o tome...
  • Zg123
    3.2k
    Jbg mozemo mi tu laprdat sta hocemo al strucnjak ide na odmor kao prvi na tablici. E sad ako je ovaj bodovni ucinak u ovom odronu od lige i kantanje u Europi uz izvlacenje pouka ono sto zadovoljava struku tko sam ja da im sudim...
  • Goncalo Santos
    2.8k
    Ali ta razina ogranicenosti da svaka utakmica bilo eurpa liga ili kup, svaki put 3 osmice bez iznimke. Pa daj jednom neki 4231 probaj. Daj tog vidovica jednom na prirodnu poziciju.

Kad god ljubicic igra nevidljiv i igra pati i jedva doceka opet ga stavit. Kako mos uopce se biti trener i tako los u prilagodavanju protivniku biti.

Ja imam osjecaj da on ni ne pomisli ikad ista odigrati osim 433.

Mislim sve smo vec rekli, daleko najgori trener u povijesti. Obraza i isto nigdi.
  • Odani Zgd
    1.1k
    Gospon,to je Jablanički Jose Mourinho,kakav terorista,nemojte bit baš toliko brutalni
  • cibona
    7.3k
    Kakva smjena, o ćemu vi? Pa ne postoji osoba koja će bespogovornije slušati vođu od kovačevića. On je taj. Izabrani. Mene više zanima je li mu vođa dopustio razgovor s novinarima ili ih još uvijek izbjegava.
  • Sibirski plavac
    7.6k
    Mene stvarno zanima kakva rezultatska katastrofa bi se trebala desit da dođe do smjene? Poraz od Rumunja? Ispadanje u Europi? Gubitak titule drugu sezonu zaredom?
  • fakin
    2.4k
    ako ga ne smijeni u roku 10 dana sigurno će ga držati do iduće sezone kakvi god rezultati bili.
  • Odani Zgd
    1.1k
    Možda nam netko otme trenera u zimskoj stanci,jedino tada krećemo u potragu za novim stručnjakom
  • Sibirski plavac
    7.6k
    sigurno će ga držati do iduće sezonefakin

Ako nas klubovi drugog europskog ranga šamaraju u 45 minuta, kaj bi tek bilo u ligi prvaka? :yikes:
  • Kikster22
    5
    Znalačko prepoznavanje situacije da ne 2:0 najopasniji rezultat te spuštanje u niski blok jer ipak to je Lokomotiva nije Real Madrid.
  • Pacho
    12k

Ako je tako, bit ce zanimljivo citati spinove kolega koji su nas uvjeravali da Boban jamacno vec trazi zamjenu. Jer nije Zvone glup pa da ne vidi na sto nam igra lici, jel?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.