• San Lorenzo
    20.6k

Pa vidiš kako su čukarički i banjalučki borac promjenili sliku nogometne Europe otkad su se omastili nagradnim fondom konferencijske lige. :monkey:
  • NORTE
    18k
    Kao da nisu imali dovoljno sreće u TRI ždrijeba ovog ljeta, još imaju i uzvrat playoffa u Splitu.

Jedina eventualna "prednost" Poljacima bi mogla biti moguća odgoda ligaške tekme kod najvećih rivala Legije, dok je kod nas srećom to ukinuto pa ovi moraju u Osijek.

Jaga je u ovoj sezoni doma izgubila 0:4 od nekakve jebene Termalice, prošla Novi Pazar i nekakvim čudom preokretom i dosta nezasluženo doma pobijedila Sopićev Widzew.

Nisam baš siguran da će Jaga i Silkeborga proć.
  • Paggini
    62.4k
    Jel mi to drhtimo da će Hajduk kao feniks uskrsnuti iz pepela i ugroziti našu dominaciju u HNL-u ako jednu sezonu zaigraju konferencijsku ligu? :lol:Georginho

Ma nemam ja ni drhtanje ni strah ni jezu od toga da će oni biti išta u odnosu na nas, ali ne želim da igraju europu jer ta europa će im nemjerljivo pomoći na duge staze da se dobiju i stabiliziraju.

Samo to, ne mislim da su ikakvi ozbiljni konkurenti u narednih xy godina, pogotovo sad kad se događa kvalitetan preustroj škole, Dinamo 2, smislena i održiva transfer politika, te dizanje u svim aspektima navijaca i clanova, ali kad gledam njih u vakuumu, njima bi to jako jako pomoglo, a ne želim da im pomogne.
  • Zagi
    11k
    Tu sada glumite kak je potpuno nebitno i kak ljudi drhte , a nije prošlo dva mjeseca od navijanja za Rijeku.
    Daj ajde.
  • vjeko1701
    17.1k
    Al nije tu samo pitanje Hajduk van ili unutra. HNL opasno klizi prema tome da prvak kreće od prvog pretkola LP. Nama doslovce iz sezonu u sezonu jedna utakmica može razliku između direktnog plasmana i igranja prvog pretkola po Andori i Farskim otocima.

Ova sezona je za nacionalni koeficijent tim teža jer mi uopće ne igramo pretkola. Dobro nam dođe jedna sezona sa više predstavnika, barem da nas na par godina stabilizira u top 20.

Ako to izbore na terenu, neka uđu, neka zarade. Možda i toj sviti malo zamiriše europski nogomet pa koju sezonu malo spuste gas s teroriziranja hrvatskog nogometa.

Ne znam, kaj se tiče Rijeke, apsolutno im želim minimalno ligašku fazu KL. Kaj se tiče Hajduka sam neutralan. Ako zasluže nek uđu, dobro će doći svaki bod, ja ću spavati mirno. Ako ne uđu opet ću spavati mirno.

Naša budućnost je u našim rukama i ne bi mi bilo mrsko da u njoj dominiramo ligom koja se bori za ulazak u top 15 umjesto ligom koja se ne može održati niti u top 24. Kaj bude, bude.
  • Mathiasovi Chageri
    5.9k
    Nisam baš siguran da će Jaga i Silkeborga proć.NORTE

Silkeborg je grozan ove sezone, zadnji su u prvenstvu, nisu gola dali u tri utakmice i jedva su prošli Islanđane. Jagellonija bi trebala proć.
  • don
    15k
    kako je to usporedivo? :lol:
  • Dr Hofmann
    3.6k
    Zanimljiva ,,dvojba" iz perspektive navijača Dinama:

a) ispadanje tovara odmah u pretkolima, po mogućnosti što ranije, uz naše beskonačno sprdanje itd, ali nema čuvenog nacionalnog koeficijenta, i nama je teže....

b) nek tovari uđu u skupine jednom pa da vidimo gospodu kako im je igrati dva puta tjedno. Neće imati snage u prvenstvu, ali će imati financijske koristi

Naginjem opciji c): ko ih jebe. Ko ih jebe sto tisuća puta. Ako Dinamo odigra sličnom energijom kao u Osijeku, tu nema dileme ko je najjači. Nekad se previše opterećujemo nebitnim stvarima (a sad kontra argument, nisu nebitne, ako tovari uđu češće u skupine, zaradit će pare, igrači će im biti na cijeni, klub ćenim rasti....). Ne znam čemu nekad taj ,,strah" od tovara, a opet radi svega što se događalo s njima razumijem zašto.

Ali opet ko ih jebe, mi tu ne možemo utjecati na ništa.

A možda smo svi bipolarni
  • Tvrdica McTvrdi
    1.4k
    Ja bih to ovako postavio.

1. Neopravdani strah i panika bez razloga: osim što može bit malo iritantno nema većih posljedica.

2. Guranje glave u pijesak, kurčenje kako smo nedodirljivi i jebeš ih bespomoćni su: stvaranje veće vjerojatnosti da će podcjenjivački pristup dovesti do naše opuštenosti, "lako ćemo" i u konačnici da nam se obije u glavu (među ostalim rekao bih da i 5 godina loše transfer politike je djelomično posljedica tog kurčenja da nam nitko nemre niš, uz naravno sve ostale razloge).

Konkluzija: treba bit na sredini, ali opet puno manje šteta je od "paničara" nego od "kurčevitih"
  • crophantom
    1.3k
    Hajduk ce u KL kad tad uci, kad vidiš ko sve ulazi i oni ce jednom, ove, iduće ili one tamo godine.
    To je neminovnost ...
    Iz protivničkih tabora su se preklani bojali ako Dinamo s Jakirom izvuče HNL i ide u LP da su gotovi na rok od 10 godina.
    Pa smo vidli kak je završilo.

To ne mijenja činjenicu da mi stvarno jesmo imali sansu na racun tih 40 milja postati redovni gosti LP, nismo iskoristili i jbg.
    Na nama je da se dignemo, pa dogodine ponovo probamo s tih 40 milja, novim stadionom u najavi, odmagliti jos dalje svima.
    A onda nek oni svake godine igraju KL/EL.
  • marcio amoroso
    44.1k
    @Kujtim Shalla
    Kolega kakav je Silkeborg? Bolji od Jagiellonije?
  • Kujtim Shalla
    5.8k
    Silkeborg je odigrao odlicnu prošlu sezonu,imaju iskusnjaru trenera koji ih vodi jako dugo. Ripicna skandinaviske momcad koja tezi igri . Ušli su slabo u sezonu,u europi se provukli. Mislim da ce biti tjesno. Obje momcadi su po meni favorite protiv tovara
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.