• Ludovic IX
    9.4k
    Ja zelim da dinamo ne trpi zbog glupih tovara pa da ne mora igrat lp od 2.pretkola , recimo

I oni su na svom vrhuncu zarade od svega nenogometnog a mi tek na pocetku
  • hardek
    5.5k
    Mislim da je totalno nerealno za očekivati da oni neće nikad ući u skupinu s obzirom na kakvi sve odroni igraju tu ligu. Ono što mi moramo je osvojiti naslov u HNL-u i dokle god to radimo ostajemo korak ispred njih.

Ne smije nas plašiti njihov rast, moramo se fokusirati samo na sebe
  • don
    15k
    Pa ima veće šanse da postanu jer nijedan od ovih klubiva niti ima toliku popularnost kao hajduk, marketinski potencijal, ljudstvo a i konekcije da kapitalizira na toj europskoj epizodi, kao ni budzete.Paggini

ali kakvoj europskoj epizodi Paggini? Ko igra u toj ligi? Pogledaj klubove koji se natječu u KL, pa jebena Victoria Guimaraes koja je u kvalifikacijama ispala od hajduka prije 2-3 godine je završila na 2. mistu ligaške faze Konferencijske lige od 36 klubova :lol:

hajduk je jučer proda 30 tisuća karata za Istru, okej, u potencijalnoj grupi KL će imat 32k odnosno rasprodan stadion kad in dođe velebna Olimpija Ljubljana, ne bi reka da je neka razlika.
    Brojka članova im više ne može rast, može samo padat.

Opet, ti meni govoris da bi ti radije da oni dobiju 5,6 milijuna i sve nabrojano, ali da igraju 6 (od 36 kola) dvaput tjedno?Paggini

nisan reka da bi radije već da san neutralan i ako ćemo strahovat od toga sa našin budžeton bolje da se sami izbrišemo iz svijeta nogometa. A uć će kad tad u nju.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.4k
    Mislim da @Paggini govori da nije stvar u tom jednom ulasku, koliko opasnosti da uz njihovu "infrastrukturu" to ne pokrene neki domino efekt od kojeg će nam bit posao značajno teži iduće desetljeće. Ista stvar je i s naslovom, realno kog boli k imaju li oni 6 ili 7 naslova kad mi imamo 25, ali taj jedan može pokrenut domino efekt i vrlo lako postat 3 zaredom. U tom je stvar i rekao bih da u većini koji upozoravaju ovdje vlada ta bojazan.
  • Str1nger Bell
    2.4k
    Benefiti za nas

6 kola (od 36) će morati igrati dvaput tjedno
    Paggini

Ali to im također znaci i vrlo vjerovatno 4/5 mjesto u HNL-u sa trenutnim kadrom, i realno olakšanje našeg puta do titule.
  • don
    15k
    ali to se može desit samo našom nesposobnošću, ničime drugim. Znači mi odlučujemo o tome, a ne oni jer ne dobijaju nikakav financijski iskorak za takve stvari. A ako padnemo zbog ulaska u Konferencijsku ligu onda smo davnih dana tribali bit skinuti.
  • hardek
    5.5k
    U svakom slučaju nadam se da će Jagielonia proći Silkeborg jer su puno ozbiljnija ekipa
  • Filip85
    417
    Ha...ja sam negdje na pola puta između don-a i Pagginija...oba stava imaju svoje "pro et contra"...

Bumo vidjeli, rekli bi slijepci...
  • rokikaciga
    3.8k
    Ja vam svima kazem da Hajduk ima i 5x veci budzet od Dinama da nebi bili prvaci jer imaju luzerski mentalitet, kmecavi su i uvijek se raspadnu. Ne preuzimaju nikakvu odgovornost na sebe i nikad nece rast van ovih okvira.
  • San Lorenzo
    20.6k
    Razočaran sam stupnjem panike koja se pojavljuje kao rezultat najmanje lošeg ždrijeba za hajduk.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.4k
    Uvijek o nama ovisi, ali kako god okreneš ako je bez para od europe njima 1% šansa, s parama je 5%. Ma i da je 1.5%, to je opet povećanje i ne znam zašto bi im to netko želio.
  • Omake
    10.8k
    Ako se obistini da Silkeborgov Mišić, Pelle Mattson ode u Norwich, mislim da je Jagellonia izgledan favorit i protivnik hajduga . Jagellonia je puno atletičnija momčad, hajdug vjerojatno ni tada neće imat šesticu koja je uigrana s ostatkom momčadi, ako ju budu opće imali. Pojest će ih u tranziciji. Opet "branka" u playoffu.
  • Felip
    635
    Imaju i vrlo nezgodan raspored u mogućem playoffu. Prvi tjedan put u vjerojatno Bialystok i Osijek, pa potom doma uzvrat i Rijeka. Dinamo Tirana ne djeluje kao ozbiljna prepreka. Likovi izjednače u Andori, a dvojica teletabisa s klupe utrčavaju u teren kao u kukuruz ligama.
  • Vratite nam Istok
    561
    Razočaran sam stupnjem panike koja se pojavljuje kao rezultat najmanje lošeg ždrijeba za hajduk.San Lorenzo

Ova shizofrenija je bolna za čitat. Toliko panike i najcrnijih scenarija ako glavni rival slučajno jednom uđe u Miki Maus ligu i igra utakmice protiv makedonskog i kosovskog prvaka.

Ako ce nas to pokopat ili nam nemjerljivo otezat put, onda nas nije to pokopalo. Ko da imas firmu koja propadne i kažeš da je propala jer si radnicima isplacivao naknadu za prijevoz.
  • DrRatoljub
    60
    Ne treba previše misliti o Hajduku. Dinamo ako bude prvi može ulaskom u Ligu prvaka zaraditi koliko Hajduk neće u 5 u ostalim natjecanjima. Naravno da nije isto za Dinamo i za Hajduk npr. 10 milijuna. Ali ako mi budemo pravi razlika bi se trebala povećavati, a ne smanjivati. U tome i je najveći zajeb ove prošle sezone. Umjesto da si se još odvojio od njih si im se približio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.