• ZgDLions
    1.4k
    Meni glupo to njihovo trenutno drvljenje po Livaji.
    Frajer je tu došao ko u drzavnu firmu, dobivat lovu i zivjet svoj zivot bez velikog truda i zalaganja.
    On je svoje izborio, padel, restoran, turnire u malom nogometu, slikanje sa Iriskom, malo se zna i uprasiti povremeno, sve kaj ga veseli.
    Nije on došao tu poginutu i biti prvi na treningu, a zadnji odlaziti, kaj to njima nije jasno, pa to svi vide osim njih.
    Očekivati od lika sa trideset i dvije na leđima koji se nije bas uklopio u druge klubove da ih povede, gdje.
    Nije da bi bez njega bili bolji, ali najvjerojatnije na istoj poziciji, više njima vrijedi poguranac od sudaca, nego Marko.
    On bi sa svojim karakterom i radnim navikama kod Bobana bio na izlaznim vratima prije nego bi pokucao, a njima bog.
    Zabavlja nas to sve, ali jesu oni glupi ili slijepi?
  • rokikaciga
    4.4k
    ali jesu oni glupi ili slijepi?ZgDLions

Da
  • Eduardo
    25.6k
    Ljudi, jedan komentar koji sam jutros negdje pročitao najbolje dočarava Hajduk, a on glasi; "ruganje Hajduka je isto kao da se rugate osobi s invaliditetom"... tip je pogodio u sridu tako da se ovaj put neću pridružiti orgijanju po tovarima :monkey:
  • Paggini
    64.8k
    Meni glupo to njihovo trenutno drvljenje po Livaji.ZgDLions

Ono što je meni jako zanimljivo, a taj argument se provlaci već mjesecima, pa i godinama latentno, a sad i eksplicitnije:

"Moramo se riješiti Livaje jer je luzer, napraviti ekipu koja ima pobjednički mentalitet"

Što je jako smiješno jer očito ja znam više o njihovom klubu slučaju, slučajnom klubu. Naime, sjecamo se svi Caktaša, a sjećamo li se rasprave?

"Treba maknuti Caktaša jer je luzer, napraviti ekipu oko Livaje koji ima pobjednički mentalitet."

A još prije toga, sjetite se, bilo je

"Treba maknuti Maloču jer je luzer, napraviti ekipu oko Caktaša koji je igračina i vidi se i da ovako mlad ima pobjednički mentalitet"

Vidim, tovarsko sjećanje je jako kratko, jer kad se zbroje svi ti luzeri, dođe se na jedan jedini zaključak - da je hajdug zapravo patološki luzerski klub i nitijedan igrač, nitijedan trener, niti jedan GVizionar, niti jedan četnički mafijaški odvjetnik to neće promijeniti. Jebeni jadnici, uvijek bili, uvijek će biti.
  • prefontaine
    3.3k
    tip je pogodio u sridu tako da se ovaj put neću pridružiti orgijanju po tovarimaEduardo

Neću ni ja.

Ali su smiješni u pičku mile matere, pa tako su mi uljepšali ovaj produženi vikend da to nisu istine. Moroni raspali, hahaahahhaha. Baš su žalosni. S normalnim sucima u HNL-u ne bi Europe nikad vidjeli, levati jadni.
    Fuj, stupanj gadljivosti prema njima kompenziraju stupnjem uživanja sramoćenja u Europi svake prve polovice kolovoza. Bruka i sramota hrvatskog sporta. Ali neću se rugati i neću orgijati kao većina. Treba imati dozu poštovanja, nešto što je rekao naš veliki Josip Kuže, Hajduk je jaka momčad. Hahahaha
  • Praskaton
    4.4k
    Ne znam možda ne pratim njihove stranice po internetu kao neki al nisam naišao na neki preveliki hejt prema Livaji..
    Većinom ga brane kako je teško igrati s invalidima poput Kalika i da je to razlog njegove loše igre.

Mislim da su oni stvorili jako toksičan odnos s Livajom i doveli do toga da šta god on napravi nije kriv.
  • njurci10
    192
    Jučer je bio jedan divan dan,
    Rodio mi se sinu 23:26 simbolično
    Te Hajduk ispao u praktički isto vrijeme.

La Vita e bella
  • Jurki
    18.9k
    mogu me sad svi popljuvati.. ali mi smo bili na rubu da se isto desi nama s Petkovicem.
    Ocito je Livaji prosla sezona bila peak i da sad slijedi sezona pada i nemoci.. a znamo svi kakvih je on radnih navika.
    Nisam nekaj gledal puno tovare, ali i to malo imam dojam da je i njega primil virus bolikurcine.
    Nakon svih godina frustracija i kaj je vlekel tu limitiranu ekipu, nebi bilo nikakvo cudo da je odlucil lagano - boli me kurac.
    Para ce sjesti ovak ili onak dal se on ubijal ili setal po terenu - rezultat je isti.
  • Crni86
    14.1k
    Kako se ne rugat tovarima? Nakon sveg tog bahatluka kojeg citas i koji iskace iz pasteta, ni grama samokritike, najveci hrvatski klub, kmecanja kako ih suci kradu makar im sude penal po utakmici i protivniku crveni po utakmici ruganja nama, ruganja jer nismo prosli dslje u jebenij skupini LP, vrijedanja nas svako malo itd.

Gustam i gustat cu jos dugo. Nadam se pobjedi slavena pa da se gustanje i dalje produlji. Zelim im sto gore i dao bog da ispali iz lige kako bi nasa liga napokon mogla procvijetati.
  • ZgDLions
    1.4k

Kužim ja to, ali toliko prodanih dresova i uzdizanje u boga nije baš normalno, a nit to frajera zanima, nit je on taj.
    Nije to baš bio slucaj sa Maločom i Caktašem, ovo je za psihijatriju.
    Vidio sam Livajin dres kaj je napisao posvetu mladencima i to se uramljuje i ponosno nosi na svadbu.
    Samo cekam lika sa megafonom na kašeti kako najavljuje kraj svita na rivi ako Livaja napusti Hajduk, tim više me malo zbunjuju pojedine kritike na njegov račun.
    Logičnog objasnjenja tu valjda nema.
  • Paggini
    64.8k

Smijesno je pogotovo jer je lik prije tri dana dobio hajducko srce na ovoj travestiji s ovim debelim krmkom, a jucer lezao i gledao kako mu ekipa dobije treci gol

• Paggini
    64.8k
    Btw, evo sazeci sa albanskim komentatorom koga zanima

https://streamable.com/7mfo25
  • prefontaine
    3.3k
    Ništa Albanac, želimo sažetke s Velom
  • Paggini
    64.8k

A znam brate, zelim i ja, ali valjda tovsrska ekipa ima slobodno jer jucer su radili prekovremeno u gasenju streamova
  • Praskaton
    4.4k

A gledaj meni on od početka djeluje kao osoba koju nije pretjerano briga oce li uzet naslov ili ne.Uživa u tome što su napravili Boga od njega.Kao što kažeš lova kapa kako god igrao.
    Ne znam možda je samo zbog njegove glupe face :lol: pa se takav čini.

Al da kreće njegov pad to je sigurno.Godine čine svoje pogotovo kad je voljni momenat upitan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.