• Zg123
    2.3k
    Ko je ovaj iz stozera sta bi krojio neku pravdu? Kako oni svake godine imaju neke pacijente prvo Dragana pa onaj Badrov zvani napumpane lopte i sad ovaj panj
  • Big Daddy
    1.6k
    Kao navijaj za sve hrvatske klubove u Europi?! Ma nema sanse, svi ostali nek idu dalje, ali ovi nesposobni debili, koji gust gledajuci kako ih sljedeci europski patuljci ponizavaju :sweat:
  • Jos-Optimus
    7k
    Kaže moj punac da navija za Hajduk u Europi, a na svaki gol Šiptara skakao kao malo dijete, čim se malo napio:lol:
  • Jurki
    18.9k
    Kao navijaj za sve hrvatske klubove u Europi?! Ma nema sanseBig Daddy

Upravo to. Kad cujes kako se deru svaku jebenu utakmicu "mrzim Dinamo", visoke peci i ostatak repertoara s njihove usrane tribine.. te popratni folklor.. funkcionera, igraca, novinara..
    kak im onda nebi zelio samo poraze? Kak?
    I boli me kurac za koeficijent. Konacno je postal bitniji klubski koeficijent od ligaskog... pa nam ni to sranje vise nije bitno.
    Mi ako cemo biti pravi i kak spada.. nema zime.. pa taman Hnl bil najgora liga u Europi. Boli me kiki.
  • rokikaciga
    4.4k
    Malo sam analizirao jucer utakmicu.

Hajduk je lose krenuo u utakmicu, a onda su naglo pali
  • Zg123
    2.3k
    A gusta jutros uz kavicu citat komentare za dobro jutro, uhhh
  • DiddyGuela
    4.1k

Garciaball je igrao dobro u halfspejsu prve po ure a Pajaziti ce biti novi Zidane kroz godinu dvije ali po frizuri.
  • dmil
    864
    nisam ni 5% posla danas odradio, samo saltam Zona/Sportnet/Fejs komentari i gustam, a sve mi se cini da se necu danas naradit kako je krenulo
  • Krizy
    60.1k
    Hajduk je u posljednjih 25 sezona ispadao od svakakvih klubova, u zagradi su ispadanja tih klubova u sljedećem kolu :rofl:

Dunaferr (Rosenborg 3:4 pa Feyenoord 1:4)
    Shelbourne (Deportivo 0:3)
    Debrecen (dobili Hajduk 8:0, pa ispali s 0:6 od Uniteda i 1:6 od Shakhtara)
    Zilina (Partizan 1:3)
    Dila Gori (Rapid Beč 0:4)
    Gzira (Ventspils 2:6)
    Tobol Kostanay (Zilina 0:6)
    Ružomberok (Noah 3:4)
    Dinamo City ?
  • Raul
    223

tovari svake sezone u europi
  • Raul
    223
    kakav gušt pročitati komentare od jučer.
  • Paggini
    64.6k
    Sada nam svima kolektivno ovdje treba prioritet biti da nađemo cijelu utakmicu sa komentarom malog vele, da to ripamo i ILEGALNO RASPAČAVAMO!!!
  • Blueshadow86
    3.9k
    Nikad finiju jutarnju kavu nisam popio.
  • dzis
    1.2k
    Gdje se mogu vidit golovi od nove sramote?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.