• Zg123
    3.6k
    Ko je ovaj iz stozera sta bi krojio neku pravdu? Kako oni svake godine imaju neke pacijente prvo Dragana pa onaj Badrov zvani napumpane lopte i sad ovaj panj
  • Big Daddy
    1.7k
    Kao navijaj za sve hrvatske klubove u Europi?! Ma nema sanse, svi ostali nek idu dalje, ali ovi nesposobni debili, koji gust gledajuci kako ih sljedeci europski patuljci ponizavaju :sweat:
  • Jos-Optimus
    10.9k
    Kaže moj punac da navija za Hajduk u Europi, a na svaki gol Šiptara skakao kao malo dijete, čim se malo napio:lol:
  • Jurki
    25.6k
    Kao navijaj za sve hrvatske klubove u Europi?! Ma nema sanseBig Daddy

Upravo to. Kad cujes kako se deru svaku jebenu utakmicu "mrzim Dinamo", visoke peci i ostatak repertoara s njihove usrane tribine.. te popratni folklor.. funkcionera, igraca, novinara..
    kak im onda nebi zelio samo poraze? Kak?
    I boli me kurac za koeficijent. Konacno je postal bitniji klubski koeficijent od ligaskog... pa nam ni to sranje vise nije bitno.
    Mi ako cemo biti pravi i kak spada.. nema zime.. pa taman Hnl bil najgora liga u Europi. Boli me kiki.
  • rokikaciga
    14.6k
    Malo sam analizirao jucer utakmicu.

Hajduk je lose krenuo u utakmicu, a onda su naglo pali
  • Zg123
    3.6k
    A gusta jutros uz kavicu citat komentare za dobro jutro, uhhh
  • DiddyGuela
    6.1k

Garciaball je igrao dobro u halfspejsu prve po ure a Pajaziti ce biti novi Zidane kroz godinu dvije ali po frizuri.
  • dmil
    1.4k
    nisam ni 5% posla danas odradio, samo saltam Zona/Sportnet/Fejs komentari i gustam, a sve mi se cini da se necu danas naradit kako je krenulo
  • Krizy
    72.5k
    Hajduk je u posljednjih 25 sezona ispadao od svakakvih klubova, u zagradi su ispadanja tih klubova u sljedećem kolu :rofl:

Dunaferr (Rosenborg 3:4 pa Feyenoord 1:4)
    Shelbourne (Deportivo 0:3)
    Debrecen (dobili Hajduk 8:0, pa ispali s 0:6 od Uniteda i 1:6 od Shakhtara)
    Zilina (Partizan 1:3)
    Dila Gori (Rapid Beč 0:4)
    Gzira (Ventspils 2:6)
    Tobol Kostanay (Zilina 0:6)
    Ružomberok (Noah 3:4)
    Dinamo City ?
  • Raul
    428

tovari svake sezone u europi
  • Raul
    428
    kakav gušt pročitati komentare od jučer.
  • Paggini
    86.6k
    Sada nam svima kolektivno ovdje treba prioritet biti da nađemo cijelu utakmicu sa komentarom malog vele, da to ripamo i ILEGALNO RASPAČAVAMO!!!
  • Blueshadow86
    5.1k
    Nikad finiju jutarnju kavu nisam popio.
  • dzis
    1.5k
    Gdje se mogu vidit golovi od nove sramote?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.