IstinaZaDinamo
don
Evo iskreno, zbilja? — vjeko1701
Svi oni postovi prošle sezone, praktički svakodnevno. Europa je super, ali HNL. Prolaz je nebitan, naslov. HNL je majka. HNL je liga prvaka. Nek i izgubimo ako se fokusiramo na HNL. Dominantan sentiment - HNL je nemjerljivo bitniji od Europe, čak i do razine namjernog ispadanja — vjeko1701
ja osobno ove sezone spominjem europu zbog potvrde kvalitete trenera da može Dinamo vodit dugoročno kao i samih igrača jer je jel, nova ekipa skupa sa trenerom. HNL je ove godine odron od lige (to dokazuje apsolutno svaka utakmica u ligi) a u europi vidimo šta se dešava — don
nakon kiksa je u situacijama di je svaki kiks rizik za gubitak titule a ja pričam za Bodo u kontekstu novog Dinama, dokaži kvalitetu u europi pa možemo pričat da je gaženje lige do tebe a ne HNL ekipa. — don
Ako misliš da uključujem tebe u to, osobno ne. Al priznaj da ima. — vjeko1701
Dendle71
norvazani su uložili u klince na razini države pa im se to vraća. Naših je 50% top talenata ostalo negdje na svom selu vjerojatno — Ludovic IX
Crni86
vjeko1701
Ali govorim da mi je ove godine zbog nove ekipe, trenera, svega drugog bitna europa zbog dokazivanja KVALITETE — don
Sajla
Vidim da sad ovi koji su prosli imaju 2 kluba s kojima mogu igrat iducu rundu, jel se to zdrijeba izmedu ta 2 kluba ili kako? Zasto nije odmah poslozen cijeli kostur — grba
Crni86
jp23
fakin
don
A čime se onda osvaja liga ako ne kvalitetom? — vjeko1701
Prošlogodišnja ekipa sa 11 bodova u LP ima daleko bolji rezultat i dojam od ovogodišnje u EL. Znači, kvalitetnija po tom kriteriju. Samo kaj onda ta kvalitetnija ekipa završava HNL sa 65 bodova kao druga — vjeko1701
Zagi
Ali imamo itekako potencijala da to ostvarimo. Samo treba biti svjestan i realan da do toga nas ceka jako puno vremena i rada te pametnih odluka. Kada budemo krenuli pobjedivat genkove, betise i sl. mozemo krenut raspravljat da li uopce imamo sanse sa velikim ribama kao sto su inter, atletico i ostali. — Crni86
vjeko1701
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.