• rokikaciga
    5k
    Ovo je Villar, nesto me jebala web stranica za radare

MI1tfOP.jpeg

Mala je razlika izmedu Huga i Villara :lol:
  • El Madrigal
    581

Nadam se da se rugas. Vjerujem. Siguran sam.
  • mrgud
    504
    :lol: naravno ,ne znam kako ču nočas zaspati
  • El Madrigal
    581
    haha. Slazem se. Btw. vidim da ima likova koji se ozbiljno kače na to i briju žešće na Hajduk
  • Noel
    15.2k
    Ali Ivica heroj male djece Ivušić koji iz Pafosa ode u Hajduk ovi uđu u Ligu prvaka bez njega ovi sa njim ispadnu od poluamatera u 3. kolu kvalifikacija za konferencijsku ligu, priča za film :lol:
  • NORTE
    18.9k
    Ivica heroj male djece Ivušić koji iz Pafosa ode u Hajduk ovi uđu u Ligu prvaka bez njega ovi sa njim ispadnu od poluamatera u 3. kolu kvalifikacija za konferencijsku liguNoel

Od @NVKOD iz druge teme:

two-buttons-1-blue.jpg

Ostaviš svoje postere sa zidova i igranje jebene LP da ispadneš od Albanaca u kvalifikacijama KL i tvoji te gađaju bakljama.
  • NitkoBitan
    30.9k
    Mozda si sad Ivusic misli "Hvala Bogu sto necu primit 30 golova u 8 utakmica".
  • db-izbjeglica
    18.2k
    "ostavljajući iza sebe čak i ponudu iz španjolske lige" ovo je isto ko da bubam bezveze Bosec ode iz Osijeka za manju placu na Kosovo, a ima ponudu Rijeke.

Pa da li su ti novinari normalni?
    Koliko glup i mutav moras biti da tak nekaj napises?
    Jurki

Magareća populacija to obožava pročitati, obožavaju se barem malo osjetiti bitnima, bez obzira koliko je to glupo. Ponašanje male kujice koja prati ljude, privlači pažnju i očajnički želi da je netko pomiluje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet