• NORTE
    17.7k
    clanak/vejic-dinamo-ce-tesko-nadomjestiti-odlaske-nositelja-igre-hajduk-moze-do-tituleshameless86

Naši nositelji igre nisu briljirali (uz sve ostale igrače), a to govori i sramotnih 17 kikseva u 36 kola hnla, plus izdanjima u kupu...

Izgleda da oni zaista nisu svjesni koga je to sve dinamo doveo (da zamijeni ovih par neuvjerljivih...)

Uvjeren sam da će Hajdug opet flopati sezonu, bez obzira na to koga dovedu.

Jednostavno su gubitnički klub baš zlih ljudi.

Pored toga dobili su vjerojatno najjačeg suparnika dosad, lava Zvonu.

Onaj švicarski klaun ide igrat na navijački kup, tu negdje je zasad s onim trenerom litavskim alpinistom što se tiče ulagivanja navijačima, iako ne sumnjam da će biti najveći alpinist ikad.
  • Crni86
    12.7k
    Nastavak upisa s teorijom o golmanu i obraniDadox

Citaj s razumijevanjem ti ponekad pa se onda ne osvrci na komentar gdje se rugam onima koji su udzizali ivusica kao da dolazi buffon. Solidan vratar, ali nije bolji od nevistica. Ali ni priblizno dobar kao sto su neki pisali, a to potvrduju i ove utakmice. Isto ono sta se vidlo u osijeku i repki.

Druga stvar nauci citat s razumijevanjem, reko sam da mi je najjace kad golman ima 0/3 da svi kazu je obrana mu je za k. Od tog golmana se ocekuje da nesto obrani makar obrana zakazala, to mu je i pozicija znas. Posljednji covjek obrane. Naravno da uspjesnost golmana raste kada je povezanost s obrambenim igracima dobra, ali konstantno predbacivat obrani i izvlacit golmana na to je isto komicno. Znaci po tebi su najbolji golmani koji imaju najbolju obranu ispred sebe i nemaju posla.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    koja je fora s tim Vukovarom? Solidno se pojačavaju, prodali golmana za 2 mil. na temelju nastupa u 2. HNL. Sve ide prema tome da neće biti slučajni prolaznici i novi Dragovoljac, Rudeš ili Šibenik.
  • Dzoni
    1.7k
    Vukovar ima dobrog sponzora iz Emirata i koliko vidim zanimljiv scouting, spoj mladih talenata iz Lige 5 koji nisu se izborili za šansu ili ih je nešto spriječilo te iskusnijih igrača. Ne bih ih tek tako ostavio bez šansi za ostanak, pogotovo ako ostatak donjeg doma ne shvati Vukovar ozbiljno
  • Keyser Soze
    14.9k
    Što se tiče Martina Erlića situacija je tu manje povoljna za Hajduk. Prema dostupnim informacijama Martin se oporavio od ozljede i uskoro bi se trebao priključiti treninzima Bologne. Nije tajna da Vincenzo Italiano ima više opcija na poziciji stopera te da bi u nekom raspletu Erlić mogao postati višak koji će morati pronaći novu sredinu ako se nitko od njegovih konkurenata u međuvremenu ne proda. U tom bi slučaju Erlić vjerojatno otišao na posudbu jer ga ugovor s Bolognom veže sve do ljeta 2029. godine.
  • Pacho
    2.4k

Sta nije sa Slovanom puklo, jer nisu pristali na obvezu kupnje od 5-6M? Sad ce to highdug preuzeti ponudom pokrivanja 10% place bez ikakvih opcija
  • Zg123
    2.1k
    po cemu se solidno pojacavaju? Pa doveli su sve trecerazredne igrace, doslovno ne mozes naci u ekipi nekog ozbiljnog igraca osim veterana Ticinovica i Pilja plus imaju neiskusnog trenera. Ako uzmu 30 bodova bit ce im puna saka brade
  • Hectorharatti
    311
    ja imam dojam da ce tesko nastradati. Zivi bili. Volio bi da budu konkurentni.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.1k

I nekako će im proć to
  • Bosskovitz
    17.6k

Ne znam zašto bi i jedan Dinamovac respektirao ili uzimao u obzir išta što izreče tobože stručni komentator koji u TV prijenosu za Zeku kaže da to što misli o njemu nije za kamere. To je ona razina primitivnih debila koje možeš sprdati u lice, a oni neće razumjeti.
  • Dadox
    529
    kad već sudiš Ivušića po ovim prijateljskim daj reci koju i o Nevi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.