• Mr Anderson
    12.9k
    Ako ode Uremović, njima je to veliki gubitak. Jedan od najboljih stopera u ligi, a njima poslije Livaje najbitniji igrač. Ako i uspiju dovesti Marešića, on nije ta razina.
  • Noel
    13.5k
    Njima bi 3. mjesto u sljedećoj sezoni sa ovakvim vodstvom i trenutnim igračkim kadrom bio veliki uspjeh.
  • crophantom
    1.1k
    sta nije bila problem placa kod transfera Erlica u Slovačku? Od kud sad Hajduku pare za Erlicevu placu, ako je Uremoviceva velika i problem?
  • Mr Anderson
    12.9k
    Negdje sam pročitao da Erlić ide na posudbu u Cremonese.
  • Droljo
    18.8k
    Fala tovarima na 15.000 eurića za Uremovića.deda

Sad bi klub trebao platit rundu sjeveru i zapadu uz poruku da uremović časti. Naravno na prvom derbiju.
  • Efes Pilsen
    11.9k
    Bologna trazi lovu koju Slovan ne moze platit, a samim time ne moze ni Hajduk.
    Danas je bio clanak i za Moru, Bologna se ocito rjesava rotacije, ali ne za bilo koju cijenu.
  • Navijač Dinama
    10.3k
    Njima će na stoperu sad biti mesar Šarlija, koji da ne igra u Hajduku, svaku bi tekmu počinjao sa žutim.
    Elez koji dvije sezone nije odigrao dobru utakmicu, potencijalno Marešić koji je čisto "ok" ali nije razina Uremovića i u vatru bacanje malog Skelina, što može poći po zlu i biti loše?
  • rakurs
    1.6k

Koliko znam istekao mu je ugovor i nije više u hajduku.
  • don
    14.4k
    hajduk od stopera trenutno ima Šarliju i dva 18godišnjaka Skelina i Mlačića. Prvu utakmicu sezone igraju za 3 dana.

ako oni budu iznad nas ove godine možemo kompletno svi nacrtat šumu i izgubit se u njoj bez traga i glasa.
  • shameless86
    365
    evo čitam po forumima da uremovic navodno želi otici,a ovi mu nece radit problem zbog visoke place koju ima
  • bbb medimurje
    4.2k
    Ja mislim da ak uremovic stvano ide onda sigurno imaju vec spremnu neku zamjenu
    Nemoguce da sezonu zapocnu s otpisanim sarlijom i 2 juniora
  • Str1nger Bell
    2.4k
    Japan :lol: :lol: :lol:

Poziv koji se ne odbija.
  • Mr Anderson
    12.9k
    ako oni budu iznad nas ove godine možemo kompletno svi nacrtat šumu i izgubit se u njoj bez traga i glasa.don

Neće, nisu ni prije...
  • NitkoBitan
    29.2k
    hajduk od stopera trenutno ima Šarliju i dva 18godišnjaka Skelina i Mlačića. Prvu utakmicu sezone igraju za 3 dana.don

Imaju i Uremovica dok ga ne prodaju. Pa nisu valjda toliko glupi i ocajni da ga ne zadrze da odigra barem ovo pretkolo.
  • Mr Anderson
    12.9k
    Kažnjen je s 2 tekme
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.