Paggini
Ima još 11 kola, 33 bodova je u igri. A bogami ni nije ni osvojeno prvenstvo. — IceMan
M94
rioda
vice inače ok piše, ali ovo nema veze s istinom. nije boban ništa fejkao, nego je doslovno saznao tad od jednog člana da neki novinar prenosi što on govori i samo ih je u efektu izvrijeđao. ko je bio tamo vidio je da je stvarno spontano to bilo i da nije režirano niti fejkano da bi se fokus maknuo s kovačevića kako vice piše. ništa na silu nije napravio samo je spontano odregirao kad je saznao što se događa. — fakin
NitkoBitan
Purgeri
scooniepenn
NORTE
jugoimbecili imali 8 bodova prednosti 8 kola prije kraja prvenstva. I završili su treći.
Opet kažem, da, jasno mi je da nismo jebeni luzeri, ali me strah da ne poletimo previše i krenemo se zajebavati. Ovo je savršena prilika da igramo opuštenije, bez grča, uz podršku svih navijača, bez imalo negative i taj kvartal koji slijedi treba iskoristiti najbolje moguće. — Paggini
Crusades
emilperska
Potpisujem. Nismo patološki luzeri i jadnici, pa se nama neće dogoditi, ali treba se sjetiti da su ovi jugoimbecili imali 8 bodova prednosti 8 kola prije kraja prvenstva. I završili su treći.
Opet kažem, da, jasno mi je da nismo jebeni luzeri, ali me strah da ne poletimo previše i krenemo se zajebavati. Ovo je savršena prilika da igramo opuštenije, bez grča, uz podršku svih navijača, bez imalo negative i taj kvartal koji slijedi treba iskoristiti najbolje moguće. — Paggini
hardek
Belupo će dosta reći o tome da li je ova ekipa sazrijela mentalno.. — emilperska
The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.