• Krizy
    69.5k
    Trenutno stanje što se tiče kvalifikacija za Ligu prvaka 2026./27.:
    Screenshot-20260310-102255-Chrome.pngScreenshot-20260310-102311-Chrome.png
  • Nolifer
    14.2k

Germanijak doznaje....

:lol:
  • DiddyGuela
    5.7k

EVO TKO STOJI DINAMU NA PUTU DO LIGE PRVAKA!!!!!!! :lol:
  • Paggini
    78k
    KOLIKE SU ŠANSE DA DINAMO IDE NA CRVENU ZVEZDU U KVALIFIKACIJAMA ZA LIGU PRVAKA????
  • badjibadara
    9k
    EVO KOLIKO ĆE HAJDUK ZARADITI OD DINAMOVE LIGE PRVAKA!

Jedina rečenica u kojoj možeš spojiti Hajduk i LP
  • emilperska
    15.2k
    image.png

Da li netko zna što je ovo?

Tko osniva GNK Dinamo LTD (d.o.o.) u Kaliforniji?

Ne kažem da legalno ili nelegalno konzumira naše ime, ali zanima me što je to i da li se nas nešto pitalo?
  • Noel
    20.2k
    Evo jedne činjenice koja se ovih dana masovno zanemaruje. (Germanijak će opet doznat.)

Ovih dana se gura priča da je Mario Kovačević jedini trener Dinama koji je u sezoni odnio dvije pobjede na Poljudu. To je netočno. Iako sam veliki kritičar Sergeja Jakirovića, treba govorit istinu, čovjek je dobio dvije utakmice na poljudu u razmaku od par dana. Prvenstvenu i kup utakmicu. To također spada u statistiku jedne sezone. A nitko od 500 novinara koji su neki dan prenijeli odnosno kopirali informacije nije prenio potpuno točnu informaciju.

I to je danas sportsko novinarstvo.. toliko je sve dostupno i lako se da provjerit i da su tolko šlampavi. Klaunovi novinarski.
  • M94
    2.4k
    Mislim da je clanak govorio o dvije pobjede u ligi, bez kupa.
  • Noel
    20.2k

Oke ak je tak, onda su mogli i spomenut Jakirovića i napisat da je riječ o dvije pobjede na Poljudu ali u ligi i kupu. Kao što su spomenuli Peteva i Cicu iako nemaju veze sa dvije pobjede u ligi na Poljudu.

Poanta je totalno loše sportsko novinarstvo koje se svodi na copy paste članke jedni od drugih, odnosno uzimanje insajderskih informacija ili statističkih podataka sa navijačkog foruma.
  • Krizy
    69.5k

O tome sam prije već pisao, a jučer sam izvukao statistiku samo za ligaške utakmice.
    Mislim da su bili prenijeli i za Jakirovića prije već sa ZonaDinamo :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube