• Dzoni
    4.5k
    Šunti bi protiv Slavena dao 30+ min da igra
  • rioda
    14.7k
    Mišić će imati 13 dana odmora, bez utakmica :scream:
  • Droljo
    26k

Može i od početka što se mene tiče ako trener ima takvu viziju. Jednoga uvijek možeš istrpiti doma protiv HNL bagre. Tovari pobjede (tu i tamo) sa 3-4 klinca u ekipi da mi nebi mogli sa jednim.
  • Sajla
    18.7k
    Mišić će imati 13 dana odmorarioda

hoćeš reći, 13 dana pucačkih treninga? :wink:
  • Dzoni
    4.5k

Nemam ništa protiv i da starta, ali bar 30 minuta zaslužuje igrati.
    Kova je i po pitanju uvođenja klinaca od početka sezone jako napredovao pa sam uvjeren da će ih biti u utakmici, ovisno o rezultatu
  • Zagi
    16.2k
    Nebi mi startao Šunta u tekmi u kojoj nema Mišića.
    Iako bi u Dominguezu , Zajcu i Stojkoviću trebalo biti dovoljno kreativnosti da nadomjeste Miška, to još trebaju pokazati.

S druge strane, Galešić-Dominguez bi mogao biti startni stoperski par.
  • Droljo
    26k
    Nebi mi startao Šunta u tekmi u kojoj nema Mišića.Zagi

Da. To sam previdio.
  • masacusec
    7.4k
    E ovo kaj se događa u i oko našeg kluba sve mi više liči na idilu, na onaj nedosanjani san, na one raritetne viralne snimke i slike iz 1982.g. koje prikazuju apsolutnu autotentničnost i benignost nogometne igre i njegovih fanatika.
    Dinamo opet postaje isključivi simbol nogometne igre kao sporta i vikendaške razonode, bez ikakvih zakulisnih igara i popratnih opterećujućih nenogometnih faktora koji su „gušili“ klub skoro dvije dekade. Ni rivali nam više nemaju kaj spočitavati, pa nas na neoriginalne, neinovativne i redikulozne načine, naravno aludirajući na nedavnu prošlost, žele vratiti u ta vremena…..
    No, ta su vremena iza nas, pred nama jest proljeće, DINAMOVO PROLJEĆE!
  • MateG
    191
    Nije moja fora ali znamo li koja je sličnost između temeljnog vojnog osposobljavanja i priprema Hajduka za iduću sezonu?

I jedno i drugo kreće danas :sweat: vidit ćemo od kojeg će bit više koristi :grimace:
  • Noel
    20.2k
    DINAMOVO PROLJEĆE!masacusec

Čekaj samo da dođe Dinamova jesen u ligi prvaka. To će tek bit rapsodija. Na oproštaju od legendarnog Maksimira koji je proživio kalvariju i križni put. Skupa mi svi sa njim.

Prije 15ak godina je na ligi prvaka bilo 4500 tisuve ljudi. Neki dan je na četveroligašu Kurilovcu bilo 4500 tisuće ljudi. Kaj nas tek čeka..
  • db-izbjeglica
    20.2k
    jučer je odigrana top utakmica, ne treba tražiti previše zamjerki.

al ono, ako nešto treba naglasiti...obrana prekida, primilo se gol iz prekida i još je sjela jedna stativa...od totalno jednodimenzionalne momčadi poput magaradi koja kroz igru nije mogla prdnuti.

ajmo to srediti više.... :strong:

zapravo, do kraja sezone bi mi jedan od ciljeva bio primiti manje od 0,5 golova po utakmici.
    ajmo sezonu završiti sa <25 primljenih golova
  • Crusades
    22.6k
    Beljo i Stojke pretpozivi.
  • prefontaine
    7.3k
    4500 tisućeNoel

4.500*1.000=4.500.000
  • Noel
    20.2k
    4.500*1.000=4.500.000prefontaine

Moramo i malo mitomanije. Bilo nas je 4 milijuna na Kurilovcu kaj kaj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet