• bongo
    1.4k
    Mene više zanima di je PrasičkoElDorado

Formula 1 u fokusu
  • SAS1987
    19.8k
    Mene više zanima di je PrasičkoElDorado

Pojeo ga Bađun :lol:
  • rokikaciga
    12.3k
    I to odradi za kurac

Antonelli zapne na startu, Leclerc i Max(ovaj doduse sa zacelja) se probijaju, Hamilton je tu negdje a Prasicko se uopce ne snalazi.
  • Krizy
    69.5k
    Ovo bi mogla biti sezona s najvišom razlikom prvoplasiranog i drugoplasiranog kroz ligu 10 nakon Bjelice 2018./19. (+25 bodova).
    Sljedeća najveća razlika je 2019./20. (+15).
    Dinamo je sada na +10 jedanaest kola prije završetka sezone.
  • Jurki
    23.6k
    uspel je pojesti onoliku svinju?
  • keppi
    554
    Koliko god bilo lijepo što stadion na Kranjči dobro napreduje sada me sve više brine taj novi kamp.
    Nisam baš shvatio gdje će ustvari taj naš golemi pogon.
    Ostaje li se još neko vrijeme na Maksimiru i kada već krene rušenje stadiona?
  • SAS1987
    19.8k
    uspel je pojesti onoliku svinju?Jurki

Pojeo samo dobre dijelove, ostalo bacio :lol:
  • Sajla
    18.7k
    https://www.index.hr/sport/clanak/kako-je-bobanov-fejk-performans-spasio-dinamovu-sezonu/2769065.aspx?
    Vice opet dobro gađa:

"Boban se na članskom danu pravio lud, a zapravo napravio ključnu stvar

Par dana nakon poraza u Puli održan je Dinamov članski dan. Više od tri sata razgovora Dinamovih članova i predsjednika kluba Zvonimira Bobana pretvorilo se u pučku raspravu o tome zašto je Kovačević i dalje na klupi.
    Boban ga je branio svim silama i pojašnjavao kako je kontinuitet struke bitan i kako ne želi ponoviti greške iz prošle sezone kada je Dinamo promijenio čak četiri trenera. U zadnjih nekoliko desetljeća prvi instinkt na Maksimiru bilo je baciti trenera pod autobus, ovog puta klub se odlučio za sasvim suprotan potez.
    Nije to bilo s figom u džepu, kako obično biva kada uprave klubova deklarativno "stanu iza svog trenera". Boban je ostao u razgovoru s navijačima debelo nakon službenog završetka članskog dana, a pitanje Kovačevićeve sigurnosti ni u jednom trenutku nije bilo dovedeno u pitanje.
    Važan potez te večeri bile su i Bobanove verbalne eskapade. Novinarima koji su prenosili razgovor s članovima vikao je da su "šuge i pederi", a Villaru je poručio da je reagirao "kao frajla, pi*kasto". U dvorani se nije osjećao neki poseban prijezir niti gubljenje živaca, a cijeli performans je djelovao pomalo inscenirano.
    Predsjednik Dinama na silu je izrežirao mini dramu. Idućih nekoliko dana apsolutno nitko nije pričao o Kovačeviću, nego o nekulturnom Bobanu. S trenera i ekipe privremeno je skinut pritisak, a oni su uvjerljivim pobjedama protiv Karlovca i Varaždina najavili velike stvari."
  • Droljo
    26k

Kak ja sve shvatim sa pol snage kad mi se ovak lijepo objasni. :lol:
  • Hnlovac
    4.4k
    Na radiju se vrte reklame tj pozivi na tekmu s Belupom, top
  • criticus
    6.5k
    Na radiju se vrte reklame tj pozivi na tekmu s Belupom, topHnlovac

al još nemožeš kupit kartu za utakmicu. Marketinški sam laik pa postavljam pitanje koliko to ima smisla, odnosno koliki je učinak te reklame ako čovjek koji čuje i kaže super nemože odmah kupit kartu? Kolika je šansa da će poslije se sjetit i kupit?
  • Hnlovac
    4.4k
    pitanje je koliko su prostora tj dana zakupili, ako bu se to vrtilo do sredine/kraja tjedna onda super

Da danas tu reklamu čuje 5 soma ljudi, neka samo svaki 10. zapamti i to je dodatnih 500 kupljenih karata
  • IceMan
    4k
    Ne treba sad cirkus raditi, pa da igra ovaj ili onaj a prvu ekipu stavit u frižider.

Ima još 11 kola, 33 bodova je u igri. A bogami ni nije ni osvojeno prvenstvo.

Dapače da treba mladima dat šansu, al opet moramo i pobjeđivat i igrat dobro i dalje.

Sad je stvarno lijepa prilika dečkima koji su bili pod nekim upitnikom (Vidović, Goda, Galešić itd) da se i dalje dokazuju i igraju na dobroj razini, prilika Stojkoviću i Belji da svojim igrama odu na mundijal, Livakoviću i eventualno McKenni, Hoxhi i Bakraru da uhvate još bolju formu za isti, itd.

A bogami i treneru da svoju poziciju ustali za jedno dulje vrijeme.

Treba to odradit do kraja kak dragi Bog zapovjeda, a ne sumnjam da će i tako biti.
  • fakin
    3.3k
    vice inače ok piše, ali ovo nema veze s istinom. nije boban ništa fejkao, nego je doslovno saznao tad od jednog člana da neki novinar prenosi što on govori i samo ih je u efektu izvrijeđao. ko je bio tamo vidio je da je stvarno spontano to bilo i da nije režirano niti fejkano da bi se fokus maknuo s kovačevića kako vice piše. ništa na silu nije napravio samo je spontano odregirao kad je saznao što se događa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet