• Derby
    683

Ne kazem da je. Ali Mamica spominje u pozitivnom kontekstu kao nekog tko je posudio kad je trebalo, a sadasnje vodstvo ironicno proziva kad traze novce natrag. I cijeli clanak je napisan u tom tonu. Nije u redu.
  • Thor
    1.7k
    E ajde otvorite temu KK Dinamo KK Cibona pa se tam raspravljajte i kosarici.
    Je KK Dinamo ali brijem sa je ovde nogomet u pitanju. A ne znam niti bas da ljude i koliko ovdje zanima kosarka. Mene osobno ne iako volim kosaricu i pratil sam je davno.
  • Fan
    1.8k
    Točno kaj sam i ja napiso, suludo je da je toliko toga u ovoj temi...
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Villar ne ide nigdje ,doveo ga je Boban koji je nešto vidio u njemu. Ukoliko Villar želi ostati i boriti se za poziciju ne ide nigdje. Pa da Boban ne vjeruje sam sebi i svojim potezima nebi Kova još bio trener . Kako je uz trenera tako je i uz igrače
  • vjeko1701
    21.5k
    Mislim da previše pojednostavljuješ. Ako igrač nije isporučio kaj se očekivalo, ima ponudu zadovoljavajuću za klub i on sam želi dalje, sumnjam da će se na silu zadržavati.
  • Džingis Kan
    19
    bumo vidli kaj će senor capellas reći na tu temu...
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    napisao sam ukoliko želi ostati i boriti se za mjesto ,sam izrazi želju on će ostati. Neće ga se tjerati
    Ali naravno ako želi i insistira na odlasku,ponuda dodje koja zadovoljava klub niko za njim plakati neće
  • MojZagreb
    71
    Dinamo je objavil na instagramu , "Najveći klub u Hrvatskoj ? Da, nema sumnje".
    https://www.instagram.com/gnkdinamo/reel/DSVEGukiEja/

Čak je i hajdučki index.hr moral to priznati.
    https://www.index.hr/sport/clanak/dinamo-objavio-video-najveci-klub-u-hrvatskoj-da-nema-sumnje/2741260.aspx

Tekst: DINAMO je objavio video na Instagramu i u opisu napisao da je najveći hrvatski klub.
    Plavi su snimali veliki prilog za magazin Europa lige i objavili isječak na društvenim
    mrežama. U opisu objave na Instagramu Dinamo je napisao: "Najveći klub u Hrvatskoj? Da,
    nema sumnje! Prošlog smo tjedna snimali veliki prilog za UEFA Europa League magazin -
    pogledajte ga cijelog na Dinamo Plus aplikaciji".

Mene veseli kaj so odabrali Kulenovića za video, dost ga se kritizira kak i Belju no oni su fakat
    zabili dost golov, a i najvekši golgeteri promašuju. To je čist normalno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet