• vjeko1701
    21.5k
    Naravno u ZG u košarci su jedino Cibona i Cedevita klubovi od gradskog značajaZagreb1992

Nije Cedevita sad Ljubljanska?

a npr oba kluba žele da budu poravnati u tome sa CibonomZagreb1992

Al kaj je loše u ambiciji da dostigneš najveći košarkaški klub u Zagrebu? Dal će to ikad biti po popularnosti i rezultatima, teško. Al zdrava ambicija je dobra stvar.
  • Zagreb1992
    2.9k
    Obje Cedevite imaju istog vlasnika ..a ne možeš stavljati Cibonu i Dinamo u isti koš radi rezultata u omladinskim pogonima ..tu je Cibona ispred kao i Cedevita..KK Dinamo nema uopće nikakvih rezultata u tome pa se prema tome dijele novci
  • Pacho
    11.9k
    U cemu je onda uopce problem? Ako imaju novac neka plate dug + kamate i dovidenja.
  • Zagreb1992
    2.9k

Pa platit će se ..samo kaj se bzvz ljudi hvataju radi naslova ..pa piše u tekstu da imaju rezerviran novac za to
  • vjeko1701
    21.5k
    Obje Cedevite imaju istog vlasnikaZagreb1992

Ali su seniori prebačeni u Ljubljanu. Samo za taj potez mi više ne bi bili imalo relevantni za bilo kaj.
  • Zagreb1992
    2.9k

https://www.vecernji.hr/amp/sport/cibona-je-ponos-zagreba-sto-je-cedevita-junior-neka-filijala-kluba-iz-slovenije-1916157

Pročitaj ovdje bolje ..Uglavnom Tomislav Zebić je glasao u ime Cedevite i KSZ-a ..i to se pokušava valjda osporiti
  • Zagreb1992
    2.9k
    Ja sam najviše ostao razočaran Pojatinom koji se zalagao za pošteni i transparetni Dinamo , a podržava ovo kršenje zakona o sportu od strane Zebića
  • fakin
    2.3k
    imam jedno pitanje da vidim kako vi gledate na ovo. zašto Dinamo koji plaća svog igrača je dužan pustiti u reprezentaciju nekog igrača kad on još ima svoje službene utakmice? postoji li neko pravilo uefe, fife, kazna ako ne pusti?
    kada pogledaš svaki bod je bitan u ovom prvenstvu, kao i lani kad smo izgubili prvenstvo radi 1 boda, i mi puštamo igrače koje plaćamo da igraju za nas u reprezentaciju dok imamo prvenstvene utakmice.
  • Jurki
    21k
    AFCON je takmicenje koje je u kalendaru natjecanja.
    Isto kak klubovi puste igrace na Euro, tak ih puste i sad.
    Nisu reprezentacije krive kaj mi imamo mutavi sistem natjecanja di se utakmice igraju po hladnoci i magli sredinom prosinca i to na ovak jadnoj infrastrukturi.
  • Sajla
    15.8k
    je, samo kaj smo mi iz cijele lige dali 3 igrača za AFCON (i još dva iz 2.HNL!), a Englezi, Španjolci, Francuzi, Talijani itd. koji imaju minimalnu pauzu ili ju uopće nemaju... kaj bi oni rekli?
  • prefontaine
    5.7k
    mutavi sistem natjecanja di se utakmice igraju po hladnoci i magli sredinom prosincaJurki
    Kakvo je stanje u drugim ligama? Poglavito ovim boljim, tipa engleska, njemačka, španjolska? Igraju li oni po hladnoći u prosincu?
  • Jurki
    21k
    da se razmemo nama bi vise odgovaralo da je polusezona zavrsila jucer nego za tjedan dana.
    Ne zbog tih igraca, vec zbog duzine odmora i ranog starta proljetnog dijela sezone.

naravno da igraju u prosincu i kod njih se ne postavljaju takva pitanja. To je unaprijed određeno i s cim raspolazu, s tim igraju.
    Loksu btw moramo rijesiti i bez njih dvojice.
  • Sajla
    15.8k
    u principu, problem je smiješna infrastruktura lige. sad za vrijeme pauze bude bolje vrijeme nego krajem siječnja/početkom veljače. da imamo bolje stadione, mogli bi igrati cijelu godinu, s prekidom 10ak dana za Božić i Novu godinu
  • Filip85
    1.2k
    Jel ti smeta DP? Je li draži Mamić koji je dao tuđi novac Ciboni od DPDerby

Ne branim puljića, ali mislim da on nije mamićevac. Koliko mi se čini on je bio jedan od prozvane "jugo-oficirske djece" kad je mamić imao tiradu ispod južne tribine. Čak je i tužbu pokrenuo protiv mamića.

https://www.index.hr/sport/clanak/hoce-li-mamic-i-kazneno-odgovarati/360099.aspx
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet