• dzis
    1.3k
    Ne zele mjenjati jer nemaju nikoga trenutno. To je moje misljenje.
    Odbijam vjerovati da linije nisu vruce i da se imaju neka imena u glavi.
  • Mr Anderson
    14.8k
    Vjerujem da bi zbog njegove velicine brojni ljudi stali onda malo na loptu i da bi se atmosfera oko kluba mogla tako drasticno promijenit.Crni86

Ne znam baš da bi bili brojni ljudi. Prije bih rekao razumna manjina.
  • Sajla
    14.7k
    Znači napišem ako dođe Boban, svaka čast. Da bi na kraju ja počeo teoriju kako Boban neće doć, a nigdje to nisam rekao.ivanlivno

prijatelju, napisao si ovo:

Nema šanse da Boban dođe na članski dan, ak dođe svaka mu čast, bar za hrabrost.ivanlivno

nigdje nisi rekao da neće doći? "nema šanse da dođe" onda znači što točno?
    napisao si "ako dođe" - a to ne znači sumnju? to ne znači početak teorije kako se neće pojaviti?
    pristao bi da se o tebi pišu špekulacije na taj način - "nema šanse da se ivanlivno redovno pere, ak se povremeno otušira, svaka mu čast", to ne bi bila teorija da imaš problema s osobnom higijenom? bilo bi to uvredljivo i bezobrazno, baš kao to što si ti napisao. nemojmo raditi takve stvari na zoni.

zapleo si se, pospi se pepelom, priznaj da si pogriješio i idemo dalje. može?
  • Crusades
    19.9k
    Hvala kolega, mislio sam da imam problem sa čitanjem sa razumijevanjem
  • Noel
    17.1k

Mislim da je puno lakše nać brzo rješenje odnosno u kratkom roku pravog trenera Milana nego Dinama tako da mi je jasno zakaj je tada brzo došla smjena Giampaolija. Isto tak mislim da nedostatak trenerskih opcija nebi trebala bit opcija zbog kojeg Kovačević koji je pogubio sve konce ostaje i dalje trener Dinama. Ali dobro Boban je donio odluku, vidjet ćemo gdje to vodi.. U nepopravljivi još veći minus i brzi kraj sezone za Dinamo ili dizanje Kovačevića iz pepela u narednim utakmicama..
  • hardek
    7.3k
    Ja mislim da je bolje da je Leko privremeno preuzeo nego da je Kova ostao. Jednostavno ne vidim kako Kova može okrenut ovo, Leko bi barem donio neki fresh start koji može pomoći poboljšati međuljudske odnose.
  • Praskaton
    4.6k
    Ne znam al meni se isto čini da Boban nema drugo,kvalitetnije rjesenje trenutno pa zato je Kova još uvijek tu.
    Odbijam vjerovati da Zvone ne vidi ono što svi mi vidimo da svlačionica ne slijedi Kovu i nema šanse da on ovo izvuče.Ili da je ego problem i ne želi priznat grešku

Ako je sve tako onda me još više brine da ime ko što je Zvone Boban i veličina kao što je Dinamo ne može privući kvalitetnijeg trenera od hnl patuljaka koji cirkuliraju ligom.
  • ivanlivno
    184
    prijatelju, napisao si ovo:Sajla

Gle stvarno sam napisao "nema šanse da dođe" :grin: , mislio sam da sam malo drukčije napisao, jbg. Srce mi je mislilo drukčije nego prsti, evo posipam se pepelom. Ali ako trener moze reci da ce da ce Mikić igrat protiv Karlovca, a s repkom je, pa stvarno nema smisla da se i meni sudi za ovo :monkey:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet