• pešća
    569
    Šteta što je tu VAR inače bi malo zabiberili penalima kao i prije. Sjećam se jednog takvog baš u Vinkovcima :grin:

Samo deri, kradi, laži i maži. Ako tovari mogu možemo i mi. Hvata me susramlje kao vidim komentare navijača Dinama kako se ispričavaju za nešto te govore recimo kako je ono jučer trebao bit čisti gol Vukovara (faul na Galešiću). To se samo kod nas može čitat, drugi ne gledaju na koji su način došli do pobjede.
  • pešća
    569
    Mislim šta bi trebali. Deremo dvije utakmice tjedno, riskiramo glavu u Srbiji, jedini nešto radimo na reputaciji lige i onda na nas dočekuju na terenima na kojima naši igrači beru ozljede, jedini blidamo europski koeficijent, ide se na nas na 200%, još su nas u zadnje vrijeme i suci počeli jebat da na jednog možeš složit 15minutnu kompilaciju.

Ajde, ajde, neka mi glumimo neke poštenjačine dok nas deru kao majmune. Čovjek više izgubi volju za praćenjem ove močvare kad zna da tovare za vikend guraju 2,3 ključne dvojbene odluke (oprošten drugi žuti, penal...) a na nama treniraju neku strogoću.

Prvenstvo je maraton u kojem je nama cilj nekoliko kilometara dalje od ostalih. Strani suci što prije za regularnost natjecanja.
  • The Octopus
    368
    18.11. Hrvatska u19 igra sa Srbijom, vrlo vjerojatno u Karlovcu
  • NORTE
    20.8k
    Livaković nije u sastavu za kup, ni na golu ni na klupi.
    Ako ne zaigra u ligi u iduća dva mjeseca svi putevi vode na Maksimir.
  • Thor
    1.2k
    Ne znamo igrati s posjedom! To nije boljka samo sadasnjeg trenera vec i ovih od prije. Kada god je bio parkiran autobus ilitiga niski blok nismo mogli ili jako,jako tesko smo to prolazili.
    Tekme,pogotovo ove zadnje koje smo dobili tako da smo prepustili posjed protivniku (ne mora nuzno biti u postotku puno vise) i onda smo na kontre ili polukontre dobili. Jedina stvar koja mi bila interesantna kaj je Jelicic rekao je da malo ekipa opcenito zna igrati protiv takvog bloka. A te ekipe kostaju.
    Mislim da ima istine u toj izjavi.
    Pokusavamo probit preko bokova centarsutom i to je to pa sto bog da. Ak padne dobro,super ak ne opet ispocetka bez plana.
    Ne ulazi se izmedju redova,ne otvara prostor,ne odvlace se igraci, ne puca se na gol s distance....ne znam,ne kuzim zakaj.
    Procitana smo prica u HNL-u a Cabraja nas je doktorirao. Nisam za smjenu trenera, bar ne do kraja polusezone ali ne znam da li moze napraviti taj neki takticki iskorak ili pak igraci ne slusaju ili slusaju ali ne mogu jer nemaju taj kapacitet.
    Neki igraci su tragicni i ne mislim da je to zato kaj nisu rotirani tipa Villar ili Vidovic. Za neke necemo ocito niti znati kakvi su tipa Mudrazija,Soldo, Mikic,Zivkovic...jer jos nisu ni dobili sansu ili minijaturno.
    Nisam ekspert niti mislim da kuzim trenerski posao no to kako igramo sa igracima vrednim 15stak milja eura na tetenu sa ekipom od 100tisuca eura u kojoj ovi drugi su bolji zakljucujem ili da smo kupili preskupo a ne vredi ili se s njima ne zna upravljati. Ili sve skupa.
    Nije tragicno,nije drama ali dobru pljusku smo dobili i da nas treba biti sram. Nadam se da nam je ta pljuska bila odgojna i stimulativna.
  • gaTeDZG
    2.3k
    Vukovar zadnji put nije primio gol 1.6. protiv Opatije...
  • Kumerle
    1.8k

Razbit linije možemo samo križanjima i utrčavanjima u prostoru ili driblingom. Prvo ne radimo, drugo nemamo osim Bennacera i Villara nikog da prode 1na1. I ako slucajno prode, suparnik se objesi u judo zahvatu i ne sudi se faul jer nogomet je valjda nastao iz juda pa je to dozvoljeno, ali samo u HNLu.
  • Slepicka
    347
    ovo je bas, bas porazan podatak za zamislit se koji k.. se dogadja sa ovom ekipom, uzas
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet