• E46
    1.8k
    ne znam sto ocekivat kad ti desni bek od pocetka sezone odigra svaku jebenu minutu a da pritom nisi dao šansu junioru ako si vec odjebao klasnog beka.
  • pešća
    569
    Na toj kaljuži od terena se odzljedio i Stojković koji je imao slabiju minutažu. Sramota za jednog prvololigaša u kakvim uvjetima igra. Nisu se udostojili niti teren očistit od lišća.
  • Keyser Soze
    16.6k
    Jučer ostali bez Valinčića, Stojkovića, Zajca i možda Bennacera, užas.
  • Crusades
    19.6k
    Ajde još jednom, makar vidim da je uzaludno. Je li lom metatarzalne kosti posljedica prevelikog broja odigranih utakmica ili jednostavno ozljeda koja se događa neovisno o broju odigranih minuta? Kako prošle godine nitko nije srao po broju odigranih minuta Petra Sučića kad mu se dogodila identična ozljeda?

To kaj nisam bio za smjenu Kove nakon prve prijateljske utakmice ili nakon 2 kiksa u 12 utakmica ne znači da mislim da mora vječno ostati na klupi Dinama i da je ovo jučer bilo dobro. Dapače. BTW, zašto si se osjetio prozvanim?

Na toj kaljuži od terena se odzljedio i Stojković koji je imao slabiju minutažu.pešća

I Stojke je previše izrauban. Pa je zato iskrenuo gležanj, a ne zbog njive na kojoj smo igrali sinoć.
  • serbus
    5.4k

Samo ti piši ne može gore od Majkija :rofl:
  • Kermit
    807
    Nisu se udostojili niti teren očistit od lišćapešća

Baš sam to komentirao s ekipom, lišće na terenu u prvoj HNL. WTF? Sramota
  • mrgud
    565
    Stvar je u tome kaj je Kova znao da ima samo jednog beka i mogao je Mikića isprobati na nekim tekmama barem 20 minuta da vidi da li može ili ne,a on njega nije niti priključio treningu prve momčadi
  • ivanlivno
    66
    Dapače. BTW, zašto si se osjetio prozvanim?Crusades

Ne mogu shvatit ozbiljno odraslog muškarca koji igra ovakve igrice.

I Stojke je previše izrauban. Pa je zato iskrenuo gležanj, a ne zbog njive na kojoj smo igrali sinoć.Crusades

Vidi se da ne kontaš nogomet nit da si ga igro aktivno, postoji poveznica neaktivnog igranja i ozljeda, a jedna specifična ozljeda može imati više uzroka, ako nisi znao, npr nepripremljenost + loš teren.

Imamo sreću da nam se Arber jucer nije ozlijedio.
  • Efes Pilsen
    13.3k
    Evo prilike za Mudraziju !!!! Soldo i Zivkovic u teskoj borbi sa prekaljenim KTC-om. Nama sezona tek sad pocinje.
  • Crusades
    19.6k
    Vidi se da ne kontaš nogomet nit da si ga igro aktivnoivanlivno

I da nisam, a jesam, znam razliku između uzroka pucanja kostiju u stopalu ili istegnuća mišića. Pa sad ti skontaj koja je ozljeda čime uzrokovana.
  • Tvrdica McTvrdi
    3k
    Kak se svi razbacuju tu dijagnozama i tko se razumije u isto tko ne. Kako vi znate ko od forumaša ovdje je liječnik, fizio, a tko nije? Jebote ko da treba na CERNu diplomirat da netko zna kae lom stopala
  • Ritam Ulice
    2.2k
    Poserem se na struku i taktiku kad protiv bivseg drugoligasa nisi u stanju zapucat na gol. Sram ih bilo sve redom od vrha do svlacionice.
  • Keyser Soze
    16.6k
    Nažalost kriteriji su nam se opasno spustili zadnje 3 sezone. Postalo je skroz normalno da te Gorica ili Lokomotiva dobiju i da kiksaš u nizovima.
  • Mali dioničar
    18.2k
    neaktivnog igranjaivanlivno

:smile:
  • jakov1
    1.1k
    zato mi nije jasno kako je čovjek s tolikim iskustvom, životom u nogometu i razumijevanjem što Dinamo zapravo jest mogao tako pogriješiti u procjeni trenera.Klenx

Iliiiii... problem Dinama nije Kovacevic jer bi covjek s tolikim iskustvom, zivotom u nogometu i razumijevanjem sto Dinamo zapravo jest takav jednostavan problem odavno rijesio. Isto tako problem Liverpoola nije Slot, problem Manchestera nije Amorim, problem Hajduka nisu Dabar, Leko ili Gattuso.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet