• crophantom
    2.2k
    Nevjerojatno je da su svi zazivali reset, a nitko ne želi istrpiti proces reseta.Mali dioničar

Mislim da si fulao poantu, vecina ljudi je zazivala reset, pa i ja, ali je problem sto neka krivulja/trend ide u krivom smjeru... očekivali smo mučenje na pocetku i neki postupni rast kako cemo se bliziti kraju polusezone, a nekako sve ide obrnuto.
    Krenuli smo s dobrim tekmama, malo su i neki fenomenalni individualni potezi maskirali stvari (prije svega Arbi i Bakrar), ali svaku tekmu to izgleda sve lošije.
    Npr. Jučer sam se sa sjetom prisjećao utakmica protiv Gorice i Lokse jer je ono bila poezija naspram ovog jučer.
    Realno, mi igru kad nam netko stane u blok nemamo kao ni bilo kakvu ideju kako dati gol, a da to nije da Arber predribla 4 protivnička igraca ili da Bakrar skine paučinu na suparničkom rasljama.
    Da se jučer igralo do ponoći mi nebi dali gol, kompletno smo bezopasni protiv zadnje ekipe lige.

A 1.11. je, ekipa je manje vise na okupu 4+ mjeseca, dobiti Vukovar I Goricu, ma ne dobiti, ne izgledati ko NK Trnje u tim utakmicama je valjda neki minimum očekivanja za ekipu kao Dinamo.

Da ne govorim da govor tijela igraca i trenera je svaku utakmicu sve gori, jučer sam se bojao da si Kova ne naudi nakon utakmice, a nadali smo se da ce se u 4,5 mjeseci barem mrvicu priviknuti na to gdje je došao i sto radi, a on se meni svakim danom čini sve vise izgubljen.
  • don
    16.5k
    Vani je sunčan dan.

Gradi se Kranjča.

Gradit će se Maksimir.

Dobri smo u Euroligi.

Posjeta je bomba.

Prodaja u shopu je bomba.

Boban je predsjednik Dinama.

Dinamo se voli i kad nije prvi.
    Mali dioničar

ovo je sukus problema Dinama. Da je pogledat i usporedit ovakve postove od 7. miseca do sad, vidili bi koliko smo kritični kada nam se samo snižavaju kriteriji.

ne zanima me ni posjeta, ni prodaja u shopu dok smo mi ovakvi na terenu. Nadan se da je ljudima jasno šta znači gubitak još jednog naslova.
  • rioda
    11k
    Ne vjerujem da ljudi opet zazivaju Čabraju, ili bilo kojeg drugog trenera koji nas pobijedi s HNL klubom. Stavio je jučer netko tu Kužeov citat, lako je zabetonirati obranu, ali treba stvoriti igru naprijed. Nama ne treba Čabraja jer takvog trenera već imamo, treba nam netko tko će znati složiti igru prema naprijed, protiv protivnika koji se brani.
  • ivanlivno
    66

Ovo uopće nema veze s tim, pa radi se reset i onda raubaš Godu i priljepiš Vinlofa na klupu nakon što je odigro dobro protiv Osijeka, kakve to ima veze s resetom? Pričaš o konstruktivnosti, a nisi adresirao konkretne probleme nego bacaš floskule o novoj momčadi i resetu. Kakve veze ima reset što Vidović niti jednom nije igrao na svojoj poziciji 10tke? Kakve ima veze što su mu zamjene šablonske i predvidljive i što Čabraja i Jelavić svojim momčadima govore na poluvremenu da će pobijediti Dinamo? Ako je Beljo napadaj br1, ako želiš da ostane on fire, ne mijenjaš ga svaki put u 60toj minuti, izgubit ces igraca. Kakve veze imaju Beljini izlasci u 60toj sa resetom?

Ne postoji scenarij u kojem ovo dobro završi, on je bivši. Nije sposoban za man manadgment, a to što ti ne mozes to detektirat u njega, to je tvoja stvar. Većina ljudi s kvalitetnim instinktom to vidi. To se znalo od početka, al se mislilo da će bar to što mu Boban drzi leđa stvorit neki prividni autoritet, al nit to nema lik, niti je izgradio autoritet na temelju donošenja logicnih odluka pa da igraci ginu za njega.
  • Mali dioničar
    18.2k
    Ne postoji scenarij u kojem ovo dobro završi, on je bivši. Nije sposoban za man manadgment, a to što ti ne mozes to detektirat u njega, to je tvoja stvar. Većina ljudi s kvalitetnim instinktom to vidi. To se znalo od početka, al se mislilo da će bar to što mu Boban drzi leđa stvorit neki prividni autoritet, al nit to nema lik, niti je izgradio autoritet na temelju donošenja logicnih odluka pa da igraci ginu za njega.ivanlivno

Sama činjenica da svi pljujete Kovačevića, a nitko me kritizira čovjeka koji ga je doveo i odradio prijelazni rok, govori o kaosu u glavama.

Pa onda odite direkt na Bobana, nije Kovačević sam sebe doveo na mjesto trenera, a bome nije doveo niti jednog igrača.
  • ivanlivno
    66

Govoriš o konstruktivnosti a zagovaraš smjenu uprave nakon jednog pogrešno postavljenog trenera?

...

ok
  • Mali dioničar
    18.2k
    Govoriš o konstruktivnosti a zagovaraš smjenu uprave nakon jednog pogrešno postavljenog trenera?

...

ok
    ivanlivno

Upravo obrnuto.

Bolesno da je svi napadate Bobanovu viziju nakon što ima 15 službenih utakmica iza sebe.
  • NKDZ86
    6.1k
    ljudi fakat smirite se, nije dobro, svi to znamo.
    sa histerijom nećemo nigdje doć, polako, bit će dobro.
  • Crusades
    19.6k
    Ne "usude" se lupat po Bobanu pa zago lupaju po onome po čemu mogu - njegovom izboru za trenera. I to od prvog dana i prvog poluvremena prve prijateljske utakmice u Sloveniji.
  • Peškaman
    8k
    Siguran sam da Kovačević neće dobiti otkaz,Boban je na "predstavljanju" jasno dao znanja da će stati iza njega. To i očekujem ali vrijeme je da mu se da ultimatum, ili stvori igru na postavljenu obranu u određenom vremenskom roku ili letiš.
    Mjesta za kikseve više nema, na polusezoni treba biti prvi.
  • Dragon1Warrior123
    4.6k
    Ne "usude" se lupat po Bobanu pa zago lupaju po onome po čemu mogu - njegovom izboru za trenera. I to od prvog dana i prvog poluvremena prve prijateljske utakmice u Sloveniji.Crusades

Dobro sad debelo generaliziraš. Iako mislim da ima tu određen broj ljudi koji bi možda i vrlo rado pljuvali po Bobanu, ali se ne usude, mislim da većina jednostavno nije bila nikad 100% uvjerena sa izborom trenera i sad to izlazi van jer se potvrđuje sumnja.
  • Neron53
    2.2k
    Jel moguce da se u Karlovcu igra 18.11.?
  • Crusades
    19.6k
    Nisam ni ja bio na prvu (lako pronađem svoj komentar sa proljeća) pa ne histeriziram ko razmaženo derište usred utakmice protiv Malmoa da trenera treba smjenit (ne kažem da ti to radiš).

Netko je napisao da je vraćeno na 19.11.
  • Papastrumf
    19.7k
    7 nebitnih stvari i jedna važna - a to je da nismo prvi.

Ajmo dalje
    Mlađi referent

Bitno je i jedno i drugo. Niti me zanimaju titule pred 500 ljudi, a niti ovaj tovarski model, sve ostalo, a bez titula.
  • ivanlivno
    66
    Bolesno da je svi napadate Bobanovu vizijuMali dioničar

Kritika trenera nije poziv na smjenu uprave, zašto se koristiš lažima?

edit: Diabolično je i zmijski da se bilo kakva kritika Kove smatra rušenjem Bobana ili što ti ga ja znam, nema većeg fanboya od mene, ja sam uvijek za monarhizam sposobnog čovjeka. A Boban će dokazat svoju sposobnost smjenom Kove. Kada Boban smjeni Kovu, oćete tad kritizirat Bobana da ruši Bobana?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet