• San Lorenzo
    22.7k
    Podržavam Bojana, ali ovo nije istina, nemamo krilo i nemamo desnog beka zamjenskogvlatkomarkovic

Hoxha, Lisica, Varela, Bakrar i Pjer...igramo hnl k jarcu, prošle sezone je prvak bila momčad s Menalom na krilu i Devetakom na beku.
  • Fatos Beqiraj
    272
    kako nemamo pa gabriel. Nije Boban zna da ce se ozljedit( ne htjet potpisat ugovor)
  • mrgud
    565
    Valinčič ima lom metatarzalne kosti desnog stopala
  • miro
    7.7k
    i Đalovićem na klupi :lol:
  • nwankwo646
    863
    ja sam očekiva da igra u tih 15 kola bude sve bolja i bolja, ovo je totalno suprotno. Sve gore i gore, realno. To je suprotno onome šta je trener govorija u startu.
  • miro
    7.7k
    :yikes: to znači da ga nema koliko 2-3 mjeseca?
  • San Lorenzo
    22.7k
    Pozdravimo svi skupa našeg novog desnog beka

images?q=tbn:ANd9GcQtMQqIgKS1JQcBH40YW1y-C5G2NvtHb6UChQFftonOfw&s=10
  • mrgud
    565
    Gotov je za ovu polusezonu
  • Kermit
    807
    Valinčič ima lom metatarzalne kosti desnog stopalamrgud

Znači ko i Sučić prošle sezone. Vjerojatno operacija ako lom dopušta da je oporavak kraći. Nema ga do kraja godine. Veliki peh.
  • Frka Strka
    10

Kad sam vidio na tv-u u kadru tu zastavu prelomio sam se registrirat na zonu.

Pozdrav ekipa!

Bilo je velikih slavlja, bilo je baš grdih poraza, rastezanja po terenu, kiša, grudanja i nisam se bio registrirao. Nevezano uz rezultat i igru jučer, nekako sam prelomio u tom trenu kad sam vidio par tih zastava kako kisnu pred kraj na plavoj tribini što god maxtv supersport komentator tad želio...

Onaj deda iz Gorice, ova ekipa, zona, sused u birtiji, frend kraj tebe na tribini - to je to.

Svima nam je bitan rezultat, ali ako je samo on bitan bit ćemo skrhani, ako ne ove sezone, doći će već neka. Pitala me žena pa što vidiš u tom nogometu - vidim to da jednom tjedno krećeš od nule makar si ukenjo već tonu tog (tad se scimala i valda zbrajala kolko sam puta ja tak kod nje kreno od nule :D). Fulaš sezonu, ide nova. Novac/vrijednost nije garancija ničeg. Dinamo nije pretplaćen na titule, ali mi možemo bit na njega. Minimum što imamo pravo kao takvi očekivat je zalaganje i trud, hitnost, pogotovo pred onako ispunjenim tribinama.

Jučer je baš tako jedna ekipa i odigrala - čvrsto u kost (jer im dano) i trka.

Nisam stručljak, igrao sam termine i jedino što znam je da kad ekipa zna i može (više od druge) to izgleda baš jednostavno. Godinama već nama nije jednostavno. Po tom bi rekao da je srž frustracije predodžba o nekom velikom odskakanju od HNL-a (i to u uvjetima gdje u godini igramo N više utakmica od svih) podržan europskim debaklima ostatka lige.
    Možemo se koprcat, tražit pojašnjenja, rješenja, ali trenutno fali puno tog da bi bilo jednostavno.
    Sad mogu raspisat tri toma teksta o krilima bez perja, vezi bez kreacije, o tom kako nam je golman najprizemljeniji dio tima, a trener dobrica koja ipak ne ispunjava dana obećanja.

Uglavnom - hvala vam svima što trpate zonu. Rijetko ću se javit, ali mi baš znači.
    U subotu je novi dan - pa kak bu tak bu, a bu vre nekak kak bu!
  • Danko
    2.5k

"Nije Boban zna da ce se ozljedit( ne htjet potpisat ugovor)"

Da se kladim, kladio bi se u 1000€ da mu je ponuđeno produženje pod slabijim uvjetima.
  • Ludovic IX
    10.1k
    jel bennacer već prijavljen za EL
  • Klenx
    9k
    Ljepota trenutne situacije je u tome što, za razliku od prošle sezone, sada barem postoji jasna linija odgovornosti. Znamo tko za što odgovara. Problem je što imamo "deja vu" prošle sezone i opet moramo razmišljati o pojedinačnoj odgovornosti i razlozima zašto se događa to što se događa.

Boban je stvarno odradio fenomenalan prijelazni rok, svlačionicu je okrenuo naglavačke i napunio ju igračima koji su objektivno vrlo kvalitetni.
    Međutim, upravo zato mi nije jasno kako je čovjek s tolikim iskustvom, životom u nogometu i razumijevanjem što Dinamo zapravo jest mogao tako pogriješiti u procjeni trenera.
    Dati ovakvu momčad te ime Dinamo u ruke Kovačeviću nažalost sve više se pokazuje kao ozbiljan promašaj.
    Obistinjuje se ono čega sam se ljetos najviše bojao: Dinamo je za Kovu jednostavno prevelik klub. On ne može kontrolirati svlačionicu s 20 razmaženih karaktera. Ne zato što je loš čovjek, nego upravo suprotno. Predobar je. A očito se ne uspijeva nametnuti znanjem i autoritetom.

Beljo potone jer je ispao iz ritma, Villar stavlja statuse po instagramu, Vidović i Vinlof su ljuti što igraju malo, Galešić i Mudražija jer uopće ne igraju, Bara te jebe s Varelom, Nevistić ne može obraniti pilates loptu koja ide u okvir, novinari te pikaju zbog padova u igri, a navijači pametuju i traže rotacije.
    Samo dobrotom se klub kao što je Dinamo u tim uvjetima ne može voditi.
    U takvim uvjetima smoraš se ili nametnuti autoritetom ili moraš biti džek da čim više toga hendlaš i držiš igrače našpanane i gladne.

Kova je sjajno reagirao nakon kiksa u Varaždinu, tamo gdje nas nisu presjekli igra ni taktika, nego neke druge okolnosti, i to se vidjelo protiv Hajduka, Fenera, Slavena i Maccabija.
    No ono što se događa nakon Maccabija izgleda kao slobodan pad.
    Igrači djeluju kao da se prvi put vide na terenu: nepovezani, tromi, bez energije. A nakon jučerašnje slike, gdje Kova izbezumljen sjedi na klupi kao pokisli miš nakon primljenog gola, stvarno sumnjam da on to može preokrenuti još jednom. Pogotovo uz toliko igrača van ritma.

U uvjetima kakve nije imao nijedan Dinamov trener, dva mjeseca priprema, kompletna momčad na okupu, europske utakmice tek krajem rujna, dvije reprezentativne pauze s gotovo cijelim kadrom na raspolaganju (usporedite samo koliko je igrača tovarima u tom periodu bilo sa repkama ili pod ozljedama) mi izgledamo sve gore kako vrijeme prolazi.
    Objektivno, nakon pobjede na Poljudu i uspješno odrađenih gostovanja u prvom krugu do Poljuda, do polusezone smo s obzirom na raspored trebali imati ritam pobjeda koji će nam donijeti najmanje sedam bodova prednosti.
    Odbijam vjerovati da se igrači koji su igrali u Premier ligi, La Ligi ili Serie A ne mogu nametnuti Prširu, Kavelju, Pozi, Banovcu ili Shabaniju. Naš kadar je barem 30% bolji od ostatka HNL-a. Samo ga treba znati uklopiti, motivirati i držati gladnim. A to, zasad, nismo uspjeli.
    Zato mislim da treba priznati grešku. Kova jednostavno nije taj, i razići se mirno, na vrijeme.
    To bi bilo dobro i za nas, i za njega.

Situacija u Europskoj ligi još je vrlo dobra, u prvenstvu nešto manje, ali i dalje smo tu. Ipak, pred nama su teške utakmice, ozljede nas režu, a dolazi na naplatu činjenica da smo u nekim pozicijama tanki.
    Ne možemo se opet oslanjati na to da će se tovari sami srušiti, jer neće. Jednom smo se jedva izvukli, drugi put nas je spasila Rijeka, pružimo li im šansu i treći put...

Nadam se da će se Kova uspjeti zbrojiti, momčad resetirati, da ćemo opet ući u seriju pogotovo u HNL-u te da će sve sjesti na svoje mjesto.
    Ali iskreno sumnjam, mislim da će ovo biti hopsanje po amplitudama u prvenstvu do zimske stanke.
    U neku ruku i tužno s obzirom na uvjete i mogućnosti s kojima smo ušli u sezonu.
    Samo da se do nje ne dovučemo sa nekim osjetnim HNL zaostatkom.
    U Euroligi nam je zaliha dobra, grupu ćemo tu proći.
  • hardek
    7k
    Stvarno je jebeno nevjerovatno kakav dejavu od prošle sezone mi prolazimo. Dobri ulasci u sezonu, dobar rezultat u Europi pračen lošim izdanjima u HNLu. Mrcvarenje prvotimaca do ozljeda, čak je Moris doživio identičnu ozljedu na praktički isti datum kao Sučić. Da li je ovo jebeno moguće?
  • ivanlivno
    66

Opet dehumanizacija sugovornika bez adresiranja argumenata. Prvo, vi Kova fanboyz ste povezali pozive na smjenu Kovacevica sa smjenom uprave, da bi opravdali svoje neke krizarske pohode na neistomisljenike, medu kojima i nazalost ima zlocestih taticevaca koji ce iskoristit svaku situaciju. Al to ne smije bit prepreka bilo kakvoj argumentaciji ili kritici. Ajde ako si frajer sad reci čemu manjak rotacija već kod Gorice i Lokomotive? Zašto je Goda igrao protiv Gorice i Lokomotive? Zašto nismo igrali 4 2 3 1 protiv ta 2 bunkera? Ja se neću pravit glup da sam teta s placa i da nemam nikakvog pojma o nogometu. Sta cete rec vi takozvani branitelji uprave kada ta sama uprava uskoro smjeni Kovu? Uprava radi protiv sebe? Uprava je puna mamićevaca?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet