• NORTE
    20.7k
    Razočaran sam rezultatom i igrom jer prilike nismo stvarali iako smo imali 75% posjeda, to je sad već zabrinjavajuće da smo inertni i bezopasni.

Izgubili smo 2 boda koja smo po viđenom na terenu morali osvojiti protiv ovakvog protivnika.

Nismo ih osvojili jer nismo imali igru, a skoro sve zamjene su nam bile pozicija za poziciju.

Primili smo gol iako nam nisu "prešli centar".

Od PRVE SEKUNDE oni su stali u blok i parkirali autobus, nikad nisam vidio takvo što.

Malmo je evidentno "seljačka momčad" koja je u teškoj krizi, izgubili su doma od Ludogorca i 5:1 od jebenog Siriusa.

Imali su 0 bodova prije dinama, porazi od Plzena i Ludogorca.

Priče o tome da su oni prvaci Švedske mogu se objesit mačku o rep, to je bilo prije 11 jebenih mjeseci, sad su 21 bod iza novog prvaka!

Gol koji smo zabili nije slučajnost i sreća nego posljedica napadanja.

Ljut sam jer nismo osvojili te očekivane i bitne bodove, manje bi mi bilo krivo da je njihov golman bio igrač utakmice, ali taj lik nije imao posla.
  • Kepec
    7.3k
    Jel moguće da ekipa vrijeđa Boyse i bakljadu na javnom forumu bez da ih se trajno stera u kurac? Da nije bilo te bakljade ne bi ni nadoknada tolika bila pa tako ni gola. Da nije bilo tih Boysa i jos preko 1000 "ostalih" navijača ne bi ni taj gol zabili jer smo jučerašnjim navijanjem pogotovo u nadoknadi doslovno pridonijeli tom golu.
    Jer taj moment kad krene Ajmo Dinamo nema predaje, kad Mišić opali i fula internet navijači i seratori uzmu mobitel u ruke i krenu srat kak je fulo, a na tribini krene ludnica kao da smo gol zabili samo jer je šansa bila. I onda padne gol i dođe ti da skočiš s tribine, penješ se di stigneš i u glavi ti je jedino kak smo zabili u 96. minuti i uzeli bod i boli te briga i za taktiku i za Nevistića i za trenera, bitno ti je samo da divljaš.
    Kažu svi su navijači isti i jednaki. Jesu kurac. Jedni pređu 3000 kilometara, potroše novce koje nemaju, vjeruju u tu jebenu momčad do te zadnje minute i pjevaju s njima nakon tekme "Išli smo sa vama svaki put daleko...", a drugi sjede doma na jebenom kauču i seru 90+ minuta po apsolutno svemu. Naravno da nisu svi u mogućnosti ići na tekme pogotovo u daleku Švedsku, ali onda ne moraš ni bit u mogućnosti konstantno srat.

Fali vam realnosti, nismo Barcelona koja je jučer igrala protiv Kustošije. Stisnuli smo, kružili, ubacivali, ali jednostavno nije išlo. Primili glup gol opet na odbijanac jer to je nogomet i događa se. Svi ste očekivali 0:5 kao da igramo 16inu kupa, a ne Europsku ligu u Švedskoj. Otiđite koji put na tekmu i doživite to ludilo na tribini, pa ćete možda bit sretniji u životu.
  • The Undertaker
    8.9k
    Ja sam bio na tribini i potrošio pare koje imam pa kažem da je timing bakljade potpuno promašen jer smo bili u naletu. Ako smo još pod uvjetnon kaznom UEFA onda nam opet slijedi zabrana gostovanja ili barem vaučeri.
    Da budem do kraja korektan, sve ostalo je bilo na vrhunskoj razini.
  • Paggini
    73.6k
    jer smo bili u naletuThe Undertaker

Disat im nismo dali s tim dodavanjima na 30 metara od gola
  • Crusades
    19.5k
    Jel moguće da ekipa vrijeđa Boyse i bakljadu na javnom forumu bez da ih se trajno stera u kurac?Kepec

Istovremeno najglasniji kad se protiv Osijeka ne navija. Nikad zadovoljit Dinamovog navijača.

Čekaj da skuže da su se baklje uvijek palile i uvijek će se palit. Ne znam koliko je to teško za shvatit.
  • nemapredaje
    6.4k

Meni je nevjerojatno da postoje ljudi koji idu na utakmice Dinama godinama i čude se tajmingu bakljade.

Bakljadu Boysi UVIJEK rade u 70 minuti (nekad koju minutu ranije zbog nestrpljivosti pojedinaca :smile: ). Dakle nema priče o tome zašto nisu prije ili zašto nisu ranije. Nekada nam to pomogne, a nekada odmogne, zavisi i tome jurimo li mi rezultat ili se branimo.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.9k
    Jel moguće da ekipa vrijeđa Boyse i bakljadu na javnom forumu bez da ih se trajno stera u kurac?Kepec

Postoji neko pravilo po kojem se to ne smije ili? Za jučer ne kritiziram jer mislim da nije bio sad neki momentum koji su ubili time, ali toliko puta sam vidio da navijačke skupine općenito sjebu svoj tim na taj način i kaj sad ja ne bi smio u tom slučaju napisat išta protiv? Navijačke skupine su tu zbog kluba, ne obratno. Nije li to nešto što često predbacujemo ovima južno?
  • Papastrumf
    19.7k
    Bakljada jucer ni na koji nacin nije odmogla momcadi.
    Bili smo sterilni prema naprijed, ne bi da su se redale sanse na nasoj strani pa ih je netko prekinuo. Nakon stanke od tih par minuta sve se nastavilo po starom, oni u niskom bloku, mi kruzimo okolo.
  • NORTE
    20.7k
    timing bakljade potpuno promašen jer smo bili u naletuThe Undertaker

Dajte nemojte pisat gluposti da smo bili u naletu i slično, jer mi priliku nismo stvorili iako smo gubili.
    Sramota.
  • Bosskovitz
    19.4k
    ne znam šta vi očekujete, da svi šute i to je to, onda ukinut pisanje, komentare i ne slušamo kritike.NKDZ86

Da, to je bila poanta mog komentara, da treba ukinuti komentare i kritike. Vidi se da kužiš.
  • nemapredaje
    6.4k

Naravno da su navijačke skupine tu zbog kluba, ali su i veliki dio tog kluba.

Ali ljudi su licemjeri. Kada se upali 200 baklji dok vodimo Hajduk 3:0 onda se na to svršava i svi su sretni kako “gazimo tovare na svim razinama”, ali kad nam ne paše onda je “gle ove kretene zaš sad pale”.

I samo da se vratim na ono “navijači su tu zbog kluba”. Naš klub ovakav kakav je danas doslovno ne bi bio takav da nije bilo navijača.
  • NKDZ86
    6.1k
    Nervozan si, polako, prvi smo.
  • Thor
    1.2k
    ...slatka je muzika al nije kao...:cool:
  • Bjelko77
    93
    Ajmo malo na situaciju pogledati s ovog aspekta. Mi danas pizdimo jer smo na gostovanju u Malmou izvukli samo bod. Bili smo puno kvalitetnija ekipa i trebali smo to dobiti. Ali Dinamo je trenutno toliko jak i moćan da mi nismo zadovoljni s tim što smo uspjeli izvući bod. Prije 10 godina je tak nešto bilo nezamislivo i veselili bi se ko mala djeca pogotku u zadnjoj sekudni za bod na europskom gostovanju.

Došli smo do toga da smo toliki favoriti u gostima da se domaćin protiv nas postavi isto kao Gorica i Lokomotiva. Dinamo je u zadnjih 7 godina izgradio takvu reputaciju i respekt što je prije bilo nezamislivo.

Možemo, a i trebamo, i dalje pričati o lošim stvarima, ali samo malo da pogledemo di smo mi trenutno u europskom nogometu.
  • Sajla
    14.4k
    Nikad zadovoljit Dinamovog navijača.Crusades

nekima je moto "Dissatisfaction in our minds"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url