• Goncalo Santos
    1.5k
    I sad ti ostani normalan iduca dva tjedna dok traje pauza...
  • Dinamo Sarajevo
    161
    da su igrali Jakirović i Varela bilo bi mi manje žao jer bi to imalo nekog rezona...kao i da je Vinlof danas počeo i, kako je već spomenuto, ako danas nisu minute dobili Mudri i Vidović, ne znam kad će...
  • Mlađi referent
    14.5k
    Dobiješ tovare, Osijek i Rijeku u gostima i uspiješ underachievat za jedan bod prvi krug prvenstva.

Banana baš.
  • Medvedgrad
    708
    Dinamo u zadnje dvije sezone nakon europske utakmice ima omjer u HNL-u: 3-2-6Ivdzo11
    Mislim da ti fali jedna utakmica, jer prošle smo sezone igrali 10 euroutakmica, a ove 2, uvijek prije neke HNL utakmice.

A koji je omjer u tim euroutakmicama? Da usporedimo.
  • striko
    2.4k
    to mi najteže i pada
  • Dr Hofmann
    4.1k
    E jebi ga...Baš užasan poraz. Gorica, Belupo i Lokomotiva samo tri boda i gol razlika 6:5. Previše respektiramo te ,,male" ekipe doma, ne znam čemu ta kočnica taktička, izađi visoko s dva napadača (volio bi vidjeti Belju i Kulenovića od prve u ovakvim utakmicama), zakaj se postavljamo kao da igramo protiv Fenerbahcea opet. Baš se osjećam pokenjano sad. Neću biti veliki prorok ako napišem da se prvenstva osvajaju i gube na ovakvim utakmicama.

Mora to bolje, agresivnije. Čak i protiv Belupa smo prvih 40-ak minuta doma izgledali tulavo. I dalje ne vjerujem da nam itko može išta u HNL-u, ajmo izaći više bez respekta nekog, pa ako onda izgubimo, jebi ga.
  • Pacho
    7.6k
    Mi bi u gotovo svim HNL utakmicama s obzirom na resurse i roster trebali biti ekipa koja od prve minute melje, stvara sanse i da imas osjecaj da je samo pitanje vremena kad cemo ga utrpati. Nesto kao kad gledas pravi Bayern ili PSG. Ali puno je previse utakmica u kojima nesto laganini petljamo prvih 20-30 minuta pa ajde onda ako zabijemo se i protivnik otvori pa ispadne super, ali ako ga prvi primimo onda je vec blaga panika.

Druga je stvar da ima milijun utakmica u kojima top ekipa bude osrednja ili cak losa, ali ga ipak utrpa i uzme 3 boda. Mi to s ovim paraplegicarom na golu ne mozemo, jer ako si protivnik osigura 2-3 udarca na gol, mi primamo barem 1 gol.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.6k

Dobro za Mudražiju me nije briga pretjerano, ali da eto i Vidović je dobar primjer. Kupio si čovjeka za milju i po, slavi 22 rođendan brzo i završava s U21 repkom, a nije ni blizu A reprezentacije. dao si mu 10ku, i onda ti ne igra. Pa koja je strategija s njim? Iako sam mislio čak na mlađe igrače, on je već senior odavno. Je li moguće da su ti mladi već 3-4 godine tako loši da svi skupa nisu nastupili 10 puta? Ono, dali smo mu 2 tekme i vidi se da to nije to. Znači ni do toga nisu došli? Ne razumijem jednostavno
  • Ivdzo11
    8.5k
    Dinamo Qarabag 3-1
    Dinamo Gorica 2-1

Qarabag Dinamo 0-2
    Rijeka Dinamo 1-1

Bayern Dinamo 9-2
    Slaven Dinamo 4-1

Dinamo Monaco 2-2
    Varaždin Dinamo 0-1

Salzburg Dinamo 0-2
    Dinamo Osijek 2-4

Slovan Dinamo 1-4
    Gorica Dinamo 2-2

Dinamo Dortmund 0-3
    Hajduk Dinamo 1-0

Dinamo Celtic 0-0
    Lokomotiva Dinamo 3-1

Arsenal Dinamo 3-0
    Dinamo Istra 3-1

Dinamo Milan 2-1
    Osijek Dinamo 2-1

Dinamo Fener 3-1
    Dinamo Slaven 4-1

Maccabi Dinamo 1-3
    Lokomotiva Dinamo 2-1
  • Keyser Soze
    16.4k
    Često se ponavlja da je ovo nova ekipa i da će biti kikseva, ja iskreno nisam očekivao da to znači dva domaća poraza od Lokomotive i Gorice u prvom kvartalu prvenstva.

Pravo je pitanje je li navijač Dinama spreman na potencijalno drugu neuspješnu sezonu u nizu nauštrb bolje momčadi naredne sezone? Ja mislim da nije jer se ipak uložila ozbiljna para u ekipu koja bi žmirečki trebala na domaćem terenu šamarat ovakve klubove.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.6k

Nismo spremni jer nemamo para više za to.
  • Medvedgrad
    708

Znači zadnje 2 sezone:

Eurotekme: 7-2-3,
    1.92 bodova po tekmi

Ligaške tekme nakon europe: 4-2-6
    1.17 bodova po utakmici
  • dinamozivivjecno
    3k
    a evo i statistike od prije 2 godine:

Sparta - Dinamo 4:1
    Osijek - Dinamo 2:3

Dinamo - Astana 5:1
    Rudes - Dinamo 1:5

Ballkani - Dinamo 2:0
    Dinamo - Istra 3:0

Dinamo - Viktoria Plzen 0:1
    Dinamo - Lokomotiva 2:1

Viktoria Plzen - Dinamo 1:0
    Rijeka - Dinamo 2:2

Astana - Dinamo 0:2
    Slaven - Dinamo 0:2

Dinamo - Ballkani 3:0
    Dinamo - Hajduk 0:0

Betis - Dinamo 0:1
    Dinamo - Varazdin 1:0

Dinamo - Betis 1:1
    Dinamo - Rijeka 1:0

Dinamo - Paok 2:0
    Dinamo - Slaven 5:2

Paok - Dinamo 5:1
    Rudes - Dinamo 0:3
  • fakin
    1.4k
    lani u najgoroj sezoni u zadnjih 20 godina nakon prvog kruga prvenstva imali smo:

6 pobjeda, 1 remi i 2 poraza, 19 bodova

ove sezone nakon prvog kruga imamo:

6 pobjeda, 1 remi i 2 poraza, 19 bodova
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention