• Hnlovac
    3.5k
    I ak sljedeću izgube, do kraja sezone izguraju 70ak bodova te prezime u Europi, i dalje bi ti se gadili?
  • Noel
    16.3k
    Ne znam kaj napisat, sve je isto ko i prošle godine, iste greške se ponavljaju u koracima. 3 kiksa u prvih 9 kola je opet sramotno za razinu Dinama. Gdje je problem trebaju detektirat oni koji imaju uvid u stanje svega i koji donose najvažnije odluke jer na ovaj način se ne može dalje. Mora postojat reakcija na ovo. Na stranu kriminalno suđenje i danas i od početka sezone, ovdje postoji ozbiljan problem.

Kazna svim igračima, kažnavanje pojedinačnih igrača,promjena trenera,kapetana,promjena golmana, nešto drugo od ovog neznam, ali se mora reagirat. Ovo je već alarm. Ako će predstave protiv Varaždina, Gorice, Lokomotive proć bez posljedica onda nek se javno komunicira navijačima da se od Dinama ove godine ne očekuje izvrsnost nego prosječnost. Jer porazi od takvih klubova je čista prosječnost.
  • don
    16.2k
    70ak bodova znači vrlo vjerovatan gubitak naslova. Uzmimo u obzir da imamo klasetine od igrača u odnosu na ovu polu-amatersku ligu, ka i to da ako prezime u Europi znači da su dobili utakmicu protiv puno većih igrača = bolikur** za HNL.

dalje bi ti se gadili?Hnlovac

da.
  • Crni86
    16k
    Ako će predstave protiv Varaždina, Gorice, Lokomotive proć bez posljedicaNoel

Ja vjerujem da je boban bijesan.

Problem je kaj mi ne gubimo 0:1. Mi krenemo gubit 0:2,0:3. Kak se izvuc iz toga? Ja ne kuzim samo sta je razlog takvim kiksevima kod gola? Ovo danas su komicni golovi pa cak na granici sf-a. Gorica nas je barem izigrala kod golova danas smo doslovce poklanjali.

Napadu gore nemam kaj rec - stvarali smo al branio je golman dobro i jbga doc ce dani kad te nece ic. Ali za to moramo imat bedem pred golom. A mi to vec dugo nemamo. I uvijek krenemo gubit u prvom poluvremenh. Za onu reakciju kod prvog gola cijeloj obrani bi skinuo place za mjesec dana. Dizite si ruke doma mami i igrajte nogomet.
  • Noel
    16.3k

Kad nas Pajači Šitumi Posavci Čuići Matijaši Belcari Carevići Jelavići Šafarići nabijaju po HNLu onda naravno da Boban mora bit bijesan jer je problem preočit da bi bio samo jedan loš dan u uredu. Ovo je već treći put ove sezone a tek je prošla prva četvrtina prvenstva.
  • Crni86
    16k
    ali ponavljam danas smo cak dobro izgledali i onda napravis onakvo sranje za 1:0. Ili ona idiotarija neve za penal?

Sto je uzrok takvih gluposti koje mi radimo? Lako cemo? Ne kvaliteta? Manjak koncentracije?
  • Dadox
    1k
    Meni Varaždin nije kiks.Nemreš sve dobit i uzeo se bod.Međutim Gorica i Loksa su teški kiksevi.Opet s druge strane dobiješ u Osijeku,Rijeci i Splitu.Ne znam kaj bi reko…Da smo dobili danas smatrao bih prvi dio uspješnim.Ovako sam li-la.Mislim isključivo na Hnl.
  • dinamozivivjecno
    3k
    jel se netko sjeca kad smo zadnji put izdominirali u hnlu nakon neke europske utakmice?? Ja se evo ne mogu sjetiti da smo u zadnje 2-3 godine nekoga dobili bez problema poslije europe, ali neka me netko ispravi ako sam u krivu.
  • DiddyGuela
    4.5k
    Ako je nama HNL problem nakon europske tekme, onda mi ukupno imamo OGROMAN problem!
  • Borovljanin
    336
    Ni 72 sata nakon jedne teške utakmice u Europi, koja je i sama došla nakon dvije bitne utakmice, ti pošalješ praktički istu ekipu van. Ne kužim. Evidentno je da su umorni i fizički i psihički. Ispuhani u zadnja 2 tjedna u kojima su odigrali 5 utakmica. I u tih 5 utakmica nam je startalo 15 različitih igrača. Nez, ljut sam nakon ovakve tekme zato kaj imam flešbekove na prošlu, ali i pretprošlu sezonu.
  • Lovro Majer
    3
    Završila je prva četvrtina prvenstva pa se već mogu izvlačiti neki zaključci. Za usporedbu, lani je u prvoj četvrtini prvenstva osvojeno 19 bodova. Identičan broj bodova kao ove sezone uz 2 bitne razlike. Prva razlika je da su lani europske utakmice krenule u zadnjem pretkolu Lige prvaka, a ove godine se krenulo s grupnim utakmicama Europske lige koje kreću tjedan dana nakon Lige prvaka. Druga razlika je da su bodovi prosipani protiv konkurenata za naslov, a ove sezone s Varaždinom, Goricom i Lokomotivom. Prvenstva se osvajaju na "malim" utakmicama, a ove sezone je u 9 kola izgubljeno 8 bodova na takvim utakmicama. Ne treba zaboraviti da se lako moglo prosuti bodove protiv Osijeka i Rijeke. To sve se odvijalo dok je igrala nominalno najjača jedanaestorica koja nije imala probleme s ozljedama. Što će biti kad krenu mehaničke ozljede kroz koji tjedan zbog zgusnutog rasporeda koji će trajati do veljače, ožujka?

Potrošeno je cca 25 milijuna eura. Gdje su 6 milijuna eura plaćeni Vidović, Villar i Vinlof? Zašto u situaciji kada ti protivnik stoji u bloku igraju defanzivno orijentirani Mišić i Bennacer? Mudražija koji u ovakvim utakmicama zna biti na prvom mjestu u pravo vrijeme sjedi na klupi umjesto da veznu liniju čine Mišić/Bennacer,Ljubičić/Zajc i Mudri.

Prodavana je priča o modernom Dinamu cijelo ljeto. U modernom nogometu su krilni igrači i bekovi najvažniji igrači. U Dinamu je najbolji desni bek u HNLu šikaniran te se nemilosrdno rauba Valinčića. Za lijevo krilo je doveden igrač umjesto kojeg je prije godinu i pol doveden toliko osporavani Hoxha jer isti nije krilo. Hoxha koji je najednom heroj ulice bi bio prodan u Hull da nisu imali zabranu transfera. Na desnom krilu je Lisica koji je Špikić za sirotinju te poput Jetija mitsko biće Topić. Godinama se govori kako Theophile uzima puno u izgradnji igre pa se dovede McKennu koji je još gori, a Galešić grije klupi i Perković rastura u Poljskoj. Za današnji penal je jedini krivac on. Dinamo je danas izuzetno nebalansirana ekipa s brutalnom kvalitetom u veznoj liniji i u napadu.

Kovačević mora shvatiti da više ne trenira klubove po Koprivničko-križevačkoj te Varaždinskoj županiji već europskog velikana koji mora imati 22 igrača spremna i nabrijana zgaziti svakog protivnika.

S ovakvim rezultatima u HNLu se Dinamu smiješi repriza muke prošle sezone. Alarmi bi se trebali već paliti radi rezultata u prvoj četvrtini domaćeg prvenstva te bi se neke stvari morale mijenjati.
  • FelceAzzurro
    835

Kako ste izgubili jučer od Augsburga?
  • Tvrdica McTvrdi
    2.6k
    Jedna stvar me posebno ljuti već nekoliko sezona - nepovjerenje prema mladim igračima. Zašto ovu utakmicu nije počeo Jakirović na stoperu i Varela na krilu? Igrala se Europa, igrači su umorni, a osim toga i nedostaje motivacije. Ne znam jel se to negdje izgubilo - mi smo razvojni klub. Ne u smislu Tattinog bankomata da on sebi okreće provizije i rezultat nije bitan, nego jednostavno živimo od toga da školujemo igrača i prodamo ga. Kao što od toga živi 99% europskih klubova, kao što od toga žive i oni veći od nas - Ajax, Benfica, Brugge itd. Već nekoliko godina uopće mladim igračima ne dajemo priliku zbog izlike lova na rezultat, a koji je rezultat? Pa ionako smo spušili ovu utakmicu. Kao i milijun njih u HNLu proteklih sezona. Nerijetko i u hendikepu. Koji je onda razlog da mladi ne mogu igrat? Lakše bi mi poraz pao da je Jakir prodao loptu i Varela promašio dvije šanse, donio par krivih odluka, uspio nekoliko driblinga i da su nešto naučili danas. Ovo je sve waste of time i osim ako nismo našli nekog tajkuna koji će nas pokrivat dugoročno ne će opstat. One fore da mi čekamo dok matematički potvrdimo naslov pa ćemo onda dati šansu mladima su uzaludne jer nismo više u 2012. i nećemo slavit naslove za Božić. Nadam se da se to mijenja ubrzo
  • Ivdzo11
    8.5k
    Dinamo u zadnje dvije sezone nakon europske utakmice ima omjer u HNL-u: 3-2-6

3 pobjede
    2 remija
    6 poraza
  • Dinamo Sarajevo
    161
    Ali Kovačević i dalje tvrdi da nije trebao više rotirati...i lagano samoljublje i samoobmana...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet