• BBB Mataa998
    2.8k
    Samo cekam nekog da kaze ovo je normalno i bit ce toga jos.
    Ovo je za ocekivati itd...
  • M94
    2.1k
    Gorica i Lokomotiva ti doma uzmu 6 bodova u 1. Rundi... Dosta sramotno s obzirom sta je bilo prosle sezone.
  • Dudu
    2.7k

Lokomotiva je domaćin :cool:
  • M94
    2.1k
    Glupo je sad govorit uopce sta je trebalo, al Stojke beskoristan na krilutrebao je Varela uci za kakve takve proboje.

Uzas.
    Bas pred pauzu sad, fuj.
  • don
    16.2k
    još jedna pobjeda u europi i nakon toga kiks u hnlu i ova ekipa će mi se krenit gadit.

:vomit: :vomit: :vomit:
  • Hnlovac
    3.5k
    hvala Bogu pa si inače stalozen i nisi drama queen

Pobjeda iduće kolo i ide bravo ekipo +10do Bozica
  • NKDZ86
    5.9k
    Ovo je sramota. Nedopustivo!
  • don
    16.2k
    kakve veze ima ta rečenica sa dramatiziranjem?
  • Ritam Ulice
    2.1k
    Nevjerojatno. Nevjerojatno da nakon europe opet prosipamo bodove na ovakav nacin. Ocito je da se ne moze igrat na 2 fronta kao sto se mislilo. Kad ce ovi ljudi shvatit da hnl nije zajebancija jer su ekipe motiviranije protiv nas, a nas evidentno boli kurac. Ja ne znam kako ove ljude vise motivirat. Ocito je da su igraci umorni, ispuhani samim time precesto rade greske. Ovakve oscilacije u igri ekipe na koju se toliko potrosilo su sramotne. Kovacevicu nadam se zadnja ovakva lekcija. Nevistica ne zelim uopce komentirat.
  • El Madrigal
    645

Trebao je i Kova vise rotirati i odmah ubaciti 3-4 svježija i gladna igrača.
  • Crni86
    16k
    Preslika prosle sezone i gorica i lokomotiva.

Poklanjamo i dalje golove kao na traci. Jasno je da neke utakmice te nece ic, ali neces ih ni dobit ak pustis protivnika na 0:2 svojim poluretardiranim potezima. Mi smo inace ovakve utakmice uzimali bez beda, ne bi primili nekaj bi uvalili na drugoj strani i ciao. A sad ak su takve utakmice mi smo kdmah u zaostatku 0:2.

Obrana uzasna. Teofil najgori pojedinac na terenu, mckenna pored njega odmah uz nevisitica. Sta je ovo bilo?

Uveli 3 napadaca i igrali nabijacinu. Nema veze to sa pritiskom. Totalno bezveze. Nebi zabili gol jos pola sata ovakvom ne organiziranom igrom.
  • Hnlovac
    3.5k
    Da ti se prva ekipa Dinama gadi?
  • don
    16.2k
    tako je? Igrači, i reka san nakon iduće pobjede u Europi i nakon toga odma za vikend poraza u hnlu.

poveži 2 i 2 i u tom slučaju ćeš dobit ekipu željnu velikih Europskih pozornica koje boli ona stvar za HNL, Dinamo kojem je nemoguće potrebna titula nakon gubitka iste prošle.
  • Kujtim Shalla
    6.6k
    Kako nas školuju tovarski treneri i uzimaju prodaju sa nama . Misliš ono imaš širinu , a nekolicina ti ništa ne donese . Iskreno ovo je loše bilo. A i ovakvi smo trebali lagano dobit. Mene brine to što nas pročitaju ovi treneri početnici. Pa obojici je najveći rezultat u karijeri pobjeda protiv Dinama . Ne možeš danas nikog pobjediti kad sve što ide u okvir ti ulazi a za inat njihovi golmani vade sve i protiv nas svi su kao Buffon
  • Ijayi Atiemwen
    4.2k
    bit će i al pari utakmica, a s Nevistićem na golu i njegovom nesigurnošću mi te utakmice pobjeđivat nećemo.Ijayi Atiemwen

Amen
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube