• Marley
    4.8k
    Sa sigurnoscu mogu reci da nesto psihicki ne stima sa tim deckom.Davieboy86

Ne mislis li da si malo pretjerao, sad cemo i lijepiti dijagnoze?

Jedno je imati svoje misljenje, kritizirati, biti nezadovoljan izvedbama, sve pet. Ali ovakvi zakljucci, kao i kolega sinoc ("mjesto mu je u Vrapcu, a ne na terenu"), sto je previse, previse je.
    Dajte upitajte sami sebe odakle vam pravo?

Ja zbilja vise nemam rijeci na pojedine komentare.
  • Davieboy86
    915
    Posto bez razloga ogranicavas moje pravo na slobodu govora te slobodnog izrazavanja pod krinkom da nemam kao pravo izjasniti se odnosno ti si kao neki sudac i odlucujes sto je ispravno ili ne, molio bih te da ubuduce izbjegavas moje komentare i upise. Jer mi sada vec lagano ides na onu stvar. Hvala
  • prefontaine
    3.5k
    Kup u Bjelovaru:NORTE

Nevistić
    Valinčić - Dominguez - Galesic - Goda
    Ljubičić - Mišić
    Lisica - Stojković - Vidović
    Beljo

63.min zamjena Hoxha umjesto Vidovića, ali mu netko s klupe sugerira da Hoxha nije tu pa uvodi Varelu
    70.min dvostruka zamjena Kulenović umjesto Belje i Villar umjesto Vidović⁩a

I ovisno o rezultatu, 82.min ako vodimo Soldo umjesto Stojkovića, a ako ne vidimo Mudražija umjesto Stojkovića.

90+, ako vodimo krađa vremena Vinlof umjesto Gode, ako ne vodimo Zajc umjesto Lisice
  • jakov1
    871
    To ti je ista shema kao Petkoviceva izjava za Bobana. Ljudi tako olako shvacaju neke teme da to nije za povjerovat.

Ali cak i da je prozivanje ljudi za psihicke nedostatke primjeren postupak, koji su tocno kriteriji za prozivanje?

Misic godinama ne moze pogoditi okvir gola ili precizno ubaciti iz kornera, a onda okrenut ledima salje dijagonale kao Xabi Alonso. Znaci tu isto nije stvar tehnike, nego je sve u glavi. Sta cemo onda i njega slat u Vrapce? Stojkovic ne moze sutit 5 min na terenu, a sigurno zna da se za to dobiva zuti. Na koji odjel njega saljemo?
  • Mlađi referent
    14.1k
    Lajkao sam komentar kolegi, koji mislim da je u suštini potpuno ispravan i način na koji treba gledat, jedino se ne slažem s ‘kritikom’ za krila. Tu i dalje mislim da imamo alate koji su dovoljni za naš level.

Kad se pričalo da momčadi treba vremena, nije se mislilo na 4-5 kola, moramo bit svjesni da smo u procesu koji će vjerojatno trajat mjesecima da rezultat bude baš idealan i onakav kakav je zamišljen.

Ušlo se u ovo s planom, sad se stiltat i mijenjat formaciju jer si odigrao šlampav X je čisti poraz ideje. A analitički, vjerojatno smo i overchieveri, prosječno očekivanje rekao bih odokativno da je bilo na 10.5, 11 bodova u ovih pet kola. Ne uzimajući u kontekst realiziranost tečaja, a tu onda i bolje stojimo.
  • Pacho
    4.5k
    Vjerujem da nitko ne misli da je Neva doslovno za ljecenje na psihijatriji, ali je vise nego ocito da je labilan i da se usere pa postane jos veca rupa nego inace.
  • NitkoBitan
    31.1k
    Ma ne samo to. Imam dojam da bolje brani dok mu konkurencija dise za vratom. Cim je Cavlina otisao na posudbu eto nam jucer njegovog klasicnog izdanja. Mislim da je bila situacija i prosle sezone da je poceo branit bolje cim je postojala sansa da ce bit zamijenjen.

Ocito je takav tip osobe da se opusti cim osjeti da je zacementiran i nezamjenjiv. Isao bi on meni na hladenje malo.

Filipovic sumnjam da je gori golman a ima vise samopouzdanja, bolji je u igri nogom te hvata lopte u svojih 5 metara bez vecih problema. Znaci to kad obrana zna da se moze pouzdat u golmana, a Nevistic odaje dojam nesigurnosti.
  • Mlađi referent
    14.1k
    Vjerujem da nitko ne misli da je Neva doslovno za ljecenje na psihijatrijPacho

IMG-0303.jpg
  • Davieboy86
    915
    Ma naravno . Sve jasno. Ali s obzirom da zivim doma sa prekrasne 4 zene koje neizmjerno cijenim i s obzirom da sam odrastao uz zene ,malo bolje znam njihove navike preuvelicavanja i mudro/zlobnog pokusaja stavljanja stvari pod njihovom kontrolom pod laznom krinkom „odkud nam pravo“ …Suplje price rekli bi u Bosni.
    Da , Nevistic mentalno izgleda kao ocerupana kokos pred klanje.Strasljivi zec sa nula posto samopouzdanja. I to je svakome tko je igrao nogomet itekako jasno. Najgore je sto mislim da njemu nema pomoci jer njegov stav je takav odkad je dosao u klub. Nazalost. Par vrhunskih obrana je bilo daleko od toga ali je sveukupno to jednostavno nedostatno za nas klub. Nije jednostavno dovoljno jbga
  • NitkoBitan
    31.1k
    Btw. cestitke insajderima koji su dan prije utakmice najavili tocnu zamjenu (Varela 20,30 min), uopce to ne dode do protivnicke momcadi.

Neke granice pustanja informacija moraju postojat, pa valjda kuzis kaj bi moglo nastetit klubu.
  • don
    15.5k
    Kad se pričalo da momčadi treba vremena, nije se mislilo na 4-5 kola, moramo bit svjesni da smo u procesu koji će vjerojatno trajat mjesecimaMlađi referent

oprosti ali Dinamo nema "par mjeseci" vremena. Dinamo mora isporučiti rezultat već ove sezone i sve osim neosvajanja titule nakon gubitka prošle je teški debakl. Ako se i ti slažeš sa tom konstatacijom, zar ne misliš onda da je par miseci malo puno a da nam se pri tom konkurent ne odmakne?
    a ako za ovoliko novih igrača nije moguće isporučivanje rezultata odma u prvoj sezoni, onda je kriv onaj tko je slaga tu ekipu.
  • badjibadara
    7.3k

Nisam vidio tu informaciju, ali mi je nevjerojatno da prije utakmice, prije bilo kakvog razvoja dogadjaja znas izmjenu koju ces napraviti bez obzira na sve
  • Mlađi referent
    14.1k

A jbg, nemreš označit dio komentara i doslovno odrezat “da bude baš idealno i zamišljeno.”

U vremenu stvaranja, najbitnije je izvlačit bodove, gradit i postepeno se dizat. A mi to radimo. I onda sam i argumentirao da smo ostvarili i više nego kaj je bilo realno za očekivati.

Nismo mi kanta pa nam se već bježi 15 bodova. A da ne pričamo da si s nekakvih mizernih 60% bodova u ožujku i dalje u igri u HNL-u.
  • Pacho
    4.5k

Bas tako. To je veci problem nego sto je to izaslo u javnost.
  • prefontaine
    3.5k
    ali mi je nevjerojatno da prije utakmice, prije bilo kakvog razvoja dogadjaja znas izmjenu koju ces napraviti bez obzira na svebadjibadara

Vs Osijek: Vidovic Hoxha 56' trenutni rez: 0-0
    Vs Vukovar: Vidovic Hoxha 69' trenutni rez: 2-0
    Vs Rijeka: Vidovic Hoxha 62' trenutni rez: 2-0
    Vs Istra: Vidovic Hoxha 66' trenutni rez: 1:0
    Vs Varaždin: Vidovic Hoxha 65' trenutni rez: 1-1

Kao što vidimo, razvoj događaja i nije toliko bitan. Izmjena Vidovic van Hoxha unutra je sigurnija od toga da će sutra svanuti dan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet