• Thor
    689
    Ide mi na jetra sad ova reprezativna stanka! :roll: :grimace:
    Nadam se barem da se nece nitko ozljediti. I da bu Kovacevic malo razmislio o nekim pozicijama i pojedincima i da nebu roboval vise sablonama.
  • blue heart 72
    2.5k
    Ne znam dal slabo vidim, ali nigdje na nijednom portalu na nailazim na nikakve naslove tipa : što mislite o suđenju u Varaždinu, da li je Dinamo oštećen u Varaždinu, protiv Dinama suđena dva veoma upitna zaleđa što mislite o tome, povukli smo linije i procijenite sami jesu li suci bili u pravu,.....
  • NVKOD
    7.5k

Nemoj tako, već sam vidio po komentarima da su suci opet sudili za nas zbog crvenog i penala koje bi i slijepac dosudio.

Samo čekam da se javi "raspuštena" sudačka komisija i da nekom idiotskom izjavom objasni zašto nisu nigdje povučene linije za gola McKenne.
  • Pacho
    4.5k
    Nemam nista protiv Gode i mislim da za njega svakako ima mjesta u rosteru - pogotovo za situacije kad se branimo sto cemo cesto raditi u europskim utakmicama. No mislim da jednostavno previse gubimo u napadackom smislu njegovim igranjem u utakmicama poput danasnje, jer u modernom nogometu ne mozes imati beka koji ne zna napadati ako zelis biti ekipa koja melje.
  • NORTE
    19.1k
    Naravno ovaj kiks u Varaždinu nam je težak udarac koliko god ga neki možda pokušali umanjiti, a potencijalno već danas možemo izgubiti prvo mjesto i uskoro još gostujemo u derbiju.

Imat ćemo problema jer nam nakon derbija počinje i EL, šest euro utakmica u tri mjeseca.
    Od toga su tri meča protiv klubova iz Liga petica, protiv jakog Fenera, gostovanja u Malmou i Srbiji.

Prvo poluvrijeme u VŽ jako dobro, potpuna dominacija, ali naravno nismo dovršili posao.
    Stojković je ponovno promašio zicera u Varaždinu kao i zadnji put kad smo također odigrali X.

Varaždin ima nekoliko ljevaka u veznom redu, dok mi nemamo ni jednog, a upravo oni su nam radili najveće probleme u drugom poluvremenu kad je ušao i onaj ljevak Azer.

Prvi gol Varaždina je sramota ove naše momčadi i taktike.
    Vodimo samo 0:1, Varaždin izvodi prekršaj na centru, a naših 5 igrača stoji i čeka na njihovoj polovici!

Beljo umjesto da ostane na centru ispred lopte nakon napravljenog prekršaja i svojom pojavom zaustavi okomiti napad Varaždina, on napušta mjesto di je napravio faul i odlazi u napad gdje su već 4 naša igrača.

Mudražija opet nije dobio ni minutu iako smo gubili 2:1.
    Samo 19 minuta u 5 utakmica.

Hoxha je promašen slučaj, nemamo jako lijevo krilo i to se podmeće pod tepih već dva mjeseca.
    Neigranje Vinlofa isto mnogima nije sjelo.

Nevistić opet dokazao da je daleko od kvalitete Livakovića i zapravo mi je drago da nemamo "clean sheet" i to općenito smatram pretjerivanjem.
    Poanta je pobijediti pa makar i primili gol(ove), clean sheet kod 0:0 je nebitna stvar, posebno ako smo imali sreće ne primiti kao u Rijeci pa i s Vukovarom...

Drugo poluvrijeme je sramota ove momčadi, crna rupetina bez ikakve igre do 2:1.
    Poništen gol ima smisla jer je bio prekršaj tj. povlačenje Varaždinca, ali zaleđe je užasno upitno.
    Sve u svemu daleko smo od moćne momčadi, što smo i pokazali u skoro svakoj tekmi, problemi u svakoj osim protiv Istre.

Sad kup u Bjelovaru pa doma Gorica, tu moramo pokazat razliku u kvaliteti i razorit suparnike.
    Prilika za Mudrog i Varelu.

Imamo dvije teške i važne tekme krajem idućeg mjeseca.
    Hoćemo golove, hoćemo pobjede!
  • NORTE
    19.1k
    Kup u Bjelovaru:

Kule
    Varela-Mudri
    Villar-Soldo-Zajc
    Goda-Jakir/KTC-Galešić?-RPG?
    Filipović

Klupa:
    Beljo, Vidović, Stojke, Lisica, Ljubičić, Mišić, Valinčić, Sergi, Nevistić

Nema zbog repki:
    3 seniorska (Bakrar, Hoxha, McKenna)
    3 U21 (Topic, Zivkovic, Vinlof)
  • MarK
    1k
    Sve me podsjeća na situaciju u repki gdje se gura 4-3-3, a imamo kadar za 3-5-2. Stoperi koji su jako dobri s loptom u nogama, najveći potencijali su WB (Vinlof), Lisica koji sliči na WB, AM (Vidović, Stojković, iskusni Mudri), 2 visoka napadača koji jedino na ovaj način mogu zaigrati skupa... Razumijem da klub želi razvijati drukčiju strategiju ali koji klinac dovodiš ofenzivnog Vinlofa za LB pa ne igra ili tromog Vidovića za krilo? Vezna linija je prenatrpana, a na krilima trpimo Xoxu i uzdamo se u dječaka koji tek počinje igrati seniorski nogomet. Ulazni transferi ne prate zacrtanu strategiju samo to.
  • NORTE
    19.1k
    Čekamo medije da prenesu analizu.

fy0eKKl.jpeg
  • NORTE
    19.1k
    Vrijeme prolazi, medijska mašinerija ignorira raskrinkano suđeno zaleđe VAR sudaca koje je odmah bilo sumnjivo.

Sn, imbex, 24, nethr, golhr. :vomit:

Samo tportal ažurno prenio nakon zone. :up:
  • NVKOD
    7.5k
    Vrijeme prolazi, medijska mašinerija ignorira raskrinkano suđeno zaleđe VAR sudaca koje je odmah bilo sumnjivo.NORTE

I onda netko veli da šutimo? Ma kakva šutnja, želim vidjeti paljbu iz svih oružja! Dokle ćemo se praviti gospoda kad nam rade ovakve stvari?

Prvi gol, 10 metara lopta bliže golu
    Poništen gol zbog "zaleđa", a baš sekundu poslije je VAR "djelomično" van funkcije
    Vidovićeva "ruka" nakon štopanja

Hoću strane suce!
  • Fatos Beqiraj
    54
    Ne mozes samo tako minjat formacije nije igrica
  • NORTE
    19.1k
    Evo i situacije gdje su crvenim x-om označene pozicije gdje je načinjen, a gdje izveden prekršaj iz kojeg je Varaždin zabio za 1:1.
    FB-IMG-1756629061482.jpg

Nakon toga nam je zbog nepostojećeg zaleđa ponisten gol za 1:2.

Treba istaknuti i nesuđeni čisti prekršaj pred 16m Varaždina, nije nam dodijeljen slobodni udarac.

Nećemo šutit, nego ćemo isticat.
  • Rex Ramae
    3.8k
    Ma možemo mi svirat kurcu tu na forumu ako klub službeno ne istupi i ukaže na greške u suđenju.
  • Davieboy86
    915
    Molim sve u klubu da se zapitaju u mentalno stanje Nevistica. Sa sigurnoscu mogu reci da nesto psihicki ne stima sa tim deckom. On je toliko uplasen i nesiguran da jednostavno ne mogu da vjerujem kako nitko u klubu to ne primjecuje. Na stranu sto je sinoc primio gol sa Sljemena ali sinocna njegova dodavanja i greske pri dodavanjima i ispucavanjima gdje su oni morali barem zabiti jedan su cisti strah. Njemu svako drugo dodavanje u build up igri je nano centimetar od greske.On se trese ko prut i on ima nulto samopouzdanje.Reagirajte molim vas hitno! Hoxhi dati papire u ruke. On je jednostavno amater. Drugi su za mene ok i polozili su. Treba vremena za uigravanje.
  • Samo Dinamo ja volim
    0
    Slažem se. Čim je neki presing on je preplašen gledam od 13 dugih lopti 4 točne. Treba mu dati podršku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet