• Davieboy86
    915
    Da ti ovako cobanski , neotesano odgovorim :“ Laprdas gluposti!“ Ajd sad posveti se struci , a ja zenama koje zasluzuju moju paznju.
  • kajjaznam
    230
    Kakva konverzacija, koji vam je k...pms ili kaj?
  • tp1997
    2k
    Malo temeljne pristojnosti, pogotovo prema ženama, ne bi škodilo.
  • NitkoBitan
    31.1k
    NK Dinamo Zagreb prvak kolovoza sezone 25./26., neka i to negdje bude zapisano. A tu je i titula prvaka klimatoloskog ljeta 2025. godine.

Sreca je u malim stvarima.
  • Dadox
    899
    Znači nakon 5.kola smo prvi s istim brojem bodova kao magarad.Imali smo 3 gostovanja,a oni samo jedno.Odradili smo Rujevicu i Varaždin koji njih tek čekaju.Šteta za subotu,ali možemo biti zadovoljni na kraju ovog prvog ciklusa jer je i Rijeka na -8.
  • Ludovic IX
    9.7k
    moje jedine želje za dalje -
    1. ne mjenjat isto, šablonski svaku utakmicu. Mali varela ima vic. mlad je , zajebat će ponekad ali od njega mogu očekivat da će nešt možda i napravit. hoxha je pročitana knjiga, taj naprabit ništa neće.. stavi malog umjesto njega..
    2. čak ne mora ni mali na lijevo krilo. izvadi vidovića, stavi stojketa na to mjesto a gurni novog veznog umjesto stojketa..
    3. odmaraj mišketa, imaš zajca, koristit ga od gorice
    4. četvrta želja je za mene - preskočit temu utakmice nakon kiksa - mene je sram nekih forumaša što dijelimo tribinu.
  • bongo
    1.2k
    mene je sram nekih forumaša što dijelimo tribinu.Ludovic IX

Obzirom na količinu upisa za vrijeme utakmice mislim da sa određenim dijelom ne dijelimo tribinu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet