• rioda
    10.1k

Pa VAR je potvrdio zaleđe
  • nwankwo646
    748
    sve mi se pobrkalo... Pomoćni je poništija, a var soba očito nije radila da spasi stvar... Samo, pomoćni nema šta dizati zastavicu u ovoj situaciji...
  • crophantom
    1.9k
    Mislim da VAR kurca nije odradio pa je ostala odluka pomoćnog. Odmah nakon provjere pisalo je da VAR nije u funkciji.
  • rioda
    10.1k

Pisalo je da djelomično nije u funkciji, što god to značilo
  • Thor
    688
    [img]http://Screenshot-20250830-230737-Samsung-Internet.jpg

Evo i ovdje zaledje!???? :brow:
  • dd29
    788
    Poslije europskih utakmica nijednom nemamo hajduk, rijeku ili varaždin što nije loše.

Fenerbahče doma -> slaven doma
    Maccabi u gostima -> lokomotiva u gostima
    Malmo u gostima -> vukovar u gostima
    Celta doma -> istra u gostima
    Lille u gostima -> gorica u gostima
    Betis doma -> slaven u gostima
    FCSB doma -> osijek u gostima
    Midtjylland u gostima -> vukovar doma

Edit: evo sad vidim da čak 6 od 8 utakmica nakon europe igramo u gostima (ako ne računamo lokomotivu na maksimiru onda 5 od 8)
  • Efes Pilsen
    12.6k
    Nema sanse, u ravnini s kopackom, ovo ce samo pristranj VAR sudit..
  • Georginho
    422
    Nije gol poništio VAR, pomoćni je svirao zaleđe. Aj nemojmo bit ko ovi dolecrophantom

Taj pomoćni je tek debil. Pokraj VAR-a ne dižeš zastavicu ako nisi 100% siguran. Pogotovo jer se u dvojbenim situacijama ide u korist napadača. I onda kad tako glupo digneš zastavicu i sudac svira zaleđe, VAR mora ispraviti krivo dosuđeno. Osim ako nije u funkciji. Nije isključeno da uopće nisu mogli prekontrolirati, jer se ubrzo pojavila info na ekranu da je VAR van funkcije i prije nego je Erceg pokazao konačno zaleđe nešto mu je dojavljivano motorolom - možda upravo da je VAR van funkcije i da ne može provjeriti situaciju. A onda se postupa po ranije dosuđenom. Kriminal sve skupa!
  • crophantom
    1.9k
    Mi u prvom krugu imamo 4 najteza gostovanja. Za sad smo na 7/9, ako budemo na 10/12 bit ce to spektakl.
    U drugom krugu svi oni moraju doći na Maksimir.
  • San Lorenzo
    21.5k
    Nije gol poništio VAR, pomoćni je svirao zaleđe.Aj nemojmo bit ko ovi dolecrophantom

I ovo je dio problema, nama kad se god odere koža s leđa, rasprava se guši sa hajdukom, kmečanjem i nekim dokazivanjem da mi trebamo šutit jer ćemo u protivnom biti kao oni.
  • NitkoBitan
    31.1k
    Poslije europskih utakmica nijednom nemamo hajduk, rijeku ili varaždin što nije loše.

Fenerbahče doma -> slaven doma
    Maccabi u gostima -> lokomotiva u gostima
    Malmo u gostima -> vukovar u gostima
    Celta doma -> istra u gostima
    Lille u gostima -> gorica u gostima
    Betis doma -> belupo u gostima
    FCSB doma -> osijek u gostima
    Midtjylland u gostima -> vukovar doma
    dd29

5/8 u gostima, opet nezgodno. Standardno ce pokazat zube prema europskom Dinamu, igraci zive za pokazat se protiv nas.
  • crophantom
    1.9k
    sory, meni ovo danas nije bilo deranje kože s leđa nego neko standard HNL suđenje.
  • San Lorenzo
    21.5k

Ok, meni je bilo baš perfidno jebanje u mozak, ali svatko ima svoje limite valjda.
  • crophantom
    1.9k
    da nas je htio jebat u mozak mogo je dat Valincicu žuti odmah u startu bez jebem ti... Erceg sad vec standardno nešto kao pusta igru, pa ne pušta, pa se kurci... standardni HNL sudac koji nikad u zivotu neće suditi nista vise od 2. Pretkola konferencijske
  • Thor
    688
    [img]http://Screenshot-20250830-230737-Samsung-Internet.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention