• Tom Hanks
    4k
    Zna za hajduk kad mu je pokojni stari njihov,slikao se u dresu i sve
    Iako sam uvjeren da mu se jebe za sve to ovdje
  • Goncalo Santos
    554
    Postoji neka slika di Stipe drzi Dinamov sal ili tako nesto sigurno, objavio ju je neki fan page na igu, ali ne mogu nac nikako, ako neko ima mozda?
  • Bosskovitz
    18.9k
    Travis Kelce. Njegovi su porijeklom iz Gorskog Kotara. Njega, a pogotovo njegovu uskoro gospođu obući u Dinamov dres i past će webshop. Tko nije u marketingu i to ne prati, nije ni svjestan fanatizma njezinih fanova.
  • Keyser Soze
    15.8k
    Istina, braća Kelce su čak u svom podcastu spomenuli kako su nedavno saznali da su porijeklom Hrvati.

njegovu uskoro gospođuBosskovitz

Oženili se ima dva dana, problem je kaj ju ljudi koji prate NFL i sport općenito ne mogu smisliti :sweat:
  • ZrnTSCHeZ
    1.4k
    Fantastični Međimurci na 2.100 članova. Nevjerojatna brojka. Svaka čast dame i gospodo, vi ste definitivno najplaviji dio Hrvatske osim Zagreba. :clap:deda

Lista rasta ili pada broja članova po županijama ove godine u odnosu na lani. Stanje na 28. kolovoza (usporedba ovogodišnjih brojki sa ukupnim brojem članova lani po županijama);

1. Inozemstvo +91,37%
    2. Međimurska +38,90%

12. Sisačko-moslavačka +6,88%

18. Brodsko-posavska +1,43%

21. Ličko-senjska -11,18%
    criticus

Imamo nekoliko potvrđenih plavih noći do kraja godine:

5.9. Senj
    12.10. Čapljina
    24.10. Sisak
    15.11. Slavonski Brod
    15.11. Cleveland (USA)
    Papastrumf

:chin: :brow: :roll: :smirk:
  • Papastrumf
    18.7k

Nitko im ne brani da se okupe i organiziraju, kao što su to napravili svi ovi prije njih.
  • Keyser Soze
    15.8k
    Dinamovo se vraća – Strossmayerov trg, subota 06.09.2025. ⚽

Malonogometni turnir za odrasle uz pomoć Futsal Dinama koji kreće u 9:00 – prijave su otvorene

Dolazak prve momčadi u 3 navrata – fotkanje, potpisivanje i druženje

Plavi korner + kokteli
    FavBet Fun zona
    Ledo dječja zona
    HT Chill zona & Arena
    Članska kućica
    Fan shop ️
    Zaklada Nema predaje
    Koncert navečer: DJ & bend stari hitovi

Glavni pokrovitelj – FAVBET
    Hvala partnerima: Europhone, GAZ, HT, KLEMM, Ledo, OK TEH, RALU, VOLVO, Anić holding, ALCA.

Strossmayerov trg
    Ulaz slobodan

Vidimo se – jer Dinamovo se ne propušta
  • Z brega sam
    65
    :strong: :strong: :strong:
  • Keyser Soze
    15.8k
    Fulali su s datumom.
    6.9. je u Areni Zagreb FNC 24 i sigurno će dosta ljudi otići na to, a karte su već kupljene (i ja zbog tog događaja neću stići), a do Strossmayerovog trga pljunem koliko mi je blizu. Šteta.
  • Klenx
    8.5k
    6.9. je u Areni Zagreb FNC 24 i sigurno će dosta ljudi otići na toKeyser Soze

Ne vidim neki problem u tome.
    FNC je navečer, ako se ne varam od 19:30.

Dinamovo je cjelodnevni program od jutra.
  • NitkoBitan
    30.9k
    90% Dinamovih navijaca boli ona stvar za balkanski putujuci cirkus.
  • Keyser Soze
    15.8k
    Bio sam na prošlom FNC-u i osim naših igrača, vidio sam i masu ljudi s obilježjima Dinama i grupe tako da se ne mogu složit s tobom.

@Klenx Ja igrom slučaja moram bit puno ranije u areni pa ću nažalost ovo morati propustiti, a održava se praktički kod mene :grimace:
  • doubletrouble
    1.5k
    90% Dinamovih navijaca boli ona stvar za balkanski putujuci cirkus.NitkoBitan

Ne bi bas rekao s obzirom na to koliko me ljudi s foruma trazilo link za Fnc u Beogradu prije par mjeseci. Zasto netko ko prati borilacke sportove, mma u ovom slucaju, ne bi otisao na takav dogadjaj? Puna Arena, dobre borbe i nema Dinama taj vikend sto je meni najveci plus
  • Borovljanin
    290

Ja se sjećam da kad je prošli put bio FNC u Areni da su navijači Forgača traži da prebaci termin zato kaj je tada igrao Dinamo.

Ili kada sada razmislim, možda nije bio Zagreb nego Ljubljana, ali u svakom slučaju bila su neka pitanja da se to prebaci pa je, čini mi se, rekao da će inače ciljati termin kada ne igra Dinamo.
  • Bosskovitz
    18.9k
    Oženili se ima dva dana, problem je kaj ju ljudi koji prate NFL i sport općenito ne mogu smislitiKeyser Soze

Zaručili su se, ak se ne varam, zato sam i rekao "uskoro gospođa". To kaj ju fanovi NFL-a ne mogu smisliti mi ne znači ništa u životu, pročitao sam negdje da je njegov net worth oko 5% njezinog, cura je doslovno nedavno postala milijarderka.

Mislim, pišemo sad stvari koje nemaju veze s realnošću, braća Kelce doslovno nikad nisu ni bila u Hrvatskoj, ali tako nešto bilo bi globalna stvar.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.