• Crni86
    14.5k
    ako ce biti spremni i nabrijani, vjerujem da tu nece biti problema. Sve ce ovisiti o njima.

Sjetimo se i bjelice kad je rotirao i onda je popiz. protiv varazdina kad je “b momcad” kiksala tamo i izgledali su ko primadone. Pa je rotacija ukinuta.
  • hardek
    5.8k
    Ja iskreno nikad nisam za punu rotaciju. Po meni je najbolje kad po utakmici rotiraš 3 igrača, sve preko toga je kaos na terenu.
  • Crni86
    14.5k
    sve ovisi. Ali na pocetku dok ekipa nije uigrana svakako ocekujem manji broj rotacija.

Bit ce vazno odmorit u tom ritmu najvise mckennu i miska. Ovi mladci mislim da ce moc potegnut taj tempo.
  • hardek
    5.8k
    Ma stoperi se ne troše toliko, a za Mišića se slažem. Ne želim da se dovedemo u situacije iz prošlih sezona di čovjek igra 5 utakmica u 20 dana i onda mu svi skidaju sve svece jer je zajebao nešto.
  • Thor
    639
    Kaj je sa Torenteom? Kak se taj momak oporavlja?
  • rokikaciga
    5k
    Prije 4 mjeseca je potrgao krizne. Pisao sam svoju nekakvu procjenu da ce na zimu proc pripreme i tamo u ozujku prve minute ako sve prode kako treba.
  • Thor
    639
    Znam da je potrgal..zato pitam kak se oporavlja. Nisam vidjel nigdje neki info. Steta za decka,bil je top. Nadam se da se bu dobro oporavio. :smile:
  • rokikaciga
    5k
    Ma ako je glava na mjestu (a vjerujem da je), pogotovo uz strucnjake koji su sad u Dinamu, oporavit ce se 100%. Koljeno u pravilu danas bude jace i izdrzljivije nego prije trganja ligamenata. Stavlja se jaci ligament iz zadnje loze umjesto prednjeg kriznog.

U pravilu je 4-6 tjedana ortoza nakon operacije. Onda ide jacanje noge, bicikl i fizio svaki dan, mjesec dana nakon pocinju lagane lateralne kretnje, kontakt s loptom tek 4 mjeseca nakon operacije. I do kraja oporavka eksplozivnost i pumpanje misica.
  • Fatos Beqiraj
    41
    On je otisa u Spanjolsku na rehab nije u ZG
  • Goncalo Santos
    513
    Iskreno ne svida mi se to sto nije u Zagrebu, potpuno nova momcad ce ga docekati di vecinu ne zna, a svakako iza sebe ima samo jednu sezonu u klubu. Mislim da bi mu puno bolje bilo rehabilitirati se u timskom duhu nego tako daleko, ali sigurno ljudi iz kluba bolje znaju sta treba. Torrente se cini kao dobar momak, skroman, valjda jedini dobar maricev posao, navijam za Raula da se sto prije vrati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.