• crophantom
    1.8k
    Tako je NBA krenuo šurovat sa svakom zvijezdom i kurvat se za lovu, pa je izgubio core fanove...
    Ovo sranje sa Swift ide na živce i pravim NFL fanovima, kratkoročno će ona privući vise gledatelja, al to nisu fanovi NFLa. Kad ona ode na neku drugu stvar otići ce i ta njena sekta, a ti ćeš po putu izgubiti prave fanove od kojih lovu imas godinama.
    Bio sam u Buffalu na tekmi, majko isusova, konferencijsko polufinale, Mahomes i Allen, napeta je tekma, a ekipa nju traži sa zoomom u kojoj je loži i nertikulirano vrišti, vidio sam koji je to cirkus oko nje. Te ljude kaj su zbog nje bili tamo 3 posto ne zanima sport, ženska mi se posljedicno zgadila do kraja zivota. Plus kaj nemres sa izaći s parkinga od stadiona jebenih 2 sata dok gospođica i njen entourage ne odjebe, a pratnja ljudi u crnom ko da su Obama i Trump zajedno tamo, 30 limuzina, SUVova, cirkus.

Nije usporedivo s nama naravno do kraja, ali da ju vidim u tom našem dresu lagano bi se spovracal, koju mile matere ona ima s nama, a sve oko takvih ljudi se pretvori u težak cirkus.
    Ok prodali bi neke dresove, super. I postali sprdnja realno.
    Draže mi je vidjet klinca na školskom u starom potrganovom Dinamovom dresu nek tu Swifty sektu u novima.

Al to je moje mišljenje jer organski ne podnosim takve stvari i povraća mi se od tih ljudi kao sto mislim da je iz posta vidljivo. Baš ih militantno ne podnosim
  • Paggini
    66.8k
    Draže mi je vidjet klinca na školskom u starom potrganovom Dinamovom dresu nek tu Swifty sektu u novima.crophantom

Meni je ovo što naši sportaši rade - Martinjak, skijaši i ostali, slavlje sa šalom, u dresu, selfie na stadionu - to trebaml forsirati, da poznati ljudi izadju van i deklariraju se kao dinamovci, opetovano.

Ovo sa taylor swift mi.je nesto sto bi tovari imbecili se kurcili "vidi alaaaa prije naše a i ona zna da hajduk živi vječno, sta je purgeri eliiii????" To pase njihovoj plasticnosti i uclanjivanju georgea floyda, pape i slicne kerefeke, mi trebamo biti bolji i veci od toga

Recimo, da Kelce javno obznani da je dinamovac i da navija (koliko amer moze navijati), to je vec druga prica
  • crophantom
    1.8k
    apsolutno se slažem, Zubo >>>>> sve ove pizdarije...
    Molim lika kojem je šukunbaka iz Hrvatske da moli svoju curu da se slika s našim dresom, u pravu si, to zvuči bas tovarski.
  • serbus
    5.3k
    Ma uzmeš jednog od ovih mega youtuberavjeko1701

Kaj nismo to probali sa balkan dedom :rofl:
    Inače isto nisam baš za na silu forsiranje dinamoštine.
  • vjeko1701
    18k
    Kaj nismo to probali sa balkan dedomserbus

Pilot projekt xD
  • Bosskovitz
    18.9k

Kao kaj sam rekao, pricamo o pizdarijama. Bez official suradnje ne bi dobio nista jer ne bi smio koristiti ime; ali dobio bi bljesak brand awarenessa. Da se usput radi i o nekom posebno lijepom dresu, nesto bi porasla i prodaja.

Nepotrebno je uopce voditi neku ozbiljniju raspravu o tome.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.