• Str1nger Bell
    2.6k
    Ili kada sada razmislim, možda nije bio Zagreb nego Ljubljana, ali u svakom slučaju bila su neka pitanja da se to prebaci pa je, čini mi se, rekao da će inače ciljati termin kada ne igra Dinamo.Borovljanin

To je bilo nakon Dinamo - Rijeka 0:0, kad su Baturina i ekipa viđeni u dvorani nakon sramotne utakmice protiv Rijeke.
  • Sajla
    12.7k
    Baturina i ekipa viđeni u dvorani nakon sramotne utakmice protiv RijekeStr1nger Bell

Neka me isprave ako griješim, ali mislim da su tamo bili "službeno" tj. da je to bilo u dogovoru s klupskim marketingom.
  • criticus
    4.7k
    Travis Kelce. Njegovi su porijeklom iz Gorskog Kotara. Njega, a pogotovo njegovu uskoro gospođu obući u Dinamov dres i past će webshop. Tko nije u marketingu i to ne prati, nije ni svjestan fanatizma njezinih fanova.Bosskovitz

Bome... Tad bi bio problem jer bi jadnog Fantoma šlagiralo kako bi krenule pristizat narudzbe preko bare.

Ne volim Chiefse, njenu glazbu ne slušam, ali spoj NFL i njene publike je marketinška atomska bomba.

Edit: Jel imamo kakvog poznatog Amera Dinamovca da ga se ugura u podcast braće Kelce i nek im dresove pokloni sa komlipacijom videa BBB da vide razliku u atmosferi sa NFL publikom. I to napraviti prije nego onaj klaun sa CBSa ih okrene prema jugu.
  • Neron53
    2k
    Da li je 10.9. potvrdjen kao termin kup tekme?
  • Crusades
    18.3k
    Na klupskoj stranci stoji 10.09., vrijeme još ne piše
  • rioda
    10k
    Treba se iskoristit Stipe Miočić za ovo.Keyser Soze

Jednom hrvatskom društvu koje djeluje u Ohiu je htio naplatiti 1000 dolara po satu za prisustvo na nekom eventu :lol:
  • FrenchMontana
    1.4k
    nije on nego žena! Stipe kima glavom radi mira u kući :lol:
  • Mathiasovi Chageri
    6.2k
    Jel imamo kakvog poznatog Amera Dinamovca da ga se ugura u podcast braće Kelce i nek im dresove pokloni sa komlipacijom videa BBB da vide razliku u atmosferi sa NFL publikom. Icriticus

Mislim da će Pete Radovcich prvom prilikom iskoristiti ovo da im uvali dres Hajduka. Nemamo nažalost nikakvog poznatog Dinamovca tamo. Greg Dulcich je Hrvat doduše, ali ne mogu naći otkud i on je danas potpisao za Miami, a oni ne igraju protiv Kansasa ove sezone pa ne znam koliko će dolaziti u kontakt.
  • Nemrem igra Dinamo
    4.2k

Tipični dalmatinac :rofl:

Nego, mogli bi Andrew Boguta kontaktirati, on je deklarirani Dinamovac i igrao je u Cavaliersima (jednu tekmu doduše, ali piše se) :wink:
  • Pacho
    4.4k
    A Belichick? Mislim da je njegov stari porijeklom iz okolice Karlovca. Nick Saban, najuspjesniji koledz football trener svih vremena, je isto dijelom Hrvat. Djed iz Gospica koji je ozenio americku Hrvaticu.
  • SAS1987
    18.5k
    Marketing je strahovito bitan ali ne toliko da ćemo moliti svijetom da se netko obuće u dinamov dres.
  • vjeko1701
    18k
    Ajmo prvo sanirati desetljetnu štetu nekih bivših vremena. Jedan klinac u Hrvatskoj vrijedi više od 10000 nasumičnih pratitelja nekog popularnog amera.
  • Ludovic IX
    9.7k
    za financije bi nam se vise isplatilo uzet Kineza nekog popularnog iz njihove lige
  • vjeko1701
    18k
    Ma uzmeš jednog od ovih mega youtubera, pošalješ dres i 10k eura da odradi pokoji video ili stream u njemu i bez problema digneš praćenost na socijalnim mrežama i prodaju dresova. Al nema tu neke dugoročnosti, nekog zadržavanja. Sve je to neki kratki skok na koji ne možeš računat
  • Paggini
    66.7k
    Njega, a pogotovo njegovu uskoro gospođu obući u Dinamov dres i past će webshop. Tko nije u marketingu i to ne prati, nije ni svjestan fanatizma njezinih fanova.Bosskovitz

Ne vidim točno šta bismo mi dobili s ovim kao brand. Da postanemo onaj klub čiji je dres Taylor Swift obukla? Ne treba nam takva plastičnost.

Kažem, ok, možda bi se dogodio mini boom prodaje dresova, ali isto tako bi se i brand srozao.

Osobno mišljenje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.