• Niko1986
    2.4k
    covjek je uhicen radi djelovanja u gradu zagrebu, a ne u dinamuCrni86

Jasno je meni to, ali mi nije čudno što novinari spominju Dinamo. Koriste priliku za lagani klik, sigurno ljude više zanima Dinamo nego što je radio u mjesnom odboru Trnje.
  • nemapredaje
    5.6k

Ovo je moj prvi put da sam na “drugoj” strani ako to hoćeš tako nazvati.

Sve argumente sam pročitao i razumijem ih, ali moj zaključak je da takvi ljudi ne trebaju imati ikakve veze s Dinamom. Pa makar to bilo i naslikavanje sa Zekom.

Takav stav sam imao prije 10 godina, imam ga i sada.
  • mali M
    8.1k
    Ovo što vas par sere mi je rang tovaraJuznjak

ne Južni, rang tovara je slijepo trubiti da je sve lijepo i krasno i ne dopustiti da se propita kriminal ljudi koji se motaju ili imaju nekakve veze oko kluba... To slušam od tovara već desetljećima koji žmire na kriminal ljudi u i oko kluba.

pa daj dopustite da ima ljudi kojima se ne sviđa da se malo pošprica Dinamo sa novinarskim drekom zbog nekih okoloplotnih likova..
  • NORTE
    17.7k
    Znači ako nije krao iz kluba nego iz grada, onda je ok, lik za poželjeti u Dinamu?Chempers

Nitko to nije napisao.
    Spinate kao ovi što uvlače dinamo u gradsku aferu hipodrom koja nema veze s klubom.
  • cibona
    5.8k
    Sama činjenica da nam statut piše osoba povezana sa strankom koja negira temeljne vrijednosti kluba je sramotna, a šlag na tortu su njegove kriminalne radnje koje me nimalo ne čude.

Ova afera služi kao putokaz da osobe poput dotičnog treba torpedirati što dalje od kluba dok nije prekasno ili će nam reputacija ponovno pasti na najniže grane.

Nije on ništa dao za dinamo!
  • Noel
    13.6k
    Kad smo već kod Đulića i ta priča da je kao veliki Dinamovac,dotični Đulić navija za neki svoj "dinamo" isto kao što je Rožić onomad navijao za neki svoj "dinamo". To su sve likovi koji bi idelogiju prodavali pod imenom Dinama. Neki osim ideologije malo više kriminal. Oni i njima slični imaju svoju verziju Dinama.
  • don
    14.5k
    ako ništa, opet smo se zakrvili međusobno :strong:
  • Paggini
    60.1k
    Zadnje upozorenje o ubacivanju Možemo i ostalog taloga u ovu raspravu.
  • Navijač Dinama
    10.3k
    Jebeš rasprave u kojoj uvijek jedna ista strana ne želi slušat argumenteJuznjak

Jebeš rasprave di se na svaki preupit, kritiku ili nešto što nije po špranci vodeće garinature proglašava tatticevcima, trovačima, i rušiteljima ideje DP.

Mislio sam da je davno prošlo vrijeme kad je Glava vedrio i oblačio pa sve kontra njega i Dinama proglašavao i nazivao imaginarnim rušiteljima kluba.

Najbolje je na ovakve stvari šutit jer eto, imamo klub, imamo demokraciju... a da je glava ovo uradio puške i koplja bi se vadila i sastavljala priopćenja.

Vjerujem da 90% ljudi pogotovo na forumu ovdje nema ništa kontra D.Proljeća, i to što su došli prvi pravi izbori u klubu, ali pravit se da je sve ok, i da se na neke stvari treba šutjet ili nešto, onda nemoj te se pojedinci dizat na sve 4 noge i ponašat ko uvrijeđene frajle kad vas se nazove sektom ili vladavina stanja ko u Sjevernoj Koreji.

Btw..dotični gospodin o kome je riječ je koliko znam imao ovdje na forumu profil, samo je u zadnje 2-3 godine dobrano smanjio skoro i nikako nije pisao, mi koji smo tu duže vremena ga se sjećamo.

Ako je krivac nek mu se sudi, ako nije, nije. To koliko je tko Dinamovac ili nešto da se nekom govori da je Dinamovac ili da nije radi nečega ili nekoga ili ideala( paravani ako je Možemovac nije Dinamovac, ako je Mamićevac nije Dinamovac) itd itd mi je debilno. Postoje ljudi i koji vole odmetnika pa su dinamovci od glave do pere, kao i ljudi koji pripadaju nekim skroz kontra ideološkim strankama i slično.

Ne postoji dinamometar koji može to izmjerit jel neko voli ili ne ili koliko voli Dinamo.
  • mali M
    8.1k
    Don, a ja neznam zašto se moramo zakrviti.. Vjerujem da 99 posto nas ne želi takve likove oko Dinama.. Tu se sad lovimo za semantike "nije direktno u Dinamu" i slično, a zapravo vjerujem da nitko ne želi lopove u današnjem Dinamu... stvarno me briga jer ukrao u Gradu, u Sloveniji, Americi ili na Hreliću.. Pa valjda nitko ne želi takve persone u Dinamu jer direktno stvaraju narativ javnosti o ljudima kakvi vode Dinamo. Nebitno na kojoj razini.. Misliš da bi mediji prospustili da je riječ o čistačici u Dinamu koja je povezana sa financijskom prijevarom, a kamoli kako i sam Deda kaže likom koji je dal izniman doprinos u borbi za demokratizaciju kluba i da je bio član odbora za izadu statuta ispred grada i kao takav u odboru za stadion.
    Da radi štetu Dinamu čovjek, zašto se to izbjegava i odma nazive ljudima tatičevcima i što je najkomičnije, ljude koje ne žele povezivanje kriminala s Dinamom.. nemojmo fakat ić u te vode jer su onda mediji i ta toksična okolina dobili što su htjeli..
  • Juznjak
    4.3k

Za forumaše poput vas znam da čitate što vam piše netko drugi i razmislite i o tome i o onome što vi pišete, ali valjda ste svjesni da postoje oni koji su uvijek na prvoj crti kad se sere po klubu i ne zanima ih apsolutno ništa što im drugi pišu nego im je samo bitno što više posrat i prikazat ovaj Dinamo najgorim ikad pa čak i u tom nesportskom segmentu.
    Mogu se potrudit shvatit one koji će reći da je Dinamo odigrao sramotnu prošlu sezonu i da je Marić napravio nenadmašiva sranja, ali one koji će pričat o nekom ogromnom lopovluku i svemu sličnom ne mogu shvatit. Dinamo ne može utjecat što će taj čovjek radit u svoje slobodno vrijeme ili u svom poslu koji nije vezan za Dinamo. Dinamo sad sve što može uradit je da ne surađuje više s njim ako se ovaj pokaže krivim.
    Ne razumijem, taj čovjek je bio predstavnik grada u odboru za stadion, što su ljudi iz Dinama trebali tada? Predvidjeti budućnost i reć mu da ne smije bit lopov i da neće surađivat s njim zbog toga?
  • Dudu9
    1.9k
    di si to vidio da je optužen za izvlačenje novaca
  • don
    14.5k
    Jedini zaključak koji se može izvest je da vas jako peče slobodan Dinamo i bojim se da nikad neće prestat.Juznjak

ništa nisan pisa na ovu temu, ali do kad ćete vi određeni nazivat ljude koji se ne slažu s nečin 'mamićevcima'?

bolje smislite za sebe nadimke, širok van je izbor. Da ne dajen sad primjere.
  • sport
    4.9k
    Taj lik ima veze sa Dinamom samo zbog toga što je predsjednik Upravnog vjeća Ustanove za upravljanje sportskim objektima imenovan po službenoj dužnosti od grada u Odbor za izradu novog statuta 20.03.2023. a nakon toga i u Odbor za izgradnju novog stadiona.
    Dinamo nije taj koji određuje tko će u tim procesima zastupati interese grada koji će biti vlasnik stadiona.
  • rokikaciga
    3.1k
    Citati s razumijevanjem. Napisao sam da ima optuznicu vezanu za izvlacenje love. Galici su priznali svoj dio, Kosta drzi da je nevin. A ovaj Dulic je (po optuznici) degradirao radnike jer nisu htjeli raditi po necijem nalogu kako bi se lova izvlacila iz Hipodroma. Ubacen je u optuznicu naknadno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.