• mali M
    8.1k
    samo zbog toga što je predsjednik Upravnog vjeća Ustanove za upravljanje sportskim objektima imenovan po službenoj dužnosti od grada u Odbor za izradu novog statuta 20.03.2023. a nakon toga i u Odbor za izgradnju novog stadiona.sport

"samo" :lol: a brate pa nisu to nebitne funkcije kad se direktno tiču Dinama i preko statuta, a da ne govorim preko pitanja stadiona.. veli on "samo" :lol: šalim se brate al nije to samo..
  • Noel
    13.6k

I mimo ovih događanja Đulića i slične ljude sličnih životnih i političih stavova ne želim blizu klubu. Istina Dinamo je sportski klub a ne politička stranka ali kao takav klub velika većina njegovih navijača gaji životne političke i moralne vrijednosti suprotno dotičnom. Ako se pokaže i dokaže na sudu da je i kriminalac to je apsolutno nedopustivo. Kriminal nema ime prezime stranku svjetonazor. Za svakog poštenog navijača Dinama kriminal je nedopustiv.
  • sport
    4.9k
    Dinamo nije kriv što su u Zagrebu na vlasti Pero,Đuro,Marko,Milan,ili bilo tko drugi iz bilo koje stranke pa bi sad trebao biti osramoćen zbog nećega na što ne može utjecati.
    Bilo bi najbolje da su prvo Barišić 2023. a poslije Zajec 2024. rekli ne želimo tog lika jer će on 2025 . biti uhićen.
  • BluePhone67
    5.2k
    Vjerujem da 90% ljudi pogotovo na forumu ovdje nema ništa kontra D.Proljeća, i to što su došli prvi pravi izbori u klubu, ali pravit se da je sve ok, i da se na neke stvari treba šutjet ili nešto, onda nemoj te se pojedinci dizat na sve 4 noge i ponašat ko uvrijeđene frajle kad vas se nazove sektom ili vladavina stanja ko u Sjevernoj Koreji.Navijač Dinama

Kakve veze ima Goran sa DP ?
  • emilperska
    11.1k
    Zadnje upozorenje o ubacivanju Možemo i ostalog taloga u ovu raspravu.Paggini

Ovo nije u redu iz vise razloga, ali prije svega radiš očitu cenzuru vezanu uz ideologiju iako ni sam ne pripadaš tom lijevom ekstremnom spektru..

Ako se na temama vezanim uz stadion veliča sinergija Grada i Kluba, proaktivnost Grada u raznim "volonterskim" Odborima, znači hvalimo se kad je sve po P.S.u
    Onda ne vidim nikakvog razloga da brišeš postove kad se proziva ta ista "sinergija" kad su ključni akteri (vjv privremeno) iza rešetaka.
    Sad nitko iz Grada niti te Stranke nema veze s ničim.

Statut se napisao sam od sebe, čovjek je tamo sjedio i spavao na sjednicama?
  • nemapredaje
    5.6k

Dinamo sad sve što može uradit je da ne surađuje više s njim ako se ovaj pokaže krivim.
    Ne razumijem, taj čovjek je bio predstavnik grada u odboru za stadion, što su ljudi iz Dinama trebali tada? Predvidjeti budućnost i reć mu da ne smije bit lopov i da neće surađivat s njim zbog toga?
    Juznjak

Pa upravo to, želim samo reći da taj čovjek ne treba imati više nikakve veze s Dinamom. Naravno da nikada ne možemo znati što će netko napraviti i kakvim će se pokazati.

Meni je samo problem što su neki počeli pisati kako je to samo optužnica i da čovjek još nije za ništa osuđen.
    Gle, fala i doviđenja.
  • Paggini
    60.1k

Pricaj o covjeku, njegovoj uključenosti i povezanosti s klubom.

Nemoj na temi o Dinamu pisati o Mozemo opcenito. A ako me pitaš gdje ćeš onda pisati o Možemo na forumu? Odgovor je nigdje jer sve teme relevantne za rad i nerad Možemo su zaključane.
  • Juznjak
    4.3k

Ja sam neke upise shvatio da je Dinamo kriv što je ikad imao ikakve veze s njim i da je klub trebao znat da će se ovako nešto dogodit.
  • nemapredaje
    5.6k

To su ovi upisi koji su upleli politiku u cijelu priču, što ja nisam ni jednom spomenuo.
  • Dudu9
    1.9k
    Pa Uskok ga tereti za djelovanje na radnike nakon te optužnice, po tvom napisanom da je upleten u uvlačenja novaca
  • CISCO
    417
    Nek se ponovno otvori tema Grad Zagreb.
  • rokikaciga
    3.1k
    Samo ako tako zelis tumaciti. Ja sam napisao da je optuznica povezana za izvlacenje novaca. Jel je?
  • mali M
    8.1k
    ma ne sport.. pa pričitaj moje ranije upise, a ne da sad stvaraš narativ kojeg nije bilo.. naravno da nitko nije prorok, ali ne povezuje se Đulića sa klubom od jučer.. Zato sam i naveo stvari koje je Deda pobrojao.. Nije ni Grad Đulića odabrao za povezanost sa Dinamom zato jer je antitalentirani sportaš koji mrzi nogomet, nego jer je već bil povezan s klubom iz ranijih inicijativa..
  • emilperska
    11.1k
    I mislio sam se drzat izvan rasprave jer mi to sve ide na kurac..

Ali kad čujem teze:

"On nema nikakve veze s Klubom"
    "Nije koautor statuta" (a bio je dio Odbora :lol: )
    "Pustimo institucije da rade svoj posao"
    + pravimo se da ne postoje izjave da je puno dao za demokratizaciju..

Zlo mi dođe..

Nemojte ljude pravit bedastijima nego što jesu. Znaju svi da ovo nema direktne pa ni indirektne veze sa poslovanjem Kluba. U krajnjoj liniji, bit ce vjv ubrzo i pušten. Mozda je sve i politički motivirano. Ali to nijekanje svega mi vise od svega ide na kurac.
  • ElDorado
    4.8k
    za sada nitko nema optužnicu niti je optužen a najmanje ovaj lik
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.