• GOAT
    2.7k
    Moguce, nisam to tako shvatio. Jasno mi je da oni nogomet nece igrati 100 godina i da trebaju negdje zaraditi novce dok jos karijera traje tako da im ne zamjeram pretjerano odlazak, a to koliko oni vole Dinamo je prica za sebe.

Vise sam se osvrnio na marketing
  • Brusa
    3.3k
    LMFAO
    polurekreativna liga u kojoj Musa izgleda kao Halland, a Pašalić kao Cristiano Ronaldo iz najboljih dana (znam da su mi slabe usporedbe, ali ne znam baš ove nove igrače :grimace: )
    Da se razumijemo, više-manje me boli đon di će i što će Modrić
  • Mathiasovi Chageri
    5.4k
    Iz male Hrvatske, zemlje od 4 milijuna stanovnika je došao igrač koji je postao najtrofejniji igrač u povijesti najvećeg kluba na svijetu (da, najvećeg, molim bez navođenja Oršinog patetičnog citata), a prve korake u karijeri je napravio u našem Dinamu.Captain America

Jednako patetično. Prve korake napravio je u Zadru, prve seniorske minute bile su u drugim klubovima.
  • Felip
    558
    Ne kažem da je kvalitetna liga nego da bi u kontekstu pripreme za SP bila najkvalitetnija opcija za Luku.
  • rokikaciga
    1.5k
    Sad se i nekakav Rangers spominje. Ovo ce biti jako jako dosadno slusati i citati
  • NORTE
    16k
    Nešto se pita i njegovu obitelj.
    Šanse da dođe u dinamo su 0,03%.
  • Brusa
    3.3k
    kako ti je dobra priprema ako igraš u takvoj bezveznoj ligi? Ja sam na to ciljao.
  • Ritam Ulice
    551

Modrić je tolika institucija da bi mu povratak u Dinamo zapravo bio ispod časti. Mislim, tko još želi igrati u zemlji iz koje je potekao, među ljudima koji su ga prvi podržali, kad može udobno sjediti na klupi Reala i čekati zadnje minute protiv Granade?

Legenda takvog kalibra zaslužuje samo savršeno pokošen travnjak s kontroliranom vlagom. Nedaj Bože oranice u Gorici. A i KL, ta strašna sramota europskog nogometa. Jer znamo, pravi igrači igraju samo u četvrtfinalima Lige prvaka. Osim kad ne igraju nigdje.

Naravno da mu i reprezentacija mora biti osigurana, jer tko će igrati ako ne Luka? Mladi i gladni? Ma pusti njih, neka oni sjede doma il griju klupu – ne daj Bože da Modrić ne odigra još jedno svjetsko, jer znamo da smo bez njega potpuno izgubljeni. Nema veze što ne može pratit ritam 90 minuta, al to je ipak Modrić. Legenda koja je podržala četnika koji je izmeðu ostalog iscjedio i neke njegove kolege, prijatelje i sunarodnjake. Možda legenda sad ima priliku dokazat svoju veličinu pa doć doma i malo pomoć u Dinamu. Boban se bori rukama i nogama, on nije legenda jebote?

Al kužim, jednostavnije je slušat Thompsona i jest jaja benedikt u Madridu ili Miamiju il kojem god kurcu već bude bio na kraju.

Bitno da ga ti podržavaš. Živio ti meni!
  • MolonLabe
    490

Ako ti stvarno mislis da je Real veci klub od Dinama, odnosno da je i jedan klub veci od Dinama onda nisi nikada niti shvatio sto je Dinamo.

I sada mi puno vise smisla ima ovo tvoje proljevanje zuci po forumu u zadnje vrijeme.

Jer titule su jedna stvar. Vrlo bitna stvar da se razumijemo. Ali identitet, povijest, kultura i emocija su nesto sasvim drugo.

A kada istinski ne shvacas i ne osjetis ovo drugo onda gledas na neki kipic kao jedino mjerilo uspjeha.
  • The Undertaker
    8.1k
    Naravno da je Real po svakom objektivnom kriteriju veći klub od Dinama. Trofeji su najvažnije (ne i jedino) mjerilo veličine kluba. Sport je barem ekzaktan: golovi, bodovi i trofeji. Emocije se ne mjere.
  • Dino
    3.7k
    Kad sam imao nekih 10-11 godina, pokusao sam uvjeriti tatu da je Dinamo puno veci klub od Reala. Moj jedini argument u cijeloj toj prici je bio da Real "nema nikakvu povijest naspram Dinama", a on me samo upozoravao da nikom to ne govorim jer ce mi se ljudi smijati. Tesko je meni bilo u tom trenutku (s 10 godina) kad sam taman frisko procitao razloge osnivanja Gradjanskog, simboliku u Jugoslaviji, promjene imena i ostalo prihvatiti da postoji klub koji ima takav znacaj za svoje navijace ko Dinamo i eto iako je objektivno Real daleko ispred, meni (a valjda i svakom navijacu subjektivno) je Dinamo i dalje najveci.

Da se vratim na temu, Modric je svjetski vrh koji je u svim sferama daleko ispred svega kaj mi mozemo postici i njegov dolazak bi bio najveci transfer u povijesti HNL-a i Hrvatske. Znam da njemu nije vjerojatno ni na kraj pameti bakcat se sa svim kaj bi takav transfer donio, ali ako u njemu ima imalo Dinamovstine, zahvalnosti i doslijednosti, doci ce i ispraviti sve za sto je zakinuo klub u financijskom smislu. Ako ne dode, ne treba mu zamjeriti jer u konacnici radi posao kao i svi mi i bira najbolje uvjete za sebe i svoju obitelj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.