• rioda
    7.7k
    Koju smo deklasirani bili 3-1Dzoni

I u kojoj je Bočkaj u 45 minuta imao više opasnih centaršuta nego svi ostali bekovi i krila u pet utakmica
  • Dzoni
    1.1k
    Ali zato Kanga kad pogodi prečku dok prima istu plaću je za razapet se.
  • GeneralNapoleon
    1.2k
    Nevistic - RPG, Galesic, Torrente, Bockaj - Misic, Franjic - Stojkovic, Baturina, Pjaca - Kule

Zamijene: Kacavenda - Stojkovic, Sucic - Misic/Franjic, Belcar - Baturina, Kanga - Kule
  • Dzgšb
    1.4k
    za petka nema mjesta? :rofl:
  • GeneralNapoleon
    1.2k

Pa nejasan mi je njegov status spremnosti. Ukoliko je spreman starta naravno. Inace ubacivanje ako se lovi rezultat. Trener govori da nije spreman al da mu zeli dat minute. Stvarno dubiozno.
  • Dzgšb
    1.4k

Kakav god puno bolji od obadvojice i kange i kuleta
  • Zg123
    1.5k
    Garcija kmeci sto igraju s nama u subotu, ne sjecam se da se bunio kad smo mi igrali s njima 3 dana nakon Arsenala. Jbt da mi je vidit nekog naseg prvoligasa da igra ritam Europa HNL pa iz lige bi ispali od silnog umora
  • Zoran
    198
    pa zato se naši klubovi trude ispasti iz Euro natjecanja u 8 mjesecu pa da su mirni cijelu sezonu. I onda nakon mjesec dana tišine najavljuju napade na titulu, kup, i kreće napad na sudačku organizaciju i HNS...
  • BornaPŽ1986
    1k
    Jucer u temi kup svaki post o tome kako ce Istra biti umorna. Naravno to bi imalo smisla ali poznavajuci nas ovu sezonu oni ce nas nadtrcati jos i ne znam sta ce nam onda biti izgovor, da smo imali vise odmora od njih?

Trenutno imaju puno bolju igru od nas, ne znam kojim nacinom cemo to nadomjestit za vikend.
  • BornaPŽ1986
    1k
    Garcija kmeci sto igraju s nama u subotu, ne sjecam se da se bunio kad smo mi igrali s njima 3 dana nakon Arsenala.Zg123

Ma gdje je kmecao osim sto je rekao da mu nije jasno zasto se ne moze igrati dan poslije? Pa i Kovacevic je istu stvar rekao i uz to jos su obojica rekli kako ce se svejedno pripremit najbolje moguce.
  • Zg123
    1.5k
    a nego sta je ovo nego prikriveno kmecanje?
    Za manje do tri dana je nova utakmica. Ancelotti se žalio na takav raspored, mi ne želimo, lijepo je igrati, svima je jasno da smo trebali igrati u nedjelju, ali odlučili su da s Dinamom igramo u subotu, nema problema, oporavit ćemo se.
  • BornaPŽ1986
    1k
    Totalno nebitno, onda i Kovacevic "kmeci" mada mi je to malo preostro. Mogu shvatit da malo 'manjim' klubovima odgovara vise odmora i da nisu navikli na tempo 2 utakmice u par dana pa zato to i govore a i ukazuju na to da se moglo ocito pomaknuti ali nije. Ali kazem, mozemo se mi tjesit da su oni umorni i lako cemo ali to ce se vidjeti u nedjelju.
  • Odani Zgd
    183
    Na šta smo mi spali majko moja,nadamo se/priželjkujemo umoru Istre,a donedavno pobjeđivali Chelsea,Arsenal,Tottenham....jbt ovo kao da je neka noćna mora,horor
  • gaTeDZG
    634
    Glavni sudac: Mateo Erceg
    VAR: Mario Zebec
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.