• rkru
    13
    decki do kad o Kangi? postajemo tovari hiper fokus na nesto. Kanga je ok. Kanga nece ni dobiti ni izgubiti prvenstvo.

ciao
  • Droljo
    14.1k

Za razliku od ostalih ofenzivaca koji trpaju ko na traci.... Brutalno. Kanga manga marš iz dinama, zagreba, hrvatske, europe, svijeta, univerzuma! Marš, jesi čuo kanga!?
  • Mr Anderson
    11k
    Nije problem Kanga ko Kanga. Problem su pare koje su plaćene za njega i plaću mu.
  • ShanKu
    1.5k
    Fabio je dokazal da zna protiv Talijana :sweat:
  • Droljo
    14.1k
    Problem su pare koje su plaćene za njega i plaću mu.Mr Anderson

Onda svaki put kad netko želi pljuvati neka napiše neko drugo ime umjesto 'kanga' jer on nije kriv za gore navedeno. Enter
  • Dzoni
    1.1k

Oslobodi me bože ako nam je Bočkaj adut za preokrenut išta
  • nwankwo646
    504
    Fabio dok gleda Rijeka - Istra: aha Istra igra ovako, Rijeka se jako teško nosi... znači... andiamo gioccare isto kao Rijeka.
  • Tongo Doumbia
    6.1k
    Apsolutno mi se jebe za Kangu. Otić će Kanga, doći će Nkwanku i Onuachu. Brine i frustrira kakav ugovor dobije druga ili treća špica u Dinamu. I bonuse, naravno. Ajde dobro, neš’ ti bonusa. Čak su i okej kad imaš malog Šotičeka, njegovu realno nisku mjesečnu plaću, pa ga motiviraš nastupima i učinkom da vrati sve na terenu. Ali Kanga je špica na pragu 27-e godine bez gola u posljednjih ne znam koliko. I stalno se čeka ko’ Godota da ga očepi.

A redom su problem ranije bile plaća Špikiću, otpremnine Čačiću, Jakiru, Bjelici…. Na koje, btw imaju pravo po zakonu o istima, a bogme su ih u Europi dobrano i inkasirali u klub, svaki na svoj način. Ali ne, klub gospodinu da ugovor kakav mu da, pa se još sprda s onim gaćicama i radi nagradne igre, pa se eto svi čudimo jer se svaki Štef, koji se ljulja s litrom tuduma, izruguje s Kangom.

I onda kad puk laje i skida sve s nebesa to Kangi, s druge strane dolazi čuđenje i priče o moralu kako je ekipa nepoštena prema stranim dečkima koji izgaraju za klub. Najjače mi je kad ne zabije gol, pa idu oni “stalo mu je, pa jeste vidli kako je pozivao suigrače na pressing ali ga nitko ne prati” komentari.

Evo i ja sam pred televizijom 50 puta razbio daljinski kad fulamo, pa nisam kandidat za prvih 11 niti trebam advokate.
  • Sibirski plavac
    4.4k
    Kanga nije Halaand ili Lewandowski, ali nije ni panj kakvim ga se želi predstavit. Ja se iskreno ne sjećam kad je zadnji put neki napadač Dinama imao toliko nesreće da svaku tekmu ima barem dvije stative/prečke, ili mu golman skine s crte (Malenica u Osijeku). Da je božica fortuna bila malo više na njegovoj strani, pričali bismo o dosta dobrom dovođenju na poziciju napadača i igraču koji bi sad imao već sigruno barem 7-8 golova. Sad će neki reći "pa nek bude precizniji". I ja bih to govorio da on svaki put iz blizine fula gol i pogodi stativu, ali njemu to budu ili udarci izvan kaznenog prostora (onaj okret i šut u Koprivnici) ili glavom (Gorica doma). Penal protiv Belupa mu je jedini "pravi promašaj". Mislim, znalo se da na zimu ne dovodimo napadača kapitalca nego još jednu opciju uz Kuleta dok se ne vrati Petko.
    Na ljeto hoću kapitalca za startera, Kangu ostavit kao rezervu, a mislim da i u Kuletu još ima vatre da bude zamjena kapitalcu zajedno s Kangom.
    Mene puno više brine hoćemo li konačno dovesti kak spada lijevog beka i zadnjeg veznog (zamjenu Mišiću). Ne bi ni novo desno krilo bilo loše. Još od Hajrovića i Kadziora čekam desno krilo na nekoj top razini. Kaneko je to imao na momente, ali relativno brzo se ugasio.
  • Odani Zgd
    183
    Nije adut za nešto preokrenut,po kojem kriteriju onda Moharrami može dobit koju minutu,a Pero ne?
  • Dzoni
    1.1k
    Nije ni jedan ni drugi, ali kad vidim zazivanje Bočkaja, ne bude mi dobro i podsjeća me na najmračnije trenutke s Bjelicom
  • rioda
    7.7k
    Ne vidim ništa loše u uvođenju Bočkaja u nekim kriznim situacijama kad bismo trebali okupirati protivnički gol, tu stvarno može doprinijeti centaršutevima, primjer je i ona utakmica protiv Lokomotive na Kranjči u 12. mjesecu.
  • Odani Zgd
    183
    Koje najmračnije trenutke?Bjelica je u Dinamu bio dva mjeseca,osvojio je 8 bodova u Lp,kaskao u HNL-u,s tim da nije dobio ni prijelazni rok ni pripreme,a da se ne ponavljam da mu je i više nego pola prvotimaca bilo out.Bjelko da je sada u Dinamu,mi bi bili na 5 bodova + ispred konkurencije.Najmračnije trenutke kažeš, sad su izgleda svijetli....nedavno pobjeđivali Monaco,RBS,Slovan,a sada se nadamo da jadna Istra u subotu bude umorna od utakmice kupa....baš obećavajuće
  • Dzoni
    1.1k

Koju smo deklasirani bili 3-1

Ne bi bilo neke razlike, samo ne bi imali Stojkovića u punoj formi i gledao bi glumatanja s Perićem u špici i sl.
  • Odani Zgd
    183
    Zato sada gledamo Kaču na klupi,i Mmaea u prvoj....bravo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.