• Ivan0302
    825
    https://youtu.be/S643-jJfE7k?feature=shared

Zagrijavanje za sutra uz najbolji yt kanal.

AJMO PLAVII
  • dinamozivivjecno
    2.5k
    zadnji put me ovakva nervoza od iscekivanja utakmice prala prije one odlucujuce sa Rijekom na rujevici prosle godine, nadam se da ce sutra rezultat biti isti kao i na toj utakmici :strong:
  • Jay
    853
    Svaku "odlucujucu" hnl utakmicu smo zeznuli ove sezone, obicno naravno nakon kiksa ovog dvojca koji nam bjezi. Nazalost optimisticne sam prirode i smatram da nam pobjeda ne bi smjela biti upitna, stalno cekamo taj vikend nakon kojeg sve ide u boljem smjeru. Sad ili nikad, neka se trgnu konacno jer vremena vise nema.
  • Juznjak
    4.2k
    Ako netko ima prazno mjesto iz Zagreba za prijevoz do Pule i nazad nek mi se javi u inbox
  • rakurs
    956
    Ako Theophile sutra neće moći onda Galešić i Torrente trebaju biti starteri. Malo se bojim bez KTCa u ovako važnu utakmicu, ali ako je ozlijeđen onda eto prilike Galešiću da pokaže kaj može. Do sad je igrao u pobjedi nad Šibenikom i u derbijima s Rijekom i Hajdukom. Nezgodan trenutak za preuzimanje važne uloge u uzdrmanoj obrani, ali treba vjerovati u njega, znanja i talenta ima, jedino je pitanje ovog trenutnog kaosa oko kluba, tj. kako će se snaći u tome.

Ostatak momčadi očekujem isti kao u VŽ, desnog beka mora igrati RPG zbog Lawala, jedino mislim da bi Kanga mogao na klupu, a da će Kule u prvu momčad. Jebiga, nešto se mora mijenjat, a ovo je najočitija moguća zamjena. Jedino ako Petko nije spreman od početka, a sudeći po Cannavaru, nije.

Pobjeda nas održava na životu, nakon toga se vraćamo doma gdje će biti lakše, svaki ostali ishod je potvrda kraja nadanjima.
  • Noel
    9.8k

Mislim da je Kanga siguran za sutra. Ne vjerujem da će se Cannavaro odlučit mjenjat svoj plan zbog novinskih natpisa o Kuletu.
  • Dinamosaur
    2k
    zanimljivo da su igrači dan ranije krenuli u Puludon

OPSADA
    Kakvo god stanje bilo, neka se izbore za pobjedu, slaviti cemo ju kao da je za naslov..
    I tako svaku sljedecu; hocemo golove, hocemo pobjede, hocemo titulu
  • ShanKu
    1.5k
    Žal mi je bilo kaj nejdem u Pulu, a sad kad je takva brojka u pitanju mi je još više... bit ću internet navijač :sweat:
  • NKDZ86
    3.3k
    Dobro jutro svima, sretno svima koji putuju, ostavite grlo na tribini, a vi igrači srce na terenu!
    Oćemo pobijedu!
  • The Octopus
    222
    Jel ima netko jedno mjesto?
  • Kulminacija
    42
    Treba mi jedno mjesto, bio bih zahvalan jako.
  • Nemrem igra Dinamo
    3k
    Danas nažalost na TV gledam, sretan put svima koji će opet poderati kilometre i grlo.
    Očekivanje uvijek isto, daj mi samo pobjede!
    Trgnite se više...
  • Nema zaleđa Mikića
    1.9k
    [img]http://Cupace20250405113430621.png

Ajmo Dinamo!
123456Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.