• Droljo
    14.1k
    J**** cemo im majku. Sa ovim stavom treba u svaku utakmicu ulaziti. Grizi, udaraj, poginite za taj grb. Neka napokon dokazu da su zasluzili nositi dres najveceg Hrvatskog kluba.Sbkbbb

Ovo je stav i ako ovako izađu mogu i ja sjediti na klupi umjesto cannavara. Previše su plaćeni da bi birali utakmice ili imali problema sa motivacijom. Bolji smo od svih i idemo sve poderat!
  • Danko
    1.8k

To nebumo vidli od ove ekipe, sasvim sigurno.
  • Bosskovitz
    16.2k
    Tri i pol puta je porastao broj onih koji više ne vjeruju u obranu naslova u usporedbi s anketom prije Varaždina. Rekordnih 34% bilo je prije derbija s tovarima.

@Krizy sugeriram da sljedeće sezone staviš to pitanje u svaku temu za tekmu, bilo bi zanimljivo na kraju prvenstva vidjeti taj graf. Ja ću ga rado napraviti, samo će nam trebati podaci.
  • Mali Zeus
    16.4k
    Protiv Lokomotive i Slavena smo ušli napadački, igrači su grizli, stiskali, htjeli, gušili protivnika i pobijedili smo. Protiv Varaždina je otpočetka to izgledalo mlako i kako se to često događalo ove godine na kraju nismo pobijedili. Jedna od onih tekmi di već na početku vidiš da ne bu to dobro.
    Nadam se da će protiv Istre to opet kao da se bore za jebeni naslov, a ne kao da su odustali od istog i ne vjeruju u sebe..
  • Sbkbbb
    260
    s obzirom da je dotični isao snimat reklamu u Italiji, mislim da bi ti bio i bolji izbor, barem bi trening odradio :lol:
  • Nolifer
    10.2k
    Daj, pa ne želim strepit nad Istrom. Ne podcjenjujem ju, ali očekujem pobjedu. Briga me za ljepotu igre, daj ta tri boda više. Aajdeeee!!! :strong:
  • Boysica
    717
    Optimistično 0:3 ... nema predaje .. idemo po tri boda :strong:
  • Crni86
    9.1k
    Ponovimo li igru iz varazdina, istra ce nas nokautirati. Nazalost od ove ekipe vise ne znas sto ocekivat i koje je njeno pravo lice (ono protiv varazdina ili ono protiv lokse/slavena).
  • Mali Zeus
    16.4k
    Petković nek krene otpočetka pa kaj bude. Ma neka i Kule krene, samo da ne gledam Kangu kako svaki put puca iz prve u kojem god kutu terena bio i istodobno pada na guzicu.
  • Droljo
    14.1k
    Bar puca... Što je prvi uvjet za zabiti gol.
  • Praskaton
    4.1k
    Kanga ima svojih kvaliteta i nepošteno je reći da nam ne donosi ništa u igri ali nedovoljno je to za još jedan start od početka utakmice.Možda bude odličan džoker s klupe.Ako Petko nije spreman a vjerovatno nije,krenuo bih s Kuletom.

Secirali smo mu sve mane i žute minute odavna,siguran sam da je nabrijan i shvaća značaj trenutka.Bio bi mu to ogroman vjetar u leđa i vjerujem da bi se opet pojavio onaj "reprezentativac Kule".
  • Droljo
    14.1k
    Zanimljivo je kako smo počeli sa ubačajima u 16 kad je kanga izašao iz igre. Da je cannavaro umjesto baturine stavio petka a kangu ostavio pobijedili bi Varaždin. Pjaca igra sa kangom kao risto sa kanekom svojedobno. Ne razmem kaj se tu dešava... Mi kangu ne koristimo i to je problem.
  • The Octopus
    211
    Bio je toga svjestan i u Varazdinu pa umjesto da iz dobre sanse puca direktno na gol on je pokusao ustopat loptu i izasao van 16 metara
  • Odani Zgd
    182
    Peru Bočkaja bih volio vidjeti u Puli,bar zadnjih 20-30 min....treba mu dati priliku
  • Iskrenjak
    294

Drugi uvjet je puknut u smjeru gola makar.
    A tu se baš raspuco.
    Zadnje četiri tekme:
    Varazdin - 0 udaraca u okvir,
    lokomotiva i slaven - po 1 udarac,
    hajduk - 0.

Divno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.