• Jurki
    15.8k
    Ocekujem kazne za ovu sramotu i 5 treninga dnevno da treniraju od jutra do sutra. Pickice.
  • mosad
    931
    Dabogda samo ciklu jeli
  • Orc123
    10.7k
    Sramotno ali sta sad? Da prestanemo navijat za klub kojeg volimo? Prestanite srat i dijeliti igrace na strane i domace! pun mi kurac vise toga! Danas su bili svi jebeno losi, veza bila hrvatska pa ju Rijeka pojela ali bas pojela! Konga jebe, idemo dalje, Hajduk mora pasti i do kraja moramo se dignuti! Dajte nekom junioru ili kadetu da stane na gol ili bolje da stavimo drvo......josmsve nije izgubljeno ali mi smo ovu utakmicu izgubili prije nego je pocela!
  • masacusec
    4.6k
    Pičkice kazniti smanjenjem plaća! Tako to poslodavci rade nakon loših rezultata jer igračima je ovo evidentno isključivo samo posao.
  • seljak86
    2.8k
    Jebo mene ako su stolci u kontekstu svega sad problem. Pa kaj ste operu jebenu došli gledat da je ovo bilo neočekivano?! Ak se ikad to trebalo desit, to je ova tekma, a mene čudi da nije i ranije do tog došlo. Aj ne budite tetkice pozapadnjačene ko da se ovo prvi put desilo na našem prostoru i sad svi serete kao šokirani smo, velika sramota. Idite u k više s tim forama.
  • Mozart4
    215
    Je li ozbilljno oni sad sa Cannavarom pričaju na talijanskom i španjolskom kojeg bar 90 posto ljudi ne razumije, daj prilčejte engleski, pola stvari će se izgubit u prijevod...
  • Nemrem igra Dinamo
    2.7k
    Uspjeli su mi maloga rasplakati...
    Jebena sramota! Tu ću se zaustaviti :zip:
  • FrodoJePurger
    268
    nitko skoro nema ništa protiv bacanja baklji/stolica na teren nego bacanja na tribinu sa ženom i djecom
  • Blueshadow86
    2.7k
    Jebo mene ako su stolci u kontekstu svega sad problem. Pa kaj ste operu jebenu došli gledat da je ovo bilo neočekivano?! Ak se ikad to trebalo desit, to je ova tekma, a mene čudi da nije i ranije do tog došlo. Aj ne budite tetkice pozapadnjačene ko da se ovo prvi put desilo na našem prostoru i sad svi serete kao šokirani smo, velika sramota. Idite u k više s tim forama.seljak86

Ne možeš objasniti ljudima da baklje i potrgani stolci nisu najveći problem niti će ikada biti.
    Čude se kao pura dreku što vide baklje na terenu.
    Neki ljudi bolje neka prate pikado ili gimnastiku.
  • KaJJe
    381
    Daj mi Sopića i nek ih stera sve u k, a ne ovo mlacenje prazne slame na talijanskom i spanjolskom
  • Murtidzg
    108
    Boli me kurac i za baklje i za stolice.
    Picke preplacene.
    Vi niste Dinamo... boli me kurac za bodove u ligi prvaka kad ne igrate...

Nakon svega za kaj smo se borili oni ovako vraćaju... 0 svega... da nam se ljudi smiju i likuju...
  • Praskaton
    3.8k
    Ocekujem kazne za ovu sramotu i 5 treninga dnevno da treniraju od jutra do sutra. Pickice.Jurki

Ma nema od toga nista.Nije ovo od treninga ili netreninga.Karakter,gard,stav.Kako oces.Nemaju ga.
    Prestrašena skupina.

Ne znam gdje se to dogodilo.Gdje smo izgubili onaj šampionski mentalitet.
  • GZomanid
    712
    nitko skoro nema ništa protiv bacanja baklji/stolica na teren nego bacanja na tribinu sa ženom i djecomFrodoJePurger

I psovali su, čuo sam na TV
  • criticus
    3.2k
    Čestitke Rijeci. Bili bolji i još digli kočnicu nisu nas unakazili do kraja.
    A naši nek sad pokažu od čega su. Mi ćemo doć i navijat. Svi dođimo i navijajmo. Pa da vidimo od čega smo.
  • db-izbjeglica
    16.5k
    Nema smisla izdvajati pojedince, domaće, strane, stare, mlade, trenera, upravu... klub je cijeli niz ljudi i nešto ne štima.

Ova nakupina ljudi mora postati momčad, svaku utakmicu, oni to jednostavno nisu, nešto fali. Vidi se da mogu, jer da nije tako ne bi skupili 11 bodova u ligi prvaka.

Prava momčad ne može oscilirati od izdanja kao protiv milana, preko onoga u bjelovaru pa sve do ovoga danas.

Ne znam, ja u cijelom svom životu nisam vidio profesionalnu momčad koja tako lako prima golove iz prekida kao dinamo u HNL-u, svaki prekid se nešto zakuha. Mislim da su danas doslovno jedan korner glatko očistili. Strašno!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.