• seljak86
    3.2k
    Jebo mene ako su stolci u kontekstu svega sad problem. Pa kaj ste operu jebenu došli gledat da je ovo bilo neočekivano?! Ak se ikad to trebalo desit, to je ova tekma, a mene čudi da nije i ranije do tog došlo. Aj ne budite tetkice pozapadnjačene ko da se ovo prvi put desilo na našem prostoru i sad svi serete kao šokirani smo, velika sramota. Idite u k više s tim forama.
  • Mozart4
    330
    Je li ozbilljno oni sad sa Cannavarom pričaju na talijanskom i španjolskom kojeg bar 90 posto ljudi ne razumije, daj prilčejte engleski, pola stvari će se izgubit u prijevod...
  • Nemrem igra Dinamo
    6k
    Uspjeli su mi maloga rasplakati...
    Jebena sramota! Tu ću se zaustaviti :zip:
  • FrodoJePurger
    826
    nitko skoro nema ništa protiv bacanja baklji/stolica na teren nego bacanja na tribinu sa ženom i djecom
  • Blueshadow86
    5.8k
    Jebo mene ako su stolci u kontekstu svega sad problem. Pa kaj ste operu jebenu došli gledat da je ovo bilo neočekivano?! Ak se ikad to trebalo desit, to je ova tekma, a mene čudi da nije i ranije do tog došlo. Aj ne budite tetkice pozapadnjačene ko da se ovo prvi put desilo na našem prostoru i sad svi serete kao šokirani smo, velika sramota. Idite u k više s tim forama. — seljak86

Ne možeš objasniti ljudima da baklje i potrgani stolci nisu najveći problem niti će ikada biti.
    Čude se kao pura dreku što vide baklje na terenu.
    Neki ljudi bolje neka prate pikado ili gimnastiku.
  • KaJJe
    401
    Daj mi Sopića i nek ih stera sve u k, a ne ovo mlacenje prazne slame na talijanskom i spanjolskom
  • Murtidzg
    444
    Boli me kurac i za baklje i za stolice.
    Picke preplacene.
    Vi niste Dinamo... boli me kurac za bodove u ligi prvaka kad ne igrate...

Nakon svega za kaj smo se borili oni ovako vraćaju... 0 svega... da nam se ljudi smiju i likuju...
  • Praskaton
    6.3k
    Ocekujem kazne za ovu sramotu i 5 treninga dnevno da treniraju od jutra do sutra. Pickice. — Jurki

Ma nema od toga nista.Nije ovo od treninga ili netreninga.Karakter,gard,stav.Kako oces.Nemaju ga.
    Prestrašena skupina.

Ne znam gdje se to dogodilo.Gdje smo izgubili onaj šampionski mentalitet.
  • GZomanid
    795
    nitko skoro nema ništa protiv bacanja baklji/stolica na teren nego bacanja na tribinu sa ženom i djecom — FrodoJePurger

I psovali su, čuo sam na TV
  • criticus
    9.5k
    Čestitke Rijeci. Bili bolji i još digli kočnicu nisu nas unakazili do kraja.
    A naši nek sad pokažu od čega su. Mi ćemo doć i navijat. Svi dođimo i navijajmo. Pa da vidimo od čega smo.
  • db-izbjeglica
    21.8k
    Nema smisla izdvajati pojedince, domaće, strane, stare, mlade, trenera, upravu... klub je cijeli niz ljudi i nešto ne štima.

Ova nakupina ljudi mora postati momčad, svaku utakmicu, oni to jednostavno nisu, nešto fali. Vidi se da mogu, jer da nije tako ne bi skupili 11 bodova u ligi prvaka.

Prava momčad ne može oscilirati od izdanja kao protiv milana, preko onoga u bjelovaru pa sve do ovoga danas.

Ne znam, ja u cijelom svom životu nisam vidio profesionalnu momčad koja tako lako prima golove iz prekida kao dinamo u HNL-u, svaki prekid se nešto zakuha. Mislim da su danas doslovno jedan korner glatko očistili. Strašno!
  • ruicosta
    455
    Prije 20-ak godina su se skidali dresovi na treningu, a sada apeliramo da se ne siri negativa
  • Efes Pilsen
    17k
    Gledajte pozitivno, gladni Rijecani i igrac vise, a mi primili samo 1 u drugom poluvremenu :heart:
  • purger39
    192
    Zgubili smo pa kaj sad? Odigrali su ko pičke pa kaj sad? 40+ let pratim ovaj klub i opet bum idućih nadam se 20-30 let dok mi ćuka ne otkaže... Ja sam i dalje uvjeren da mi ovo na kraju uzimamo... Samo se dečki moraju pogledati u oči, reći jedni drugima sve kaj imaju i idemo dalje... Idemo dalje, kup je tu, nedjelja je tu ubrzo... Sad ili nikad i to je to....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.