• Praskaton
    3.9k

Nebi rekao da je to tako.Kao što sudac na utakmici igračima prebroji prekršaje pa im da opomenu tako su i navijači Dinama prebrojali kikseve Mmaea.

Naravno da on nije jedini krivac za ovaj debakl.On svaku utakmicu ima rekacije kao ove za koje ga se proziva sada.Razlika je što neke nisu urodile golom,porazom i ovakvom sramotom pa ljudi nisu obraćali pažnju
  • Miro93
    2.8k

Bilo je još naših na istoku čisto da znaš da nisi bio sam tamo...
  • ElDorado
    2.3k
    Ako apsolutno svi novinari pa recimo i Jeličić kojeg jedinog cjenim kao suvislog analitičara isto misle o Mmaee onda ne znam čemu to da mi nalazimo Pedra. Naravno da nije jedini kriv za naše užasavajuće igre ali lik je apsolutno najgori od svih najgorih. Još ga je kamera ulovila na klupi kao ljut je kaj je zamijenjen. Uostalom statistika sve govori
  • Yovitssa
    878
    Ono što mene najviše ljuti je sad već neki trend gdje mi preplaćujemo Miškove pulene koji onda preko noći zaborave igrati nogomet, a s druge strane Rijeci poklanjamo igrače (čitaj višak koji kod nas ne može prismrditi prvoj momčadi) i onda se oni pretvore u prime Messija, poigravaju se s nama i na kraju ostvare respektabilan transfer u inozemstvo... Baš me frustrira to.
    Znam da nije isto biti "dasa" na selu ili u gradu, ali ispada da Miško pogodi sve i jedan transfer, a mi sve fulamo...
  • Sajla
    7.5k
    Još ga je kamera ulovila na klupi kao ljut je kaj je zamijenjen.ElDorado

lik ima žuti, igra stopera, a mi imamo igrača manje. i gubimo u tom trenutku 3-0. logično je da je zamijenjen, a još logičnije je da bude pri takvom rezultatu ljut. mi smo odlučili da je ljut jer je zamijenjen, a da se smije ili da je ravnodušan, onda bismo mu to prigovarali. tip je potrošio kredite i kaj god napravio i kako god se ponašao to će mu se zamjeriti. ali da bude ljut dok mu ekipa gubi, to nemrem zamjeriti, više me smeta kak je reagirao nedavno kad je zabio gol.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.