• Crni86
    9.1k
    upravo ovo. Ocekujes od igraca jedno, ti radis drugo. Ponavljam ako je istina.

Kao sto je paggini reko cisto simbolicki je trebao biti ovdje. Odraditi regeneracijaki trening s igracima koji su igrali u varazdinu, za ostale sasvim normalan trening. Mi izgledamo kao petoligas, mogao si popodne napraviti video analizu, secirat igru, ukazivat na greske. Odraditi razgovore s igracima, vidjet di je problem. Nije svaki trening fizicki. Imali smo sad i 2 tjedna pa nama opet to nije bilo dovoljno i izgledali smo kako smo izgledali, svaka sekunda je vazna ovog trenutka.

Mi smo ljudi moji treci. I da na takvim sitnicama se lome prvenstva, ne na jednoj vec na vise njih. Tako se izlazi iz krize, tako se gradi jedinstvo ekipe, karakter i na kraju dobra atmosfera te sampionski gard. I to ne samo u nogometu, vec u svakom sportu.

Na kraju takvi potezi ce govorit i o cannavaru. Da li je vaznija reklama ili priprema ekipe preko koje mozes dokazat da si dobar trener? Mogo se bavit analizom tekme, pripremom za istru itd. Da li stvarno imas neki entuzijazam i zelis se dokazat ili samo zelis mlatit lovu od trenerstva. Pustite price, izjave i sl. , samo djela kao i u stvarnom zivotu.
  • Neznam
    11

Vjerojatno se sere samo da bi se sralo, sada i da izgubimo prvenstvo nema smisla mijenjat trenera.
    Kad se izabere sd i dode kraj sezone, a titule ne bude, onda je vrijeme za rekonstrukciju i to ne samo trenera već i svlačionice...
  • Droljo
    14.1k
    Kako očekivati od prosječnog navijača da kuži išta kad iskusni sportski novinari kurca ne kuže i isto guraju kovalevića u dinamo.
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/igraci-su-se-cudili-cannavarovoj-ideji-jeftin-trener-ceka-iza-ugla-a-doznali-smo-kolika-bi-bila-otpremnina-15569303
  • The Undertaker
    7.5k
    Koliko ja pratim, igrači imaju jedan slobodan dan tjedno, obično je to dan nakon utakmice. S obzirom da je utakmica bila u nedelju, onda je to bio ponedeljak. Točno je da su pomoćni treneri mogli odraditi regeneracijski trening ali očito da nije planiran. Ne vidim tu nikakav problem osim što daje materijal "zabrinutim" stručnjacima ali to je zadnje na što bi se u klubu trebali osvrtati.
  • Crni86
    9.1k
    po meni sad ne treba mjenjat trenera, ali isto tako treba dobro pocet razmisljat o novoj sezoni i sve sta radi u zadnjih 6 mjeseci treba uzet u obzir na ljeto. Puno zuji, a malo meda daje. Sve mi se cini da je to sve lijepo prema van, izjave, prica ovo ono, a praksa cisto drugacija.
  • Miro Vugrinec
    7.7k
    Jel iko ikad od vas igrao nogomet. Tko god je igrao nogomet zna da kad je tekma nedjeljom, a do druge imaš vise od 5 dana se da slobodan dan ili čak regeneracija dan poslije pa preksutra slobodno.

Apsolutno nikakav problem nije dan poslije utakmice slobodno, to je praksa kod dosta trenera. Nekad igrači koji nisu igrali poslije tekme odrade razne dionice trčanja da ne moraju sutra raditi kompenzacijski trening, a ovi sto su igrali sutra dan svakako ne treniraju nego imaju masažu. Pa se nekad dogodi i da se dobije 2 dana slobodno, ali najčešće dan slobodno ili regernacija plus još jedan dodatni dan.

Tako da ne pravite drame tamo di ih nema kao sto neki žele da se rade. Ekipa izgleda loše, Fabio to mora posložiti bolje, ali čemu sada nova drama oko ničega. Ponavaljam ako ste ikad igrali i bili trener dobro znate o čemu pricam.
  • Noel
    9.8k

Nije ovo normalna situacija. Ako si ikad igrao nogomet onda znaš kaj je krizna situacija i voda do grla. Onda se nejde zajebavat i snimati reklamice. Nije problem što nije bilo treninga i što je dao slobodne dane. Nitko to ne govori. Problem je što njega boli onda stvar i ide se zajebavat umjesto da ostane u ZG i razmišlja kako podić ekipu do naslova.

Promjena trenera nema smisla. Igra nam je katastrofa. Tu nema pomoći više da bilo ko dođe u ovom kratkom roku. Igrače također boli ona stvar. Jednostavno naslova ove godine nema,nema ni kupa. Nek se svaki navijač ponaosob zadovolji nekim drugim sekundarnim stvarima na kraju ove sezone i kraj priče.
  • Neznam
    11
    Ma pusti ga u kurac, piše nešto jer mora ispunit kvotu. Pola članaka sa sportskih novosti su špekulacije i neutemljene "Ekskluzive", katastrofa...
  • Paggini
    42.3k
    Pa nije uopće problem u danu odmora, više manje je svima jasno da je to normalna praksa. Problem je što trener ode u Italiju dan, dva snimati reklame kad bi mu potpuni fokus trebao biti isključivo na Istri.

I ne, ne bih mijenjao trenera i ne, nisam tip koji traži izliku da sere po klubu, ali ova odluka je iz neke perspektive de facto vođe ove ekipe bezvezna.

Kako očekuješ potpuno zalaganje i fokus Petkovića, Stojkovića, Sučića a ti usred groznog kiksa u najgore vrijeme odeš u Italiju umjesto da i sjedneš ih par sati seciraš igru protiv Varaždina, ako već moraju odmoriti?

Kažem, pričamo o reklami - to se može i trebalo se odgoditi, ili u krajnju ruku otkazati. Ako je to dogovorio prije svog trenerskog mandata, jebiga, okolnosti su se promijenile u međuvremenu. I ja sam otkazivao stvari zbog svog posla, jebiga.
  • emilperska
    9.2k
    Nisam preveliki fan ni hejter Krušelja. Neki ga vole, neki ga ne vole. Često mi je gušt čitati njegove članke, nekad pak imam dojam da piše bespotrebno "maliciozno" kako i Bosskovitz voli koristit tu riječ ovdje na Zoni.

Ugl, Krušelj je danas napisao par korektnih stvari. Moralni harakiri Manenice u svibnju u slučaju gubitka titule prosječnom članu/navijaču ne znači puno iz ove perspektive. Ionak su navijači više napikirali Zajeca kao odgovornog jer je sudjelovao s Marićem u prijelaznom roku. S tim da je Manenica vjerojatno časniji čovjek od Zajeca i shvaća što je kriminalno učinjeno odnosno neučinjeno u slučaju gubitka naslova i kao pravi navijač Dinama i profesionalac u svom poslu, smatra da je moralni čin da ode. Vidit ćemo da il Zajec ima srama i časti kao Manenica ili je on "nevin kao Sanader" i nastaviti će primati plaću i uživati sve povlastice pozicije koju drži.

Treba napraviti baš sve u našoj moći da se proba osvojiti naslov. Ali baš sve.
    Ovaj trener nema znanje, nema ni gard za to, a za razliku od Jakira kojem smo sve i svašta spočitavali, ovog baš ni svlačionica ne slijedi i nemam nikakav dojam da ginu za njega na terenu. Možda Mmae i Kanga ga slijede jer ih svako malo uskrsne kad bi ih svaki drugi trener pokopao.

Treba nam šok terapija, nakon Istre može biti kasno. Kovačević je maltene besplatna opcija.
  • Odani Zgd
    182
    Osvojio naslov ili ne,na kraju sezone mu se zahvaliti i Bella Ciao....
  • Olmic
    4.2k
    Kak neki vole srat samo da bi srali
  • Noel
    9.8k

Kak neki vole srat ovima koji seru samo da bi srali.
  • Olmic
    4.2k
    lijepo si se prepoznao
  • Noel
    9.8k

Odi si na povijest svojih komentara. Ima govana i sranja više nego u drek špajzi. Baš si se ti našao nekom prigovarat da sere.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.